Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 4 Pack Silikoon Ice Cube Plaate Jää Hallitusseened 4 Kaas Kokteil Sügavkülmik 14 Rakkude Paindlik Virnastatavates Jää Hallitusseened 4 Kaane Kate Vaata suuremalt

4 Pack Silikoon Ice Cube Plaate Jää Hallitusseened 4 Kaas Kokteil Sügavkülmik 14 Rakkude Paindlik Virnastatavates Jää Hallitusseened 4 Kaane Kate

€2.83

-31 %

€4.11

Uus toode

Sertifitseerimine CE / EL
Materjal Muud
Jäätis Tööriistad Tüüp Muud
Mudeli Number Ice Cube Plaate
Brändi Nimi HOSPORT
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Varuta, Öko-Sõbralik

Silikoon Ice Cube Plaate - 4 Pack, 14 Rakkude Paindlik Virnastatavates Jää Hallitusseened, 4 Eemaldatav Kaas Kaas Kokteil, Sügavkülmik, imikutoit

Funktsioon:

1. Toidu-grade Ohutuse Materjal: Valmistatud silikoonist ja PP materjal, mis on sertifitseeritud LFGB, need 4 jää plaate kaanega turvaline ja vastupidav.Iga sahtel muudab 14 kena suurusega kuubikud kokku 56. Tuua klientidele täiuslik viski ja jää kohvi-kogemust kodus.Silikoon ice cube salve suurepärane kodu kasutamine, isikute, kokteili baarid ja restoranid jne.

2. Lihtne Jää Eemaldamine: Jää plaate sügavkülmik kasutada, TPE materjal, mis kujundab alt hästi, mida on lihtne vabastada, jääkuubikud ja pehmest silikoonist materjal ei riku pärast külmutamist pikka aega.Iga korter cube sahtel on eraldi teistest, nii et saate kergesti push alt.Ei ole vaja ebamugav painutamine või keerates ja enam jääkuubikuid slithering kogu oma counter või Põrandale!

3. Kaaned Tõstja Loodud: Nii, et mugavam kasutada eemaldatavad kaaned, iga kaas on projekteeritud kahe kaane-tõstukid.See nutikas tööriist võimaldab teil teha kena kuubikud samal ajal vältida lekete ja rahaliste liigse vee ja hoiab ära jää kuubikud alates neelavad sügavkülmik lõhnad.Lisaks on neid lihtne-release plaate stack lihtsalt ja korralikult sügavkülma ilma jäänud.

4. Lihtne Kasutamine ja Nõudepesumasin Ohutu: Täida rennid vett, kata kaanega ja seejärel tõsta plaate sisse sügavkülmik.Peale vee, saab täita jää rennide hõlmab koos puuvilju, jäätist, karastusjooke ja veini kohandada oma lemmik maitse.Ja te saate lihtsalt panna neid oma nõudepesumasin pärast kasutamist.

5. Klanitud Otsin koos Unikaalse Värvid: Projekteeritud valge ja roheline värv, mis annab teile palju rohkem meeldiv jää tegemise kogemus.

Kirjeldus:

Materjal: Polüpropüleen (PP) + TPE Liimi

Värv: Roheline

Kogus: 4

Toote Mõõdud: 25.4 X 9.8 X 2.9 cm/10 X 3.86 X 1,14"

Kaal: 380g

Kuidas Kasutada:

1. Vala vesi iga kupeed madalam veetase.

2. Lihtsalt lase ice cube istuda toatemperatuuril, samas seni, kuni neid saab kergesti eemaldada oma hallitus.

3. Lükake silikoon alt lihtsalt välja jääkuubikutega.

4. Ühesuunaline twist disain, Palun ärge tagurpidi keerates.

Kirjeldus:

A: Tuleb-On Köök Vidin

Iga ice cube plaadi funktsioonid 14-cube ja tark eemaldatav kaas, mis aitab teil teha kena suurusega kuubikud lihtsalt.Lihtsalt täitke rennid vett/puuviljad/ jäätise/limonaadi/vein, kata kaanega ja pane need sügavkülma.Kuna on nõudepesumasin ohutu, siis võiks lihtsalt panna neid oma nõudepesumasin pärast kasutamist.

B: Professionaalse Kvaliteediga ja Lihtne Kasutada

Valmistatud PP-ja TPE (silikoon) materjal on turvaline ja vastupidav.Koos TPE materjalist valmistatud allosas, see on lihtne eemaldada jääkuubikutega.Smart eemaldatav kaas aitab vältida külmutamine liigse vee ja hoiab ära jää kuubikud alates neelavad sügavkülmik lõhnad.

C. Ruumi Säästmise Funktsioon

Need lihtne ice cube plaate võiks stack lihtsalt ja turvaliselt sügavkülma ilma jäänud, säästes teatud ruumi muud esemed.

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

4 X Ice Cube Plaate

4 X Kaaned

1 X Kasutusjuhend

Märksõnad: muster pakkimine kuubikud, geel ice pack, kasti täringut, sügavkülmik pack, ice cube plaate pallid, ringi pakkimine kuubikud, ice pack korduvkasutatavad, ice mold räni, jää hallitus, ice mold.

Kirjutage oma ülevaade

4 Pack Silikoon Ice Cube Plaate Jää Hallitusseened 4 Kaas Kokteil Sügavkülmik 14 Rakkude Paindlik Virnastatavates Jää Hallitusseened 4 Kaane Kate

4 Pack Silikoon Ice Cube Plaate Jää Hallitusseened 4 Kaas Kokteil Sügavkülmik 14 Rakkude Paindlik Virnastatavates Jää Hallitusseened 4 Kaane Kate

Seotud tooted