Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 45*30*30cm PP Suur kalastustarbed Kasti Kõrge Kvaliteediga Plastikust Käepide Kalapüügi Kasti Karpkala Kalapüügi Vahendid Kalapüügi Tarvikud Vaata suuremalt

45*30*30cm PP Suur kalastustarbed Kasti Kõrge Kvaliteediga Plastikust Käepide Kalapüügi Kasti Karpkala Kalapüügi Vahendid Kalapüügi Tarvikud

€18.04

-20 %

€22.55

Uus toode

Koos Pakiruumi Jalg on või Ei ole No
Seljatoega või Mitte No
Materjal Raud
Positsioon JÄRV
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Puudub

Kalapüügi kast 6tk ühe töö Maht: 91cm*47cm*59cm Kaal:17.5 KG

Teate, et ostjaid

1,ostjaid pildistatud kauba enne,palun võtke minuga ühendust kinnitada, kas kauba,et vältida puudusest viivitamata oma aega,kuid üldiselt on kaup. Ostjate pärast makse-poodi, kui seal on stock toodete jooksul 1 päeva, aga paratamatult tekib erilist põhjustel,näiteks edasilükkunud tarne teatab klient.

2,kõik makse-kohaletoimetamise,ei võta esimese kauba peale makse sooritamist! Tere tulemast kasutada Alipay! Poe tegelik hind müügiga,vähenes counter-pakkumine!

Tänu ekraan,pildistamine ja teeme joonis protsessi,võib toimuda toote värv kerge kõrvalekalle! Värv valdav lahke!

Palun võtta kauba 5 päeva jooksul peale tehingu sooritamist.

5,tagastamise kohta:see pood kogu toote-kui müüdud,ei nõustu tagastatud kauba võib taotleda asendamine. Rahul,ei meeldi või muudel põhjustel ei nõustu asendamine kauba tasub ostja. Sai kauba 2 päeva jooksul pärast kontakti ja asendamine,rohkem, perioodil ei ole enam käsitleda.

6,habras:kauba peab isiklikult näost näkku kontakt, töö,kontrollige terved märk,seal on defektne või leitud kahju võib keelduda, tagasi, otse,toetuse tagastama,tagastamise postikulu(ainult Üldiselt,teised kuller ei kuulu tagastamisele postmargid,postikulud ostjad maksma)keegi teine seda vaadata või mitte vaadata erinevatel põhjustel, sealhulgas pärast kõik küsimused, ostja maksab..

7,pärast kauba,kui te selle tehingu rahul,palun ärge unustage, et anda meile kiitust toetust. Kui see ei ole täidetud või on kommentaare või ettepanekuid,siis palun andke meile teada, et parandada!

Nipp:kui oled kauba kätte,palun veenduge, et mis põhineb toote pakendil teave hoolikalt läbi vaadata kauba kätte saanud teie tellimuse, mudeli number on sama,kui erinevuse korral või kahju,siis võib olla otsene märk selle kohta Märkus:"toote kahju,ma tagasi lükata"või"kaup ei sobi,ma keelduda,"sõnad tagasi lükata kaupade ja palun kohapeal kõne minu firma,ma vastavalt olukorrale antud töötlemine,palun ärge muretsege.

Märksõnad: kala omanik, helikopter rig, fly rod omanik, kalapüügi seadmed, tööriistad, talje tööriista kast, big boss, tööriistakastid, sööt ringi, väike kalapüügi vahendid box, karpkala kalad.

Kirjutage oma ülevaade

45*30*30cm PP Suur kalastustarbed Kasti Kõrge Kvaliteediga Plastikust Käepide Kalapüügi Kasti Karpkala Kalapüügi Vahendid Kalapüügi Tarvikud

45*30*30cm PP Suur kalastustarbed Kasti Kõrge Kvaliteediga Plastikust Käepide Kalapüügi Kasti Karpkala Kalapüügi Vahendid Kalapüügi Tarvikud

Seotud tooted