Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 25Oz Veini Trummel Gl Kaanega,4 Pack Stemless Kahekordse Seina Vaakum Roostevabast Terasest Reisi Trummel Kohvi, Vein Vaata suuremalt

25Oz Veini Trummel Gl Kaanega,4 Pack Stemless Kahekordse Seina Vaakum Roostevabast Terasest Reisi Trummel Kohvi, Vein

€27.33

-35 %

€42.05

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Roostevaba Teras
suurus Umbes 18.5 CM
Kogus 4
Drinkware Tüüp Klaas
Kuju Ring
Klaasi Tüüp Õlu Steins

25Oz Veini Trummel Gl Kaanega,4 Pack Stemless Kahekordse Seina Vaakum Roostevabast Terasest Reisi Trummel Kohvi, Veini Kirjeldus: SUUR TOOTMISVÕIMSUS ja MULTI-FUNCTION: uus 25oz veini trummel ei ole ainult omadused, suure jõudlusega, kuid ka sobib rohkem meie igapäevaseid vajadusi.See on mitte ainult sobib veini, kokteile, šampanjat, kuid ka väga sobiv jalgrattasõit, reisimine ja kontoris.See on ka hea valida kingitus .

KAHEKORDSE SEINA VAAKUM-ISOLEERITUD TÄIUSLIKKUSE: Need veini klaaside on topelt seinaga ja vaakum-isoleeritud.Väljast siseseina, vaakumis suletud ala, mis on kaetud õhuke kiht vaske on lisatud isolatsiooni,mis hoiab oma lemmik joogi sooja või külma tundi.

SOBIB DIY DISAIN: saate teha personaliseeritud kujundus vastavalt oma eelistustele või inimene valida kingitusi.See on väga sobiv kleebised ja logod.Lisaks saab pihustada oma lemmik värvi pinnal.See on väga sobiv kingitus bridesmaids,bakalaureuse isikutega ja sünnipäevi.

LISATASU: Veini trumlis on kõrge kvaliteediga ja on kaetud vastupidava viimistlusega.Ei avalda kahjulikku mõju oma keha, saate kasutada seda usaldust.

Värv:Hõbedane

Materjal:roostevaba teras

Suurus:umbes 18.5 cm

Pakendi Sisu:

4 x roostevabast terasest veini klaaside

4 x pritsmekindel kaaned

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad: petard, sushi mänguasi, cornelius tünn, õlu jahedamaks, õlu piknik puuduta, õlu võib jahedamaks, õlu võib jahedam omanik, õlu relv, õlu võib katta, õlle pudel jahedamaks.

Kirjutage oma ülevaade

25Oz Veini Trummel Gl Kaanega,4 Pack Stemless Kahekordse Seina Vaakum Roostevabast Terasest Reisi Trummel Kohvi, Vein

25Oz Veini Trummel Gl Kaanega,4 Pack Stemless Kahekordse Seina Vaakum Roostevabast Terasest Reisi Trummel Kohvi, Vein

Seotud tooted