Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Armas Kass Rippus Voodit Mugav Sunny Istme Aknas Mount Pet Võrkkiik Pehme Pet Riiul Iste Voodit Asjade Eemaldatav Laagri 25kg Vaata suuremalt

Armas Kass Rippus Voodit Mugav Sunny Istme Aknas Mount Pet Võrkkiik Pehme Pet Riiul Iste Voodit Asjade Eemaldatav Laagri 25kg

€15.26

-38 %

€25.01

Uus toode

Mudel 200006204
Materjal Oxford Farbric
Tüüp kassid
Funktsioon Öko-Sõbralik
On Nutikas Seade No
Päritolu CN(Päritolu)

Ladu Tarne Aeg:

USA/Austraalia Ladu: umbes 7-14 päeva

Hispaania Ladu: umbes 7-15 päeva

Prantsusmaa/Saksamaa/Poola Ladu: umbes 5-12 päeva

Suurbritannia/Itaalia/tšehhi Vabariik Ladu: umbes 2-8 päeva

Kirjeldus:

Esile kirjeldus:

1.Võimas upgrade nupp äraveo tassi: sh 2 võimas nupp äraveo tassi ja 2 paksu push-tüüpi äraveo tassi.Palun pingutage mutter enne kasutamist, õhk surutakse välja rohkem puhtalt.Uuendatud spiraal jobu on väiksem kadumas määr, ja kass võrkkiik saab paremini külge aken, mistõttu on ohutum ja vastupidavam kasutada!

2.Suur ruum, lihtne paigaldada: seal on piisavalt ruumi, kassid nautida.Seda saab paigaldada mis tahes sileda pinna mõne sekundi jooksul, nagu klaas uksed ja aknad, peeglid jne.Mingeid tööriistu on vaja. (Pea meeles: Enne paigaldamist, veenduge, et windows ja pinna iminapp on puhas ja kuiv; talvel, palun pane iminapp soojas vees ja õrnalt leota enne kasutamist.

3.Vastupidav ja tugev materjal: raam on valmistatud advanced high-fiber klaasi, mille kandevõime on umbes 52 naela (25 kg).

4.Kui trossi ei saa ainult vältida, et kass on hammustatud, kuid on ka tugevam kandevõime, tagamaks, et sinu kass võib ohutult hüpata ja sealt kass võrkkiik, mis on vastupidav ja on pikema tööea.

5.360-kraadi päikest ilma surnud lõpeb: see kass aknalaual on võimalik salvestada oma ruumi, mis võimaldab oma lemmiklooma kass nautida päikest nautides kauneid maastikke väljaspool akent.

Üksikasjalik kirjeldus:

Materjal: plastik

Suurus:

Sandwich riie: 63 x 38 cm

PVC-grid riie: 66.5 x 38,5 cm

Pikk pleisse tube: 31 cm

Lühikese pleisse tube: 15 cm

T-kujuline ühendus: 6.5 x 4,5 cm

Maksimaalne koormus: umbes 25 kg

Kategooria: pet võrkkiik

Kohaldatava objekt: kass

Märkused:

1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

Dropshipping:

1. Toetame dropshipping, igasugune kaubanduslik dokumendid, mis ei ole pakendis kaasas, palun, et see ja me korraldame saadetise jooksul 0-72 tundi.Laevandus teavet saab jälgida.

2. Toetame lahtiselt CSV-dropshipping/ hulgimüük.

3. Laeva US/FR/ES/AU/PL/CZ/IT/UK/DE laos, tarne aeg on umbes 5-18 päeva pärast me välja saata.

4. Mis tahes küsimusi, võtke palun kontakti mulle Whatsapp või Wechat +86 18565770719.

Märksõnad: kassi mänguasi, kassid rippus voodi, lemmikloomad para perros, kass taime pott, kass kaabits, ülim kass akna võrkkiik, pegless, kass võrkkiik aken, kass riiul, voodi kass aken.

Kirjutage oma ülevaade

Armas Kass Rippus Voodit Mugav Sunny Istme Aknas Mount Pet Võrkkiik Pehme Pet Riiul Iste Voodit Asjade Eemaldatav Laagri 25kg

Armas Kass Rippus Voodit Mugav Sunny Istme Aknas Mount Pet Võrkkiik Pehme Pet Riiul Iste Voodit Asjade Eemaldatav Laagri 25kg

Seotud tooted