Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! B19 AptX HD Madal Latentsus 5.0 Bluetooth Audio-Saatja-Vastuvõtja Traadita CSR8675 TV PC Muusika Adapter RCA/SPDIF/3.5 mm Aux-Pesa Vaata suuremalt

B19 AptX HD Madal Latentsus 5.0 Bluetooth Audio-Saatja-Vastuvõtja Traadita CSR8675 TV PC Muusika Adapter RCA/SPDIF/3.5 mm Aux-Pesa

€19.50

-42 %

€33.63

Uus toode

Toetust Apt-x Jah
Liides 3,5 mm
Mudeli Number B19
Brändi Nimi selectec
Traadita Tüüp bluetooth
WIFI Standard Puudub
Pakett Jah
Kõrglahutuse Toega Puudub
Päritolu CN(Päritolu)
Toetust AAC Jah
Mälukaardi Tugi No
sisu AUDIO
Heliriba 5.1, 7.1
Sertifitseerimine CE
Funktsioon Puudub

Kirjeldus:

Reaalajas heli edastamine Bluetooth transiiver kasutab aptX väike-viive tehnoloogia mõlemad režiimid, mis võib vähendada audio delay alla 40 ms.See võimaldab teil nautida kvaliteetset heli sünkroonis video (Märkus: Bluetooth kõrvaklapid või kõlarid tuleb toetada ka aptX LL / aptX.)

Kaua aku: sisseehitatud aku pakub Bluetooth adapter rohkem kui 20 tundi pärast laadimise 3 tundi.Erinevalt teistest Bluetooth-adapterid et ei tööta jooksul 20 tundi.Samuti toetab laadimist ja voogesituse samal ajal.

OPTILINE + RCA + 3.5 MM: Kui VIKEFON Bluetooth Adapter toetab mitte ainult 3,5 mm Aux / RCA ühendus, vaid ka optilise kaabli sisendid / väljundid.Lisada optilise kaabli abil, saate nautida kvaliteetset digitaalset heli läbi mitu audio väljundid, nt.Juhtmega stereo, kõlarid või kõrvaklapid.

Dual-ühendus ja automaatne taasühendamine: In TX režiim, kaks Bluetooth-peakomplekt võib olla seotud samal ajal, nii, et saate nautida oma maailmas ja pakkuda lastele, ülejäänud aeg.Selles RX mode, kaks smart seadmed võivad olla seotud mängida erinevaid laule.Bluetooth-adapter, mis mahub 8 seadmete ja automaatselt uuesti olemasolevaid seadmeid.

APTX funktsioon: Kui seade on kasutatud APTX funktsiooni RX/TX režiim, oma mobiiltelefon või bluetooth (bluetooth-peakomplekti, kõlarid) toetab APTX funktsioon, see seade on ühendatud CODEC režiim koos vastava mobiiltelefoni või bluetooth (bluetooth-peakomplekti, kõlarite) ühendus.

Tehnilised andmed:

Kirje nimetus: 5.0 Bluetooth Audio Adapter

Materjal: ABS

Värv: Must

Kiip: CSR8675

Bluetooth protokolli tugi: RX: A2DP AVRCP TX: A2DP.

Edastamise kaugus: üle 10M (avatud ruum)

Aku standard: 600MA.

Tööaeg: ﹥20H.

Laadimise aeg: umbes 3 TUNDI.

Laadimispinge: DC 5V.

Sisendi/väljundi ühendus: SPDIF, 3,5 mm stereo-liides.

Suurus: 63 x 63 x 20mm

Märkus:

- Seal võib olla väike viga suurus käsitsi mõõtmine.

- Värvid kõrvalekalle võib erineda tänu erinevatele monitori seaded, palun mõista.

Pakkeleht

Pakett Sisaldab:

1 x Bluetooth-5.0 Audio Adapter

1 x Optiline Audio Kaabel

1 x AV Kaabel

1 x RCA-Kaabel

1 x USB Kaabel

1 x kasutusjuhend

Märksõnad: bluetooth hub usb, bluetooth transmitt, bluetooth-spdif, bluetooth csr8675, csr8675 aptx hd kaabel, aptx hd bluetooth usb, CSR8675, aptx bluetooth-peakomplekti, heli spdif, bluethooth aptx hd.

Kirjutage oma ülevaade

B19 AptX HD Madal Latentsus 5.0 Bluetooth Audio-Saatja-Vastuvõtja Traadita CSR8675 TV PC Muusika Adapter RCA/SPDIF/3.5 mm Aux-Pesa

B19 AptX HD Madal Latentsus 5.0 Bluetooth Audio-Saatja-Vastuvõtja Traadita CSR8675 TV PC Muusika Adapter RCA/SPDIF/3.5 mm Aux-Pesa

Seotud tooted