Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Bike Water Sport Pudel 610ML isetihenev lekkimiskindlates MTB Jalgratas Mountain Bike Kaasaskantav Veekeetja Väljas Drinkware poolt VIARON Vaata suuremalt

Bike Water Sport Pudel 610ML isetihenev lekkimiskindlates MTB Jalgratas Mountain Bike Kaasaskantav Veekeetja Väljas Drinkware poolt VIARON

€2.18

-9 %

€2.40

Uus toode

Võimsus 610ml, 610 ml
Brändi Nimi VIARON
Päritolu CN(Päritolu)
Põhja läbimõõt 73mm
Metrial PP5+ Meditsiini silikageel toru
Kõrgus 208mm
Mudel VR-001
Kaal 56g
Materjal Plast

Toodete info

Tootja: VIARON

Mudel: VR-001

Võimsus: 610ML

Põhja läbimõõt: 73mm (mm)

Kõrgus (alt pudeli peal huulik): 208mm (mm)

Materjal: PP5+ meditsiiniline silikoon

Kaal: Umbes 60g

Miks Teil On Vaja Hea Vee Pudel

Vee pudelid on hädavajalikud vahendid, jalgratturid ja muud sportlased, mida kasutatakse alati jääda hüdreeritud ja vältida väsimust.Võttes pudel vett, et saad anda teile, et värskendav jook kui te olete jalgrattasõit, isegi pärast kuud kasutamist on nii hea teile ja keskkonnale.Kvaliteetne vee pudel võib pakkuda safe, lekkevabad vedelikku koos suur-käsi tunne ja värskuse.

Lekkimiskindlates Disain

See pakub mugav moodus ilma kogeda lekkinud.Meie vee pudel on isetihenev jet armatuuri disain, mis võimaldab imeda vett otse pudelist, ilma et tõmmake klapp avatud või suruge see kinni hammastega.See annab kiire veevool, kunagi lekib, pluss suur suu, mida on lihtne täita jääkuubikute.Võite ka keerata kork tihend ta.

Ideaalne Veavad Suurus

Pudel on mõeldud sobi ühtegi standard pudel kabuur või bike puuri.Pudeli mõõdud on 20.8 cm (umbes 8,2 tolli) kõrgus ja 7.3 cm (umbes 2.87 tolli) läbimõõduga, mistõttu on ideaalne veavad.See on võimsust holding vett või vedelikku kuni 610 ml.Selle teisaldamist lihtsam grip ja juua ühe käega.

Kerge

Pudel kaalub ainult 58 grammi, mis on umbes 30grams kergem kui traditsiooniline pudel.See on tehtud õhukesest PP5 plastikust, nii et see on lihtne pigistada, isegi külmutatud banaani.Võimsust on 610ml, see on ideaalne võimsuse jalgrattaga sõita samas on kerge, mis ei lisa mingit kaalu, et oma jalgratta raami.

Mitmevärviline valiku

Seal on 4 värvi valida, mistõttu on lihtne sobitada kõik värvilahendused.See on lõbus ja särav sinine, rasvane punane, kerge läbipaistev hall, ja klassikaline must, seal on pudel kõigile selles kogumine.

Märksõnad: sahoo jalgratta veekeetja, airco vee pudel, sulam, bike pudel, coffe veekeetja väljas, bicycl, jalgrattasõit pudel cotelo, raagi vee pudelid, bidon, pudel puuri mtb, 128 gb.

Kirjutage oma ülevaade

Bike Water Sport Pudel 610ML isetihenev lekkimiskindlates MTB Jalgratas Mountain Bike Kaasaskantav Veekeetja Väljas Drinkware poolt VIARON

Bike Water Sport Pudel 610ML isetihenev lekkimiskindlates MTB Jalgratas Mountain Bike Kaasaskantav Veekeetja Väljas Drinkware poolt VIARON

Seotud tooted