Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Kitarr On Juhtmevaba Saatja-Vastuvõtja Süsteemist, Laetav Kaasaskantavad Audio Transmitter Vaata suuremalt

Kitarr On Juhtmevaba Saatja-Vastuvõtja Süsteemist, Laetav Kaasaskantavad Audio Transmitter

€18.04

-34 %

€27.75

Uus toode

Pistiku Tüüp Puudub
Tüüp Maastur
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Maastur

Kas sa oled vallutavad suur lava või väike koht, see juhtmeta kitarr saatja-vastuvõtja komplekt on annab teile kena etapp kogemus.Tugev võime tungida seinad ja taluda survet.UHF pakub trahvi signaali vastuvõtt ja anti-liides kvaliteet, suurem, heli kvaliteet. 50m pikk edastamise ulatus ilma häireid. 210° pööratav pea sobib kõige muusika instrumendid.Plug and play, lihtne kasutada.Kompaktne ja kerge, lihtne kaasas kanda.Sisseehitatud laetav aku, kuni 6 tundi kestev aku pärast täielikult laetud.

Omadused:

UHF juhtmeta kitarr süsteem toetab tihendamata signaali edastavate ja rohkem kui 50m väljas edastamise ulatus ilma häireid.

Plug and play, ei vaja ühenduskaabel, paindlik ja mugav kasutada.Mängijad saavad keskenduda oma tulemusi etapis, kontserti ja praktika ilma hassles juhtmed. 210° pööratav 1/4" plug disain, olemas vahendid, millel sisendpesa erinevates asendites.Väike suurus ja kerge kaal kaasaskandmiseks.

UHF heli edastamine, anti-interferentsi ja ultra-lühikese viivituse, mis annab teile täiuslik muusika heli.Hea 90dB dünaamilise ulatuse, 24 bit/48 khz diskreetimissagedus ja 20Hz-20 khz sageduskarakteristik rohkem stabiilne ja rohkem selge signaali edastamise.

Sisseehitatud taaslaetav liitium aku, tööaega kuni 6 tundi pärast täielikult laetud, kaasas USB kaabel mugav täidiseid, mis tagab trahvi tulemuslikkuse teie iga näita.

Sobib electric guitar, electric akustiline kitarr, bass ja muud muusikariistad koos 6.35 mm jack.Ka toetust kasutades koos kõrvaklappidega, kitarri võimendi, kõlar, kitarr mõju pedaali, audio mixer, jne.

See kitarr traadita süsteem kasutab digitaalse UHF-raadio sagedus edastamise tehnoloogia vabaneda kaabel, edastamise kaugus on kuni 50 meetrit ilma häireid, siis on tagatud vabadus ringi liikuda etapp tõeliselt dünaamiline jõudlus.

Tehnilised andmed:

Frequency Response: 20Hz-20 khz

Peamised värv: must

Peamine materjal: ABS

Signaali-müra Suhe: 90dB

THD+Müra: Packing List:

1 * Saatja

1 * Vastuvõtja

1 * USB Kaabel

1 * Kasutusjuhend

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 45 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

8. Tarneaeg:

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel www.tihendimeister.ee!

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad: guitar slide, nux, bass, tuuner, kitarr looper, kitarr triller, irig, kitarri capo, guitar link, fender kitarr.

Kirjutage oma ülevaade

Kitarr On Juhtmevaba Saatja-Vastuvõtja Süsteemist, Laetav Kaasaskantavad Audio Transmitter

Kitarr On Juhtmevaba Saatja-Vastuvõtja Süsteemist, Laetav Kaasaskantavad Audio Transmitter