Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Asumer 2021 Suur Suurus 43 Naiste Sandaalid On Naturaalsest Nahast Kingad Kett Lihtne Paks Kanna Vabaaja Jalatsid Suvel Naiste Sandaalid Must Vaata suuremalt

Asumer 2021 Suur Suurus 43 Naiste Sandaalid On Naturaalsest Nahast Kingad Kett Lihtne Paks Kanna Vabaaja Jalatsid Suvel Naiste Sandaalid Must

€32.09

-47 %

€60.55

Uus toode

Moe Element Kett
Päritolu CN(Päritolu)
Vooder Ehtne Nahk
Sündmus Casual
Platvormide No
Vooder-Ehtne Nahk Tüüp Seanahk
Välistalla Materjal TPR
Sandal Tüüp Põhi
Ülemine Materjal Ehtne Nahk
Brändi Nimi Asumer
Mudeli Number A-FHJ3266
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Kontsa Kõrgus 4cm
Tagasi Counter Tüüp Slingback
Kanna Tüüp Ruut kanna
Ülemine-Ehtne Nahk Tüüp Lehma Nahk
Toote Tüüp Sandaalid
Stiil Lühike
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Pool Lappima Tüüp Avatud
Muster Tüüp Tahke
Sisetald Materjal Lambanahast
suurus 34-43
Sulgemise Tüüp Slip-On

Tere tulemast ASUMER Kingad Pood !Meil on tehase otsene müük,meie kingad on kõrge kvaliteediga !

Kontrollige Oma Suurus Nüüd !!!

Tilk laevandus-ja hulgimüük, et ostja:

1.saate laadida pildi meie poodi, et näidata oma klientidele, või üles laadida oma poodi müüki.

Kui teil on, et oma custonmers,palun tellida meie poest otse ja täita oma custonmers'right aadress ja valida õige shipping viisil,me kontrollida ka kingad ja välja saata .

2.meil on kõik stiilis naiste kingad hiinas ,siin ei näidata neid täielikult.Nii et kui tahad müüa kingad, mis hiinas ,võite meiega ühendust võtta esimese ja saatke pilt meile,võib-olla ma ei saa anda teile Mõistliku hinnaga.

Maksmine:

Me kutsusime kõiki makse www.tihendimeister.ee meetod.Kõik maksed, mis on tehtud www.tihendimeister.ee on töödeldud Alipay.

Vedu:

Me välja saadetud jooksul 1-5 päeva jooksul pärast makse on kinnitatud platvorm.

Tagasiside:

1.Kui sul on kingad ja satisfacted see ,palun andke mulle 5 tähte ja näitavad mõningaid Reaalsuse showon tagasisidet ,see on meile parim abi.tänan!

2.Kui sain kingad eriti ei vasta,ükskõik, mis põhjusel kaasa ,palun jätke sõnum meile ajal ,kui teie probleem ,aitame teil leida hea viis lahendada probleem ,kui meie probleem ,ärge muretsege ,ja Vastutustundlik müüja,võin ma kindel, et me saame aidata teil lahendada probleemi hästi ,ja teil on happy shopping ajal .

Märksõnad: huvitatud naine sandaalid, croc naiste sandaalid, vtota naiste sandaalid, naine camelia sandaalid, naiste mees sandaalid, ego naiste sandaalid, lihtne naiste sandaalid, naiste lääne-sandaalid, naine lilla sandaalid, za naiste sandaalid.

Kirjutage oma ülevaade

Asumer 2021 Suur Suurus 43 Naiste Sandaalid On Naturaalsest Nahast Kingad Kett Lihtne Paks Kanna Vabaaja Jalatsid Suvel Naiste Sandaalid Must

Asumer 2021 Suur Suurus 43 Naiste Sandaalid On Naturaalsest Nahast Kingad Kett Lihtne Paks Kanna Vabaaja Jalatsid Suvel Naiste Sandaalid Must

Seotud tooted