Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! KUBEAR KARU 10tk/set Pistikupesad Katta Beebi Laste Kaitse Ohutus Anti elektrilöök Pistikud Kaitsmega Katta BYA012 PR49 Vaata suuremalt

KUBEAR KARU 10tk/set Pistikupesad Katta Beebi Laste Kaitse Ohutus Anti elektrilöök Pistikud Kaitsmega Katta BYA012 PR49

€1.05

-49 %

€2.06

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Vanus 0-6k, 7-12m, 13-24 m, 25-36m, 3-6y, 7-12y
Materjal Plast
Toote Tüüp Elektriohutus
Muster Tüüp Tahke
Sugu Unisex

Umbes Dropshipping

1. Me saadame kauba teie kliendid otse ja ei jäta informatsiooni meie kohta.

Umbes Jälgimise

1. Võimalik, kasutades oma tracking nr.jälgida oma paki järgmisel veebilehel: www.17track.net/en

Umbes Vaidlus

1. Me lubas satety oma kaupu ja raha igal juhul.See ei ole hea oma laenu Aliepxress avada vaidlus.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust esiteks. 2. Ärge Avage Vaidlus, kui teie maatükk on losted ajal laevanduse paljaste võimalus, maksame raha teile.Palun võtke meiega ühendust firslyt. 3. Ärge Avage Vaidlus, kui tarneaeg on mitte rohkem kui 60 päeva(mõnes riigis rohkem kui 90 päeva), isegi kui see oleks võimalik jälgida.Palun võtke meiega ühendust esiteks.Palun oota 10 päeva kannatlikult.Pärast 60-päeva, (mõnes riigis rohkem kui 90 päeva) edasi, kui te ei ole saanud paki, võtke meiega ühendust ja maksame raha teile. 4. Ärge Avage Vaidlus, kui olete saanud vale üksused.Palun võtke meiega ühendust esiteks, me aitame teil lahendada seda. 5. Ärge Avage Vaidlus, kui sa ei ole rahul suurus või värv.Palun võtke meiega ühendust esiteks, me aitame teil lahendada seda.

Kohta Tagasisidet

1. Kui olete rahul üksused ja meie teenuste kohta, palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni, me hoiame annab teile suurepäraseid teenuseid. 2. Palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada parem lahendus, enne kui jätate netural või negaticv tagasisidet, me teenuste teid kuni olete rahul.

Märksõnad: beebi pistik, toru pistiku kaas, vastsündinud ohutus, öö lambi kaasaegne, kawasaki z650 protector, UK, kata pesa, auto käiguvahetuse protector, kid ohutus, must elektri pistiku kaas.

Kirjutage oma ülevaade

KUBEAR KARU 10tk/set Pistikupesad Katta Beebi Laste Kaitse Ohutus Anti elektrilöök Pistikud Kaitsmega Katta BYA012 PR49

KUBEAR KARU 10tk/set Pistikupesad Katta Beebi Laste Kaitse Ohutus Anti elektrilöök Pistikud Kaitsmega Katta BYA012 PR49

Seotud tooted