Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 5.8 G Wireless Guitar Süsteemi Saatja+Vastuvõtja 50M Edastamine Vahemikus Akustiline ja Elektriline Kitarr, Bass Vaata suuremalt

5.8 G Wireless Guitar Süsteemi Saatja+Vastuvõtja 50M Edastamine Vahemikus Akustiline ja Elektriline Kitarr, Bass

€55.88

-37 %

€88.71

Uus toode

Liides 3,5 mm
Päritolu CN(Päritolu)
sisu AUDIO
Kõrglahutuse Toega Puudub
Heliriba Topelt
Traadita Tüüp WiFi
Brändi Nimi Elikliv
WIFI Standard 5G

5.8 G Wireless Guitar Süsteemi Saatja+Vastuvõtja 50M Edastamine Vahemikus Akustiline ja Elektriline Kitarr, Bass

Meie professionaalne traadita lahendused, täiustatud 5.8 G digitaalse traadita ülekanne, saab määrata teile tasuta mis tahes etapis.Mängijad saavad nüüd keskenduda oma tulemusi ilma hassles juhtmed.Lihtsalt plug and play, nagu kaabel -, ja see on nii lihtne teha koos kokkuklapitavad disain.Meistriteos toode, ainult algajale hind.

5.8 G tooted on rohkem katkematu jõuülekande ,Võimaldab eemale ülekoormatud 2.4 G bänd.AI Hopping: Aktiivne frequency hopping on alati tööd, et teha kindlaks jäta vahele ja segavad allikad teha stabiilne edastamise võimalik.Pre-set 4 sagedus ulatub võimaldada bänd mängijatel kasutada 4 paari seadmega samaaegselt, ilma et segavad üksteist!Kohaldatavad electric guitar, bass, electric drum-kit käsiraamat ja muud muusikariistad koos 6,5 MM pistikupesad.

Kvaliteediga heli garanteeritud! 20Hz-20 khz 48K*24 bit.Nautige laia bänd vastuse, kvaliteedi -, heli-ja overtone.Algne Puhas, Bluesy, Flanger, Tremolo ja Metallist läbi meie tooted on täiesti hea sarnaste toodete 2,4 G bänd.

Vähem kui 6ms' latency, sünkroonimine heli mängija liigub.Kõlab võib edastada väga terve ja stabiilne vähem viivituseta.Madala energiatarbega avatud kaugus: pidev kasutamine kuni 7 tundi 7dBm RF võimsus; 50m Avatud Kaugus ülekande-kui seal on mingeid häireid.

Pühendunud arendamine ja rakendamine traadita digitaalse edastamise tehnoloogia, oleme valmis vastama ühelegi küsimusele infot meie toodete kohta.Me töötame peatuda tehnoloogia esirinnas ning luua huvitavaid tooteid.Meil on hea meel, et uurida selle maailma teile.Pühendatud täitmata teenuseid, teretulnud on ka igasugune arvamus ja soovitus infot meie toodete kohta.

KUIDAS ÜHENDADA SYSREM

(1)Lülitage toitelüliti saatja ja vastuvõtja

(2)Lühikese aja sidumine lüliti nupud,märgutuli Tx või Rx vilgub, ja ajad vilkumine tähendab, kanali Nr.(Märkus:peab valima sama kanaliga saatja ja vastuvõtja)

(3)Hiljem,punane valgus saatja märgutuli hoiab koos olles edastav riik.

(4)Kui saate signaali saatja,roheline tuli hoiab,mis on vastuvõtva riigi.kui puudub vastav signaal oli saanud,tuli turus maha.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS

Värv: Must

Traadita võimsus: 7dBm

Moonutus: 50m

Vastus sagedusala: 20Hz~ 20 khz

Tegutsevad ümbritseva õhu temperatuur: -10 ° C~ 50 ° C

Märkused:

1. Seal võivad olla väiksed suurus kõrvalekallete tõttu käsitsi mõõtmine, erinevad mõõtmise meetodid ja vahendid.

2. Pilti ei näita tegelikku värvi punkti, kuna erinevate pildistamise valgus, nurk-ja display-monitor.

Pakend:

1 X Saatja

1 X Vastuvõtja

1 X USB Kaabel

1 X Kasutusjuhend

Märksõnad: diy kitarri komplekt, flex hp, hp pavilion sata hard drive pesa, kaabel, emaplaadi t470, jazz kitarr, saatja kitarr wifi, maastur kitarr wifi, bluetooth-kitarr, bluetooth-kitarrile, acepro kitarr.

Kirjutage oma ülevaade

5.8 G Wireless Guitar Süsteemi Saatja+Vastuvõtja 50M Edastamine Vahemikus Akustiline ja Elektriline Kitarr, Bass

5.8 G Wireless Guitar Süsteemi Saatja+Vastuvõtja 50M Edastamine Vahemikus Akustiline ja Elektriline Kitarr, Bass

Seotud tooted