Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Mälu Vaht Ortopeediliste Lihav Padi Kaela Toetada Tikitud Pestav Puuvillane Juhul Õnnelik Magab 60x40x12/16 cm Vaata suuremalt

Mälu Vaht Ortopeediliste Lihav Padi Kaela Toetada Tikitud Pestav Puuvillane Juhul Õnnelik Magab 60x40x12/16 cm

€29.39

-50 %

€58.79

Uus toode

Muster Tüüp Tahke
Muster Tikitud
Tüüp cusion
Mudeli Number 8680152670065
Materjal 100% Puuvill
Unpick ja Pesu Eemaldatav ja Pestav
Täidis Mälu Vaht
Stiil Kaasaegne
Brändi Nimi Viscotex
Komplekt Tüüp No
Vanus Täiskasvanud
Päritolu SM(Päritolu)
Kuju Rectangle
Technics Kootud
Funktsioon Mälu

Classic vazgeçemeyenler eest: Visco Lihav Padjad.Visco tehnoloogia klassikaline padi mõõdud ja mõiste on kombineeritud ja karşınızda Visco Lihav Padjad. Isminden on ka sarnane kuju soovitab ise lihav ja seebiga.Iga selline haiglaravi positsiooni sobi, täiuslik toetust kael ja selg.

Halva une põhjuseks sageli vale padja valik.Erilist paranenud Viscotex®Classic Lihav Padjad peaaegu iga magamisasend.Yastığımız 100% visco-elastne Käsn on Valmistatud kasutades.Välimine Korpus : Topelt Jersey 65 Polüester, 35 Viskoos (Soojus-Lõpeta), Sisemine Vooder : 100 puuvill

Toote Mõõdud Toote Kaal Kaal Pakend Pakendi Suurus 60x40x16 1,3 kg, 1,4 kg Karp Kott 37x17x17 cm

Ideaalne kõigile magab positsioonid; Klassikaline klassikaline padi kuju vazgeçemeyenler Visco teknolojisiyle buluşturduk.Viscotex®Classic Lihav Padjad teie seljale, küljele ja kõhuli yatanlar ideaalne.Klassikaline kuju praktiliselt igat tüüpi haiglaravi seisukoht.Ergonoomiline ja Ortopeediliste; Ergonoomiline Visco vahuveini padi pakub suurepärast toetust kael ja selg.Nii õlale ja vähendavad kaela tüve ja loomulik kuju kaitse seda võimaldab.

Soojuse ja Niiskuse Juhtimine ; Kohandatud termilise juhul sees soojuse regulaator microcapsules ja töödeldud pad ventilatsiooni kanalid on korralik ventilatsioon ja ideaalne temperatuur juhtimine.See ka magama vähem higistamine ja külmavärinad.Nii edasi, mugav ja tõhus une kogemus.Neile, kes on allergilised tähele ; Visco-elastne sponge võib pakkuda vastupanu tolmu lestad olemuselt tähendab see, et see padi on soovitatud inimestele, kellel on allergia. 100 puuvill sisemine vooder pad välimine etmenlere kaitseb.Välimine Juhul 40 ° Juures pestav.Viscotex®padjapüürid ÖKO-TEX Standarditele.

Tasumine

Aktsepteerime järgmisi makseviisid: krediit-kaart, VIISA, panga panga ülekannet, Western Union jms.www.tihendimeister.ee kõiki makse töödeldud Alipay.

Laevandus

1. Palun veenduge, et teie aadress on õige.

2. Valmistada tellimuse ja saata saadetisi jooksul ettevõtte vajadusest.

3. Tellimusi võib vaja tollitakse teie riigis.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud, vastuvõtja on tasud tuleb tasuda sihtkoha tolliasutusele.

Garantii

Yastığımız kunagi kindla ei lähe.Odavaim padjad teil mugavalt alguses müüb, vastupidavus aknas.Toetatud Mlily nii.3 aasta kvaliteedi garantisine keskenduda. % 100% kui sa ei ole rahul, palun pöörduda ainult 7.

Tagastamine ja tagastamise

Kui sa ei saa punkte, saadame me täies ulatuses tagasi või saada uuesti, kuni sa.Palun võtke meiega ühendust, enne kui avate vaidlus, me püüame oma parima, et lahendada probleem.

Meie toode ei meeldi, kui esemed pärast 7 päeva võid taotluse tagasi.Tagasi toodete originaal pakendi ja seda tuleb originaal seisukorras.Laevandus tasu karşılamıyoruz puhul tagastatakse esemed.Palun tagastage et protsessi ja teha toetuse oma kontole pärast saada oma paketi oodata 7-15 päeva.

Tagasiside

1. Olete rahul meie toodete ja teenuste, palun positiivne bildiriminizi ja 5 yıldızınızı jätta.

2. rahul kui te ei ole rahul, pls võtke meiega ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me slove probleem, kuni te olete veendunud, garantii.

Märksõnad: meik praimerite.

Kirjutage oma ülevaade

Mälu Vaht Ortopeediliste Lihav Padi Kaela Toetada Tikitud Pestav Puuvillane Juhul Õnnelik Magab 60x40x12/16 cm

Mälu Vaht Ortopeediliste Lihav Padi Kaela Toetada Tikitud Pestav Puuvillane Juhul Õnnelik Magab 60x40x12/16 cm

Seotud tooted