Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! PIIRATUD NUKK Saya 1/4 42cm BJD Vaik Mänguasjad ACGN FullSet DD MDD Msd Palli Punnid Nukk Armas Anime, Joonis Mänguasjad Tüdrukute Nukk Vaata suuremalt

PIIRATUD NUKK Saya 1/4 42cm BJD Vaik Mänguasjad ACGN FullSet DD MDD Msd Palli Punnid Nukk Armas Anime, Joonis Mänguasjad Tüdrukute Nukk

€121.24

-46 %

€228.75

Uus toode

Toote Tüüp Nukud
Brändi Nimi LIMITED DOLL
Mfg Seeria Number Piiratud Kogumine
Mõõtmed 42cm
Aku no
Sertifitseerimine CE
Päritolu CN(Päritolu)
Omadused Mudel, Haridus, Peace, Mini, Dıy Mänguasi
Teema Film & TV
Soovitan Vanus 18+
Sugu Unisex
Materjal Vaik
Tingimus Laos Teemad
BJD/SD Atribuut nukk
Tüüp Beebi Nukud, Interaktiivne Nukud, Matryoshka Nukk, Etnilise Nukud, MOOD NUKK
Hoiatus no
Mudeli Number Saya
Vorm 1/4

Pls Märkused:

Komponendid: Nude/Alasti nukk, Vaikimisi silmad 1 paar, Magic Sponge 1 tk, Savi

Valikud [lisatasu]: Freestyle Näo üles, Freestyle Keha blushing, Parukas, Varustus, Kingad jne.

Silmad ja vidinaid, tingimusel võivad olla veidi erinevad pildid, tänan teid mõistmise!

PS: Kuna käsitsi mõõtmine, seal võib viga umbes 1-3cm, palun aru!

Palun Märkused:

Kuna mõju ümbritseva valguse, nahk on veidi erinev värv, palun saage aru, ja vaadake, et tegelik toode on saanud.

Peen Pakend Karp, autentsussertifikaadi, Täht Omanik

1. Umbes Silmad: paari silmad komplektis on nagu kingitus, iga nukk.Kõige silmad on akrüül need, väike osa neist on klaas ones.

2. Umbes Nahk: võib esineda väikesed õhumullid, ebaühtlane värvimine, tõstis õmblust read ja töötlemata pindade tõttu characterstics pargitud või kohandada naha vaik.Tellimuse muutmine, vahetamine ja / või tühistamine Ei ole lubatud pärast makse on kinnitatud.Selle punkti vastu võetakse acquiescently kord saanud teie tellimuse, Me palume, et te teete oma ostu vaid juhul, kui sa täielikult mõista probleeme, mis on loetletud eespool, võib juhtuda.

3. Silmad ja vidinaid, et nukk on varustatud võib veidi erineda pilte.Erinevuse tõttu ekraan, see põhjustab ka veidi värvi erinevusi.Täname oma arusaamist!

Osta Märkused:

1.Laevandus

Tarneaeg on umbes 15-60 tööpäeva Hiina Post & www.tihendimeister.ee Standard.Kui kuller,ilm ja kohalike kommete, võib-olla mõnikord on see teile edasi lükata.Teie mõistmise on kõrgelt hinnatud.

2.Tasumine

Võtame maksmise Alipay või Paypal siin.

Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

3.Tagasiside

Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut.me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete andservices.

Palun andke meile Viis tärni,See on väga oluline tähendus meile.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist.

4.Muude Tegevuspõhimõtete

Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.Me ei jäta POSITIIVSET TAGASISIDET pärast makse.Palun võtke meiega ühendust kohe, kui sa ei ole rahul toote pärast seda vastu võtta.Kõik e-kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun lahkelt pahaks oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.

Märksõnad: maileg, minu sex mänguasjad, anime tüdruk joonis posable, 50 mannekeeni, figuras de, kawaii, decor monster high, 100 joonis anime, 13 bjd nukk, bjd foto.

Kirjutage oma ülevaade

PIIRATUD NUKK Saya 1/4 42cm BJD Vaik Mänguasjad ACGN FullSet DD MDD Msd Palli Punnid Nukk Armas Anime, Joonis Mänguasjad Tüdrukute Nukk

PIIRATUD NUKK Saya 1/4 42cm BJD Vaik Mänguasjad ACGN FullSet DD MDD Msd Palli Punnid Nukk Armas Anime, Joonis Mänguasjad Tüdrukute Nukk

Seotud tooted