Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Käepide Laadimisdoki Nintendo Lülita Laadija Kontroller Laadija Nintend Switch Grip Gamepad Eest Seista Hoidja Vaata suuremalt

Käepide Laadimisdoki Nintendo Lülita Laadija Kontroller Laadija Nintend Switch Grip Gamepad Eest Seista Hoidja

€3.57

-46 %

€6.73

Uus toode

Sertifitseerimine CE
Materjal ABS
Toote Kaal umbes 50g
Brändi Nimi choifoo
Nintendo Mudel NINTENDO LÜLITI
Ühilduva Mark/Mudel nintendo
Päritolu CN(Päritolu)
suurus about 97*86*14mm

Kirjeldus:

【Materjali】:rõõmu-con kest on valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, mis näeb see välja väga reljeefne.Samal ajal, oma unikaalse V-kujuline disain, kerge materjali ja ergonoomiline disain põhimõtted teeb oma randmete vähem valus ja väsinud, isegi ajal pikaajalise kasutamise.

【Lihtne Paigaldada】: Kui laadija abil, siis on vaja ainult libisema Rõõmu-con sobiva positsiooni eest.Operatsioon on väga lihtne, ja pannal on mõistlikult kavandatud nii, et saate hõlpsasti saada see.Ei ole elektriline ajal mängud, ja see on väga lihtne välja võtta ilma kriimustada oma rõõmu-con.

【Turvaline kaitse】: Rõõm-con aku grip on sisseehitatud smart security chip, mis automaatselt lülitub välja 30 sekundi pärast pärast rõõmu-con on täielikult laetud, et tagada, et seda rõõmu-con ei ole võimalik enammakstud ja on ohutu ja usaldusväärne.See annab ka ülemäärane pinge, ülekoormus, vool, lühis ja üle temperatuuri kaitse nii võite olla kindel, et joycon mängida laadimise ajal.

【Suurus ja Välimus】: See rõõm-con laadimine haare on mitte ainult unikaalne, suurus, vaid ka välimus.Rõõmu-con aku grip mini suurus on mugavam kaasas kanda.Ta on väga kerge ja ei võta oma ruumi üldse.Laadija on välimuse disain on väga lihtne ja kompaktne, sellel on sisseehitatud LED-tuli meelde laadimise edenemist Rõõmu-Con., Kui LED-tuli vilgub, tähendab see, laadimine, ja kui valgus on alati, see tähendab, et see on täielikult laetud.

Tehnilised andmed:

kirjeldus:

Nimi: Käepide aku grip

Materjal: ABS

Värv: Must

Toote kaal: umbes 50g

Suurus: umbes 97*86*14mm

Kohaldatakse toodete suhtes: Nintendo swtich

Komplekti Kuulub:

1*Mängu laadimine käepide

Märksõnad: dock nintendo lüliti, nintendo lülitage monitor, fix nintendo lülita kontroller, dock lüliti, ringi dokk, nintendo lüliti controlers, nintendo lülita kontroller traadita, ematic nintendo lüliti wireless controller, nintend switch pro wireless controller, nintendo raadiovõrgu lüliti lüliti.

Kirjutage oma ülevaade

Käepide Laadimisdoki Nintendo Lülita Laadija Kontroller Laadija Nintend Switch Grip Gamepad Eest Seista Hoidja

Käepide Laadimisdoki Nintendo Lülita Laadija Kontroller Laadija Nintend Switch Grip Gamepad Eest Seista Hoidja

Seotud tooted