Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 20 ML KUUMA Auto Nullist Remont Komplektid, Auto, Autode Poleerimine, Lihvimine Kleebi Värvi Hoolikalt Määrata Fix It Eemaldaja Auto Tarvikud Vaata suuremalt

20 ML KUUMA Auto Nullist Remont Komplektid, Auto, Autode Poleerimine, Lihvimine Kleebi Värvi Hoolikalt Määrata Fix It Eemaldaja Auto Tarvikud

€1.48

-30 %

€2.12

Uus toode

Brändi Nimi MOONBIFFY
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjeldus:

Auto Nullist Eemaldamise Komplekt võimaldab määrata auto kriimustusi kergesti ja mõne sekundi jooksul.; see on võimas poola, mis tegelikult buffs plekid ära--ilma kahjustamata oma värvi.Mis on jäänud, on väga ilus, suur-poleeritud viimistlusega, mis avaldab muljet teile.

Peamised Omadused

PROFESSIONAALNE KRIIMUSTUSTE EEMALDAMINE

Auto Nullist Remont

Oma tegevuse lagunemine lihvima liiva, täiteaine koostisosi saab kiiresti täita pärast lagunemist ja remont värvi kriimustusi.Lihtne eemaldada oksiid film pinnal ja kangekaelne mustuse, värvi laigud, burr, ja värv ja läige lakk kiht uuesti.

LAIALDASELT KASUTATAKSE

Tööd väikesed ja kerged kriimud nagu ukselingid' küüne kriimustuste, löökide ja kriimustuste, kergete kriimustuste, kergete Lakk haiget, värvi õrnalt pärast lihvimist jne.See võib ka puhas Asfalt, Putukate laip plekk,kangekaelne lisad, jne.see on tõhus kerge kriimustuste eemaldaja taskukohase hinnaga.

SÕBRALIK AUTO VÄRVI

Auto Scratch Remover ei reageeri keemiliselt auto värvi.Puhas füüsiline lihvimine pärast aktiveerimist auto värvi pinnale.nii et see võib parandada kriimustuste, ilma et see mõjutaks auto värvi, ja see ei sisalda värvimine agent täiesti.see ei jäta mingit muud värvi oma auto värvi, mis tähendab, null värvi vahe.

SOBIVAD AUTODELE MIS TAHES VÄRVI

Auto Scratch Remover ei vali värvid.see võib töötada mis tahes värvi sõiduk, kuid palun veenduge, et seal ei ole katmine kristall või värvi kaitse kile.See ei tööta sügav ja suur kriimustusi, nagu Paljastada krunt, must plastikust, suur-ala kruntimine või Ilmne cratering samal ajal kätt puudutades.

KERGESTI JA KIIRESTI REMONT

Lihtsalt selge kriimustuste pindala, eemaldada mustus, vaha, rauda rooste.Efekti piisavalt koor käsna.Kasutada käsnaga hõõruda nullist kuni kriimustusi on kadunud.seejärel puhastage koor vaha maha. (Konkreetseid samme, palun kontrollige juhiseid.) See tehnoloogia aitab säästa palju aega ja raha ja hoida oma sõiduki särav ja puhas.Tehnilised andmed:

Lõng :Pindaktiivne Aine

Toote Suurus :10 cm x 3,5 cm

Toote Kaal :20G/25G

Toote Maht :20 ML

Komplekti Kuulub:

1 * scratch pasta või 1 * scratch kleebi + 1 * käsn

Märkused:

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis kuvatakse pilt.

Märksõnad: auto värvi, auto värvi pliiats, pictur, auto poola, värvi akvarell, aksessuaar auto interjöör, car scrath remover, dpro h, auto värvi remont, auto värvi.

Kirjutage oma ülevaade

20 ML KUUMA Auto Nullist Remont Komplektid, Auto, Autode Poleerimine, Lihvimine Kleebi Värvi Hoolikalt Määrata Fix It Eemaldaja Auto Tarvikud

20 ML KUUMA Auto Nullist Remont Komplektid, Auto, Autode Poleerimine, Lihvimine Kleebi Värvi Hoolikalt Määrata Fix It Eemaldaja Auto Tarvikud

Seotud tooted