Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Astronoomilise Teleskoobi, Mille Leidja Peegel Stargazing Pikksilmad Professionaalne Zoom Hd Öise Nägemise Murdumisnäitaja Astronomic#T4 Vaata suuremalt

Astronoomilise Teleskoobi, Mille Leidja Peegel Stargazing Pikksilmad Professionaalne Zoom Hd Öise Nägemise Murdumisnäitaja Astronomic#T4

€24.57

-54 %

€54.58

Uus toode

Objektiivi Diameeter A
Brändi Nimi ISHOWTIENDA
Veekindluse Tase IPX4
Tüüp Monocular
Mudeli Number 1
Okulaari läbimõõt A
Suurendus A
Vaateväli A
Objektiivi Kate Kirjeldus FC
Fookuse Tüüp Üksikelamu
Prisma Kirjeldus BAK4
Materjal Plast
Päritolu CN(Päritolu)

Astronoomilise Teleskoobi, Mille Leidja Peegel Stargazing Pikksilmad

kirjeldus:

Lisatasu optika: 400mm f/5.7) 70mm fookuskauguse ja ava, mis on täielikult kaetud optiline klaas objektiivi suure ülekande kate, mis võib luua uimastamist pilte ja kaitsta oma silmad.Täiuslik teleskoop.

Suurendus: kahe vahetatavad okulaarid ja 3x Barlow lääts.Kui 3xBarlow objektiiv võib olla suurem suurendus suutlikkust iga okulaari. 5x24 detektor vaatepilt, koos alusraamiga ja sise-risti hairlinse teha objekte lihtsam leida.

Juhtmevaba kaugjuhtimine: smart phone adapter ja traadita kaamera töötleja kuuluvad tasuta hõlpsasti uurida maailma läbi ekraani ja võtta uimastamise pilte taevakehade.

[Reguleeritav statiiv] See teleskoop on varustatud reguleeritava alumiiniumist statiiv ja kaasaskantav kott.Teleskoobi ja statiivi saab panna kotti, mugav reisi-ja ladustamine.

See 70x400mm refraktorteleskoobid teleskoobi saab jälgida taevalik ja maapealsed objektid väga hästi-parim vaadates kuu ja planeedid.Varustatud kõigi pinnatud klaasist optilised komponendid, reisi vahemikus tagab puhta ja selge visioon.Selle reisi ulatus on spetsiaalselt ette nähtud reisijate, ja selle kompaktne ja kaasaskantav disain, sobib väga hästi kaasaskantav õhust pilku seadmed.

kirjeldus:

●Tüüp: Esipinnaga

●Objektiiv: 70mm (2.75")

●Fookuskaugus: 400 mm f/5.7)

●Mount: Altamuz

●Pildiotsija: low (Madal): 25mm (16X), high (Kõrge): 10mm (40X)

●Laiendada objektiiv: 3 korda

●Maksimaalne suurendus: 120X

●Finderscope: 5×24 võre

●Zenith peegel: 48° püsti BAK4 prism

●Statiivi: 65 cm (31.5 cm) kõrgus reguleeritav alumiiniumist statiiv

Näpunäited:

●Kui ähmane pilt kuvatakse, kasutage fookuse ratast reguleerige fookus.

●Kui jälgida väljas objektid astronoomilise teleskoobi siseruumides, palun ärge sulgege aknad, et vältida pildi moonutamise tõttu peegeldus akna klaas.

●Kui kasutate teleskoobi õues, palun oodake toote temperatuur peab olema sama, välistemperatuur, parem jõudlus.

●Sest niiskust õhus on kondenseeruda eesmärk objektiiv, palun vältida kogemata lasevad teleskoobi keskkonnas, kus suur temperatuuride vahe.

●Eesmärk ei ole teleskoobi päikese poole suunatud asendisse või isegi läheneda päike!

Pakett sisaldab:

1×Astronoomiline teleskoop

Märksõnad: binokli sõjalise, telescop, astronoomilise teleskoobi professional, visioon teleskoop, gopro relv mount, monocular koos zoom, toetust mobiiltelefonide telescope, teleskoobi peeglite komplektid, lugemine prillid koos puidust raami, canon 1200d ekraan.

Kirjutage oma ülevaade

Astronoomilise Teleskoobi, Mille Leidja Peegel Stargazing Pikksilmad Professionaalne Zoom Hd Öise Nägemise Murdumisnäitaja Astronomic#T4

Astronoomilise Teleskoobi, Mille Leidja Peegel Stargazing Pikksilmad Professionaalne Zoom Hd Öise Nägemise Murdumisnäitaja Astronomic#T4