Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 4 1 Noa Teritaja Terasest Whetstone Keraamiline Teritamine Kivi Professionaalne Käsitsi Teemant Teritaja Veski Kivist Tööriistad Vaata suuremalt

4 1 Noa Teritaja Terasest Whetstone Keraamiline Teritamine Kivi Professionaalne Käsitsi Teemant Teritaja Veski Kivist Tööriistad

€5.12

-52 %

€10.67

Uus toode

Metalli Tüüp Roostevaba Teras
Spetsiaalne Funktsioon 3 Köök Nugade Teritamine
Sertifitseerimine CE / EL, CIQ
Funktsioon Öko-Sõbralik
Spetsiaalne Funktsioon 5 4 1 Teemant Kaetud
kirje nimetus Veskikivi Veski Kivist Tööriistad
Tüüp Sharpeners
Spetsiaalne funktsioon 2 teritaja nugadele
Mudeli Number FC00401
Spetsiaalne funktsioon 1 Diamond Luisud
teravustamine kivi Knife Sharpener
Spetsiaalne Funktsioon 4 roostevabast terasest lõiketerad

4 1 Noa Teritaja Terasest Whetstone Keraamiline Teritamine Kivi Professionaalne Käsitsi Teemant Teritaja Veski Kivist Tööriistad

Funktsioon:

*100% täiesti uus ja kvaliteetne.

*Unikaalne keraamiline kaitsev kiht vastupidav kasutada.

*Ideaalne kasutada koos teritus kivide kiire täpsus teritamiseks.

*Lihtne disain, vaid lihtne ja kiire teravustamine õige nurga all.

*Teritus nurk on täpne juhend, mille saab suunata täiuslik tera.

*Lihtsalt määrata nurk juhend sobiv asukoht nuga siis hakkab teritama nuga.

Funktsioon

✔️ LIHTNE KASUTADA: Pole vaja olla professionaalne, et seda kasutada.Saada nüri teraga koht, õige teritamine pesa, insult teie poole (üks suund ainult, ei tagasi liikumiseks & edastada) kanna tip -, 3-või 4 korda, iga pesa ja oma noad & käärid on valmis uuesti kasutada.Kiire, kiire ja ohutu.Ei Roosteta ja enam lihvimine ja kahjustab oma noad pihuarvutite kivid.

✔️ USALDUSVÄÄRNE: Lõpetada viskamine ära nürid noad, igav käärid ja käärid ja säästa raha.See ülemise rea käsitsi teravustamine tool aitab parandada nende jäme-peeneks teritatud.Disainitud sobima kõigi köök noad ja käärid suurused, ja hoida neid terav kui uus või parem.Ükskõik, kas olete parema-või vasakukäeline, saate seda kasutada mõlemalt poolt.

✔️OHUTU: Ergonoomiliselt projekteeritud.Silicon käepide ja polsterdatud mitte tõsta padjad, pakuvad optimaalseid kontrolli ohutu töö.See on piisavalt suur, et olla käideldud nõuetekohaselt ja piisavalt väike, et mahub iga köögi sahtlis.Ideaalne käsitsi teritaja kõigile, alates kokad pensionärid.

✔️ PROFESSIONAALNE KÖÖK: 4 teritamine etappidel pakkuda: 1. Sest Käärid ja kolm materjalide erineva tasemega sharp-2. Jäme, 3. Fine, 4. Keraamilised.Parima nuga terav kõigile erinev tase igavus.See toimib keraamiline, roostevabast terasest, lihunik telge, jne.Täiuslik teritama igat tüüpi terad, nagu Koka -, Kommunaal -, Koorimine, Clip Punkt, Tükeldeid ja Cleaver noad, igasuguseid välja arvatud juhul, hammastatud ones.

Toode Lisatud:

1 x Köök Nuga, Teritaja

Kohaletoimetamine:

1) Me laeva kõik meie objekte maailmas, mida Hiina post air mail , EMS või DHL.

2) Shipping Hiina post air mail(kaal alla 2 KG), mis on tasuta, tavaliselt kulub 10-30 päeva, et jõuda.Shipping, mille EMS ,DHL (suur, et ega kaal on üle 2kg) tuleb tasuda laevandus tasu.See võtab 5-7 päeva, et jõuda.See võib võtta kauem tõttu viivitus kohandatud kliirens või puhkuse või ilm probleem.

3) Oma elemendi tuleb saata, pärast veebilehel kontrollitud tasumist 24 tundi.Üleandmine kuupäev on 5-7 tööpäeva.

4) Me oleme saatnud teile jälgimise numbri kui me pärast oma elemendi, Palun seda kontrollida ja hoida ühendust oma kohaliku kontori.

Tagasiside:

1) Kui teie tagasiside on väga oluline meile, palun võta paar minutit, et jätta positiivne tagasiside kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Ka meil teevad sama teile ASAP.Aitäh!

2) Palun ärge kartke meiega ühendust võtta enne, kui te jättes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi ja rahuldada oma vajadust.

Märksõnad: nurklihvija omanik, korrus veski, teritama kivi, nuga whetstone, whetston, nuga teritama, diamond whetstone tasuta, teemant kivi teritaja, teemandid teritaja, lihvima pipar.

Kirjutage oma ülevaade

4 1 Noa Teritaja Terasest Whetstone Keraamiline Teritamine Kivi Professionaalne Käsitsi Teemant Teritaja Veski Kivist Tööriistad

4 1 Noa Teritaja Terasest Whetstone Keraamiline Teritamine Kivi Professionaalne Käsitsi Teemant Teritaja Veski Kivist Tööriistad