Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! LESCOLTON Lip Plumper-ja Maitsetugevdaja Täielikumat Huuled Laetav LED valgusravi Silikoon Lip Plumper Seade, Huulte Hooldus Vahendid Naistele Vaata suuremalt

LESCOLTON Lip Plumper-ja Maitsetugevdaja Täielikumat Huuled Laetav LED valgusravi Silikoon Lip Plumper Seade, Huulte Hooldus Vahendid Naistele

€36.15

-50 %

€72.31

Uus toode

Number LED 48pcs LED Light
Funktsioon 2 huule-ja maitsetugevdaja
Päritolu LESCOLTON Shenzhen
LESCOLTON Teenindus Toetust Dropshipping, Hulgimüüja, jaemüüja
Tööpõhimõte LED
Toite Allikas Laetav Aku, USA, EL, UK, AU
Funktsioon Naha Mouisture, Naha Karmistamist, Surnud Naha Eemaldamine
Funktsioon 4 Lip Plumper Seade
Tüüp Lip Plumper Seade
Brändi Nimi lescolton
Commodity Quality Certification ce
Funktsioon 3 Fuller Lips
Toote Nimetus Lip Plumper Fuller Lips
Materjal Akrüül
Sertifitseerimine ROHS, FCC, CE
Funktsioon 1 Lip plumper
Tootmisprotsessi Masin Tehtud
Funktsioon 5 Lip Plumper Machine
Mudeli Number LESCOLTON-LS-D810
suurus 86*54*77mm
Standard Pinge 110V, 220V, 240V, 100V, 110V(不含)-220V(不含)

LESCOLTON Lip Plumping Tugevdaja, Plumping Täielikumat Huuled Laetav valgusteraapia Huulte Hooldus Vahend, Anti-Vananemine Ja Lip Plumper Ravi

Lescolton Punane Tuli Ravi Lip Care:

Punane valgus ravi aitab kasvu uute kollageeni, parandada huule pigmentatsioon ja silub peened kortsud huulte.Punase valguse teraapia töötab seest välja oma huuled tugevuse ja muudab huuled vaatad rohkem busty.Samuti minimeerida kahju, mis on põhjustatud päikesepõletus, verevalumid, sisselõigete, kriimustuste ja külma haavandid.

48 LED Ravi Tuled:

Kerge lip plumper-ja maitsetugevdaja on 48 sisseehitatud valgusallikat.Valgusallikas võtab mikro-objektiiv array disain.Valgusallikad erinevatel lainepikkustel on mõeldud 360° surround.Järjepidev kasutamine aitab teie huuled muutuvad lihav ja nooremad.

Smart Ajastus ja Laetav:

See on automaatselt ajastatud 3 minuti jooksul pärast käivitamist, ja see automaatselt sulguma pärast 3 minutit.See võtab aega umbes 2,5 tundi täislaadimiseks.Täielikult laetud lip plumper-ja maitsetugevdaja saab kasutada 5 tundi või 80 korda.Soe meeldetuletus: lip plumper-ja maitsetugevdaja võib veidi soojendada, kui seda kasutatakse, ja temperatuur on 2-3 kraadi kõrgem kui normaalne temperatuur.

Ohutuse Mugav:

Vahetatava suu plaat on tehtud toidu-silikooniga,See on palju mugavam, pehmem ja rohkem õrn huultel.Kollageeni tootmiseks, minimeerides samal ajal välimus naeratus read, vertikaalsed jooned huule, ja huule kortsud.Lescolton lip plumping tugevdaja sobivad kõikidele naha värv ja Huulte kuju.

Dermatoloog Testitud:

See 3 minutit päevas huule ravi stimuleerib vereringet, parandada üldist naha värv, tekstuur, toon ja plumpness.Aitab vähendada trahvi jooned huule ja kortse lip.

Tehnoloogia ja Ohutus:

Kõik meie tooted on ametlikult sertifitseeritud, kvaliteet garanteeritud, ohutu, CE sertifikaat, FCC sertifikaat, RoHS sertifitseerimine.

UMBES LESCOLTON:

LESCOLTON on professionaalne Arendamine & Projekteerimine Tootja Shenzhen,Hiina.See ehitada 2008,umbes 10 aastat experting Ilu ja Juuksed Kaste&Stiil Tööriistad.

LESCOLTON KAUBAMÄRK on registreeritud ameerika,Lõuna-Ameerika,Euroopa ja teiste riikide 10.

Me oleme stabiilne ja väärtuslik,ja sa oled ilu & tervislik.

Pakett Hõlmab:

1 x Huulte Hooldus Seade

2 x Selge, eemaldatav suu sahtel

1 x Universaalne usb ja toite juhe

1 x kasutusjuhend

Päris Pilte:

Märksõnad: epilaator laser lescolton, led ravi, laser armi, led projektor andur, huule pump, kaasaskantav ravi, led valgusravi, ripats kerge cemente, eli ladu, kaasaskantav footon led valgusravi.

Kirjutage oma ülevaade

LESCOLTON Lip Plumper-ja Maitsetugevdaja Täielikumat Huuled Laetav LED valgusravi Silikoon Lip Plumper Seade, Huulte Hooldus Vahendid Naistele

LESCOLTON Lip Plumper-ja Maitsetugevdaja Täielikumat Huuled Laetav LED valgusravi Silikoon Lip Plumper Seade, Huulte Hooldus Vahendid Naistele

Seotud tooted