Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Veekindel Avada Tervise Kaitse Smart Ringi Kanda Uue tehnoloogia Magic Finger NFC Ringi Android Windows NFC-Mobiiltelefoni Vaata suuremalt

Veekindel Avada Tervise Kaitse Smart Ringi Kanda Uue tehnoloogia Magic Finger NFC Ringi Android Windows NFC-Mobiiltelefoni

€7.77

-28 %

€10.80

Uus toode

Tüüp Randmepaela
Brändi Nimi ZUIDID
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Fitness Tracker

MÄRKUS :Palun lugege juhiseid hoolikalt enne tellimuse,Palun kontrollige kasutamise meetod online, see stiil,välja arvatud mis tahes müügijärgne teenindus ,vabandame ebamugavusi põhjustas.

Omadused:

✅ Smart rõngas on moodsad ja kantavad elektrooniline toode, 4 peamine funktsioon, NFC, M1-Kaart, ID-Kaardi ja Tervise Moodul:

①With komplekt sisseehitatud NDEF protokolli standard, high-speed NFC-kiibid, siis on võimalik ühendada nutitelefoni täita ülesannet täidavad ja andmete jagamine, et nii palju mänguline ja mugav funktsioon on kättesaadav.Aseta smart ringi jooksul NFC-ala nutitelefoni teha: ekraani avamine, rakenduste luku avamine, rakenduste kiiresti käivitada, nimi kaardi ja URL info saatmine ja lugemine, jne.

②With komplekt sisseehitatud 13.56 MHz kõrge sagedusega IC kiibiga, seda saab kasutada, kopeerida, enamik mitte-kontakt IC kaardid nagu access card, lift kaart, parkimis kaart, liikmekaarti, tarbimis-kaart jne.

✅Sisemisel küljel rõngas metallist rõngas embrüo, seal on 3 üksuse, mis on hea teie tervisele:

A. KUUSK kaug-infrapuna energia-kivi (punane): Kõik materjalid väljavõte looduslik mineraal, nii, et võib vabastada rohkem puhast infrapuna ray, Scarlar Energia ja negatiivseid ioone

B. Haruldaste metallide germaanium tera (hele metall värv): See on mingi haruldaste metallide ja selle sisu on vaid umbes 0.0007% maakoore.See on võrratult suure tervishoiu efektiivsust saab parandada kaasaegsete inimeste terviklik sümptomid on põhjustatud vähene liikumine, rõhk, ja õhusaaste.

C. mineraalide magnet (metallist tume värv) : Tuhat aastat geoloogilise liikumine annab see silmatorkav võime, ja see saaks olema rohkem funktsioone leevendab convulsion, rahustav närve, vaigistab maks, parandada kõrvad ja silmad ning leevendab astma kui tavaliste magnetitega.

Mida teha, kui rõngas on palju tervisele mõju, et muuta oma keha suudavad taastada tasakaalu ja koordinatsiooni.Kauaaegne seljas tunned ilmne mõju.

✅ Mõeldud koos IP68 veekindel tasandil , mida saab kanda seda kogu stseeni, nagu näiteks matkamine, töötab ja isegi ujumine, kuid see peaks olema kuivaks pühkida, et vältida jääkniiskus ringi leotada sõrme naha pika tunni.

✅ Seda saab kasutada ilma, toide, väga mugav.

Juhised kasutamiseks:

a) Esiteks, kontrollige, kas teie nutitelefon on NFC-funktsioon.See on tavaliselt võimalik leida süsteemi seaded.Kui ei ole vastavaid võimalusi on leitud, võtta ühendust tootja post-müük toetust, või Google ' ist otsida, kui nutitelefoni mudel on NFC-funktsioon ja kinnitage oma NFC-ala.

b) Kui sinu nutitelefon on NFC-funktsioon sisse lülitada NFC vahetada, otsida teie app store ' i tarkvara jaoks, mis kehtivad NFC, neid alla laadida ja installida.

c) Alustada NFC APPI, teha toiminguid vastavalt juhistele.

d) Kuna NFC on near field communication) tehnoloogia, veenduge, et ülemine pool ringi kiip õigus lähedal NFC-ala, kui lugemine kõik andmeid, et vältida ebaedu, lugemine ja kirjutamine.

Kirjeldus:

Materjal: Roostevaba teras

Värv: Must

Sõrmuse Laius: USA Suurus 7/8/9/10/11/12/13/14(vt joonist ülal, et saada õige suurus.)

Pakkimine on lisatud:

1 * Multifunktsionaalne Magic Smart NFC Tag Sõrme Sõrmus

Märkus:

1. Palun lubage 1-3cm (0.4-1.18") erinevuse tõttu manual mõõtmise ja kerge värvi muutus eri ekraan.

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Märksõnad: meeste sõrmustes, nfc-rõngas, bgvp, ringi smart, nfc ringi smart, IP68, koopiamasina nfc, nfc silt, 3 7v, kuna telefon heliseb.

Kirjutage oma ülevaade

Veekindel Avada Tervise Kaitse Smart Ringi Kanda Uue tehnoloogia Magic Finger NFC Ringi Android Windows NFC-Mobiiltelefoni

Veekindel Avada Tervise Kaitse Smart Ringi Kanda Uue tehnoloogia Magic Finger NFC Ringi Android Windows NFC-Mobiiltelefoni