Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 3D Kaardus Kaitsva Kile Xiaomi YouPin Haylou LS02 Smart Watch Kaitse Smartwatch Täielikult Katta Screen Protector(Mitte Klaasist) Vaata suuremalt

3D Kaardus Kaitsva Kile Xiaomi YouPin Haylou LS02 Smart Watch Kaitse Smartwatch Täielikult Katta Screen Protector(Mitte Klaasist)

€0.97

-25 %

€1.30

Uus toode

Eelis-2 Ultra Õhuke ja HD ja Vastupidav
Funktsioon 3 anti-scratch
Eelis-3 Anti-Scratch & Anti-fingerprint
Vaata Film, Kellele Vaata Omanik Watch Kollektsiooni
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Keel inglise, Vene, Hispaania, POOLA, Portugali keel, Türgi, Itaalia, Prantsuse, Saksamaa, Norra
Tüüp Ekraani Kaitsjad
Eelis-1 3D Kaardus Full Coverage
kasutamine Lihtne ja mood, unikaalne disain lase oma vaata
Värv Läbipaistev
Wtach Rihm Toote Omadused Vaadata Aksessuaarid Sporditarbed
Funktsioon 1 veekindel
Funktsioon Põrutuskindel, Anti-sügisel, tolmu-tõend
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon 2 Kõrge Kvaliteediga Püsival Sõlmitud Disaini Stiilis
Taotluse Vanus Täiskasvanud
Sobivus For Xiaomi YouPin Haylou LS02
Brändi Nimi BEYESER

3D Kaardus Kaitsva Kile Xiaomi YouPin Haylou LS02 Smart Watch Kaitse Smartwatch Täielikult Katta Screen Protector(Mitte Klaasist) Motiiv:( kaitsekile ) - Lihtsalt haarata oma smartwatch ja pane see peal.See takistab igapäevaste kriimustuste ja pakub lisakaitset. - Kaitsekile võimaldab kerge kinnitada ja eemaldada .Feeback: 1. Palun Kinnitage Toodete Kättesaamisest Pärast Sul Neid. 2. Kui Teil On Küsimusi Toodete Kohta Olete Saanud, Siis Palun Võtke Meiega Ühendust Aega Ja Me Püüame Oma Parima, Et Lahendada Probleeme Ja Teha Sa Rahul. 3. Palun Andke Meile Positiivset Tagasisidet, Kui Olete Rahul.Kui Ei, Siis Palun Võtke Meiega Ühendust Enne Lahkumist Mis Tahes Negatiivne Või Neutraalne Tagasiside.Me Töötame Teiega, Et Lahendada Kõiki Probleeme.Pakett Sisaldab: 1pcProtective film (Vaata Ei Sisaldaksid), Mis on www.tihendimeister.ee Shipping?

www.tihendimeister.ee Laevandus on one-stop laevandus meetod, mis ametlikult ette nähtud www.tihendimeister.ee ja Cainiao Võrgu.Kui lõpp-lõpetama piiriüleste logistika teenus, see sisaldab esimese miil maastur teenuse, konsolideerimise teenust, rahvusvaheline liin-loomuse teenus, kohandatud kliirens teenus, viimase miili teenus.Pealegi, see sisaldab ka globaalse jälgimise teenus, klienditeenindus ja logistika vaidluste lahendamise teenust, ja platvorm, garanteeritud hüvitis teenust.

Miks www.tihendimeister.ee Shipping?

Pärast tellimuse www.tihendimeister.ee, et müüja saadab paki, et meie laevandus center.Siit saate tagada, et teie pakk tuleb käsitseda ettevaatlikult ja esitatud tähtaegselt, ja me lisame selle jälgimine teabega tellimuse üksikasjad, nii et saate jälgida oma paketi millal ja kus iganes soovite.

Kui kaua minu pakk saabuma, kui ma kasutan www.tihendimeister.ee Shipping?

See sõltub sellest, millist varianti valida.

Paketid, mis on saadetud koos www.tihendimeister.ee Standard Shipping tavaliselt 15 kuni 45 tööpäeva jooksul, arvestades, et www.tihendimeister.ee Premium Shipping annab eeldatav tarneaeg 7 kuni 15 tööpäeva. 3/5pc Protection Film For Samsung Galaxy Vaadata Aktiivne 9H HD Karastatud Klaas Transparent Screen Protector Film Vaadata Tarvikud

Märksõnad: twentyseventeen, haylou ls02, haylou ls02 rihm, haylou päikese rihm, rihm xiaomi haylou ls02, smart xiaomi, prantsuse android smart vaadata, smartwatch ls05 vaadata, prantsuse android smartwatch, mibro õhu smartwatch.

Kirjutage oma ülevaade

3D Kaardus Kaitsva Kile Xiaomi YouPin Haylou LS02 Smart Watch Kaitse Smartwatch Täielikult Katta Screen Protector(Mitte Klaasist)

3D Kaardus Kaitsva Kile Xiaomi YouPin Haylou LS02 Smart Watch Kaitse Smartwatch Täielikult Katta Screen Protector(Mitte Klaasist)

Seotud tooted