Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Super 30-360X180 zoom binoklid must HD ll öise nägemise binoklid BAK4 prisma väljas telkimine ja kuu vaadates 2021 Vaata suuremalt

Super 30-360X180 zoom binoklid must HD ll öise nägemise binoklid BAK4 prisma väljas telkimine ja kuu vaadates 2021

€47.89

-32 %

€70.43

Uus toode

Tüüp -
Suurendus 180
Objektiivi Diameeter 80mm
Okulaari läbimõõt 11mm
Vaateväli -
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjeldus&Previewshipping&poliitika Kirjeldus: kauba Kirjeldus

100% täiesti uus, kõrge kvaliteet

Kirjeldus:

Suurendus: 180

Vaatevälja nurk: 6.5

Prisma süsteem: BAK4

Fokuseerimise viis: center focus

Lähedal nurga kaugus: 10M

Objektiivi läbimõõt: 80MM

Prisma materjalist: - - optiline klaas

Väljundava kaugus: 11MM

Veekindel tüüp: elu veekindel

Öö näidata: 68M/1000M

Suurus: 40*25*10cm

Värv: Must

Funktsioon:

Selle ühe toru on spetsiaalselt ette nähtud mis tahes outdoor spordi entusiast, mis on spetsiaalselt ette nähtud harrasteita nagu matkamine, jahindus, mägironimine, linnuvaatlus, vaadates eluslooduse ja maastik.

Kõrge suurendus: On ostsilloskoop on võimsa suurendusega vahemikus, mida saab reguleerida vahemikus 20-60 korda.45-kraadise okulaari on ergonoomiliselt kujundatud teha vaatamise mugavamaks.Vaatevälja on 39-19m/10000m, mis on lähemal loodusele kui kunagi varem.See on väga sobiv target shooting, jahindus, linnuvaatlus, kuu uurimine, reisimine, matkamine, kämping, vibulaskmine, astronoomia jne.

Täielik peegel: täielik peegel võtab vastu BAK4 top prisma, mis võivad suurendada valguse läbilaskvus isegi vähese valguse tingimustes ja on pakkuda ere, selge ja suure kontrastsusega pilte.Pikamaa vaatamist, dual focus rooli süsteemi saab kiiresti fine-tune teravustamine, mis võimaldab teil lukustada eesmärk ja zoom in saada selgemad üksikasjad

Veekindel ja anti-fog: Veekindel punkti peegel võib pakkuda suurepärase jõudluse alusel karmimates tingimustes.Optilised komponendid kohapeal objektiiv on suletud O-rõngad, et vältida niiskuse, tolmu ja prahi sattumist kohapeal objektiiv.Anti-fog objektiivi barrel sisaldab argoon gaasi, et vältida sisemisi udustamine ja pakkuda igakülgset kaitset iga ilmaga

See on väga sobiv target shooting, jahindus, linnuvaatlus, kuu uurimine, reisimine, matkamine, kämping, vibulaskmine, astronoomia jne.

Veekindel ja anti-fog: veekindel punkti objektiiv võib pakkuda suurepärase jõudluse alusel karmimates tingimustes.Optiline element punkti objektiiv on suletud ka O-rõngas, et vältida niiskuse, tolmu ja prahi sattumist punktis objektiiv.Anti-fog objektiivi barrel sisaldab argoon gaasi, et vältida sisemisi udustamine ja pakkuda igakülgset kaitset iga ilmaga

Kvaliteedi esimene, pakkuda parimat teenust.Kliendid on meie sõbrad.

Stiilne disain, 100% täiesti uus ja kvaliteetne!

Märkused:

1. Fotod, palun võimaldavad kerget kromaatilise aberratsiooni

2. Tänu käsitsi mõõtmine, suurus võib olla erinev

Komplekti Kuulub:

1tk teleskoop

1tk talje kott

1tk kaelapaela kinnitamine

1tk objektiivi puhastuslapiga

1 käsitsi

Pakend 1tk color box

Eelvaade:

Täname ostu Probleeme?

Võite järgige allpool protsess chontact meile.Seal on ajavööndi erinevus,kuid me teeme oma parima, et kiiresti vastust oma küsimustele:

Laevandus

● Me korraldame kohaletoimetamine teile 24 Tunni jooksul pärast kustutatud makse, välja arvatud puhkepäevad.

● Oleme alati saatke objekt aadress, mida sa annad meile PAYPAL turvalisuse tagamiseks objekti.Kui olete muutnud oma aadressi, või tahad meile saata teisele aadressile, palun võta uus aadress, kui te maksate meile PAYPAL, vastasel juhul me ei vastuta kui pakk on kadunud.

Maksed

Me aktsepteerib Paypal ainult siis, Kui teil on küsimusi, maksmine,palun võtke meiega ühendust eBay kaudu sõnumi.Imporditollimaksude

Juhul, kui mingi kohustus tuleneb üleandmisel, see on sinu kohustus täita, et kulul ja see võib põhjustada viivitusi tarne ajakava ja teil võib olla pikap kaupade tolliasutuses.Tingimused

Tehes pakkumise sellel punkt,Ostja nõustub kõigi tingimustega, nagu seda on kirjeldatud käesoleva nimekirja .palun veenduge, et lugeda ja lepivad kokku, et Kõik eBay ja Tingimused enne pakkumist.

Kõik pildid on illustreeriva materjalina ainult selleks ja Värvid võivad veidi erineda.

Meie pood järgib kõiki eBay Eeskirjade ja Poliitika.Tagastab Poliitika

Toote Tagastada peate meiega ühendust ja pildistada oma elemendi, et selgelt näidata, kahjustuste või ebatavalise aspektides.

Kinnitatud aruannete suhtes kohaldatakse kontrolli saabumist.Kaubad tuleb tagastada algses seisukorras kõik originaal pakendis.

Kõik laevandus ja käitlemise kulud on tagastamatud

Tagasi kohaletoimetamise kulusid eest vastutab ostja.Me katta kulud, kui saatmine asendamine/parandatud üksusi.

7 päeva jooksul pärast taotluse saamist oma toodete, mida me pakub no-vaeva 7 päeva vahetada/asendada ainult siis, kui teie objektid on leitud, et olla vigane tootja poolt.

Märksõnad: mees vaata 2021, binokli sõjalise, BAK4, lapse binokkel, monocular super zoom, professionaalne binokkel bynolyt, binokulaarne, q18 smartwatch, lugemine prillid koos puidust raami, canon 1200d ekraan.

Kirjutage oma ülevaade

Super 30-360X180 zoom binoklid must HD ll öise nägemise binoklid BAK4 prisma väljas telkimine ja kuu vaadates 2021

Super 30-360X180 zoom binoklid must HD ll öise nägemise binoklid BAK4 prisma väljas telkimine ja kuu vaadates 2021