Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Roostevabast Terasest Mini Õlle Tünn Growler Reguleeritava Puuduta Kraan ja CO2 Pihusti jaoks Õlu,Limonaad,Vein Vaata suuremalt

Roostevabast Terasest Mini Õlle Tünn Growler Reguleeritava Puuduta Kraan ja CO2 Pihusti jaoks Õlu,Limonaad,Vein

€69.50

-49 %

€138.99

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)

Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

Sisaldab metallist kruvi kaane kork lihtne kaasaskantav veondus ja ladustamine.Selle kõrgus sobib sinu koju külmikusse või kegerator.Barrel on sama mahtu nagu traditsiooniline growlers ja see on märgistatud juures täita tasandil.

HOIAB SU ÕLLE VÄRSKE: Traditsiooniline growler jooke anname gaseeritud joogiga minna kindla peale esimest valada, kuid see ei ole mitte mini growler määrata, sest see hoiab õlle vaakum survet ja värske kuni 2 kuud.Sobib igasugune homebrew või väikelaeva süvisega õlut.

ROOSTEVABAST TERASEST MATERJAL: Iga tarvikud puuduta dispenser komplekt on valmistatud roostevabast terasest.Koputage segisti käepide on lihtsalt valades eelnõu keeta alates kegerator.Rõhu väljalaske klapp võimaldab ohutu eemaldamine puudutage suvandit riistvara.

TÖÖTAB W/ ÜHEKORDSED CO2: Ei kuulu - Iga Co2-padrun on pumba ümber 128oz õlle enne läheb tühja.Kruvi universaalne keermestatud 16g CO2 gaasi padrunid arvesse regulaatori pakkumise survestatud basseinides, et sinu tünn kohvi valmistamise süsteem.

UUENDATUD REGULEERIV: Jälgida praeguseid PSI tank mini tünn growler alates regulaator näidik ja fine-tune rõhk keerates kohandamise nupp nautida täiuslik pea iga õlu.Lisada isolaator, varruka hoida õlu külmik.

Maht: 2L/5L/3.6 L

Värv: hõbedane

Materjal: roostevaba teras

Pakendi Sisu:

1 * Beer barrel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad: foredom haamer handpiece, õlu growler, 5l tünn, ehted minimalistlik, growler, pall lukk, kegland, tünn, anal puuduta, Õlu.

Kirjutage oma ülevaade

Roostevabast Terasest Mini Õlle Tünn Growler Reguleeritava Puuduta Kraan ja CO2 Pihusti jaoks Õlu,Limonaad,Vein

Roostevabast Terasest Mini Õlle Tünn Growler Reguleeritava Puuduta Kraan ja CO2 Pihusti jaoks Õlu,Limonaad,Vein

Seotud tooted