Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! NHBR Suur Lamedamad Kivi Dual Grit Jäme Trahvi Teritus Kivide Flattener Diamond Sooned Whetstone Kinniti Vaata suuremalt

NHBR Suur Lamedamad Kivi Dual Grit Jäme Trahvi Teritus Kivide Flattener Diamond Sooned Whetstone Kinniti

€15.14

-25 %

€20.45

Uus toode

Sertifitseerimine CIQ
Päritolu CN(Päritolu)
Metalli Tüüp Muud
Tüüp Sharpeners
Funktsioon Öko-Sõbralik, Varuta
Mudeli Number Whetstone Knife Sharpening Stone

TOPELT POOL LAMEDAMAD KIVI: See uuenduslik Lamedamad Kivi ei erine mis tahes muu lamedamad kivi turul.See on kahepoolne, dual jonn, teemant grid lamedamad süsteem, mille eesmärk on toota suurepärase korter pinnaga teritamine kividega.Ehitatud kvaliteetsest ränikarbiid on lamedamad kivi osakesed aitavad lõikamine teritus kivide materjali täpselt.See muudab ideaalne lamedamad, kuna see lõikab kiiremini ja kulub aeglasemalt, mistõttu on tegemist väga tugev ja vastupidav.

UNIKAALNE DISAIN: Spetsiaalselt loodud Teemant-kujuline grid mustri sooned kiiresti ja tõhusalt eemaldab ainult jäätmematerjal kuigi lamedamad tahes tüüpi teravustamine kivid, luisud, Õli Kivid või Keraamilised Kivid.

EXTRA LARGE SUURUS: Meie kahepoolne, lamedamad kivi on extra-suur kokku lamedamad piirkonnas.Mistõttu on 3X korda suurem kui ükski teine kivi turul & piisavalt suur, et täielikult ühenda kõik whetstone.

DUAL KAREDUS: 120 grit(Tume Hall) pool kasutatakse lamedamaks jäme vee kivid 900 jonn & madalam, see pool annab vajalikud lõikamise tõhusaks lamedamaks kivi.Samas, kui lamedamad peenem waterstone, tahumatu grit jätab lõpeta, et sa palju leida ebasoovitav.Nii et meil on projekteeritud #320 grit(Helehall) pool vett kivid 1000 liivapaberiga ja suurem.

eelised

Lihtne Kasutada

Kvaliteetne Materjal

Dual Karedus

Pikaajaline

Kiireid Tulemusi

Parem Investeering

Suur Lamedamad Kivi - Dual Grit Jäme/Peen Teritus Kivide Flattener

Diamond Sooned

Diamond täpselt lõigatud sooned, mis on mõeldud spetsiaalselt selleks, et koguda materjali eemaldatakse teie whetstone.See ainulaadne groove funktsioon annab palju täpsema tasandamine protsessi.

Suur Lamedamad Kivi - Dual Grit Jäme/Peen Teritus Kivide Flattener

Hoides Oma Teritamine Kivi Optimaalne Tingimus

See on oluline, et säilitada kindla ja tase whetstone või waterstone, et oleks võimalik võrdsete vahedega teritama oma noad, et saavutada maksimaalne jõudlus.Dual karedus pinna meie lamedamad kivi on kavandatud täpselt remont ja tase oma whetstone lühikese aja jooksul.

värv:must

Materjal:ränikarbiid

suurus: 200 x 75 x 30mm

Pakendi Sisu:

1 * Teravustamine Kivid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad: nuga kivi, tasanda, diamond teritama kivi, flattener kivi whetstone, teritama kivi, whetston, kivi korter raud, nuga teritama, naturaalne jaapani teritamine kivi, ühenda nahk.

Kirjutage oma ülevaade

NHBR Suur Lamedamad Kivi Dual Grit Jäme Trahvi Teritus Kivide Flattener Diamond Sooned Whetstone Kinniti

NHBR Suur Lamedamad Kivi Dual Grit Jäme Trahvi Teritus Kivide Flattener Diamond Sooned Whetstone Kinniti

Seotud tooted