Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Täiesti Uus A2337 LCD Ekraan Assamblee Retina Macbook Air 13.3 Vaata suuremalt

Täiesti Uus A2337 LCD Ekraan Assamblee Retina Macbook Air 13.3" A2337 Täis Ekraan Hall/Hõbe/Kuld EMC 3598 2020

€218.66

Uus toode

Sertifitseerimine Puudub
Taotlus sülearvuti
PN EMC 3598
Ühilduva Brändi lg, Samsung
Päritolu CN(Päritolu)
Komponent Tüüp Sisseehitatud Kaabel, Sülearvuti LCD Assamblee
Brändi Nimi SHELI
Resolutsioon HD
Mudeli Number Eest A2337 LCD Ekraan

Seisukord: B rand uus, ilma auto-tundlikkus valguse, testitud hästi, 100% töö Kirjeldus: A2337 LCD Assamblee 2020 Toote Staatus: Laos Garantii : 3 kuud

Täiesti Uus A2337 LCD Ekraan Assamblee Retina Macbook Air 13.3" A2337 Täis Ekraan Assamblee 2020 Aasta

Me võtame Alipay, PayPal, WebMoney (WM), TT, Western Union, QiWi Rahakott, Brasiilia Boleto, Sofort Pangandus.

Me saame laeva, et maailma Kaudu Fast Express Vedu: Kiire kullersaadetise (DHL, EMS.) Sa saaksid oma maatüki umbes 5-7 päeva pärast seda, kui me kinnitada saadetisele.Kaubad on kohe lähetatakse tavaliselt 3 tööpäeva jooksul pärast selle tasumist on täidetud või tühjendatud.

Pange tähele: DHL eest remote tasud kaugetesse piirkondadesse.Kui sa tahad teada, kui teie piirkonnas on kauge ala, võite konsulteerida oma kohaliku DHL või võtke meiega ühendust teie järelepärimises.Näiteks Hispaanias Kanaari Saared on piirkond kaug tarne vahemikus DHL, palun teada. (EMS ei ole võimalik saata) See on lisatasu eest, et DHL tuleb laadida, ei sisaldu merevedude kulusid.DHL tasud meetod: shipping + remote tasu, Kui teie linn postiindeks on kauges piirkonnas, teavitame sind, kui sa pead maksma serveri eest.Kui te ei ole vastanud, saadame EMS vaikimisi palun teada, aitäh.

Palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul kättesaamisest tagastada tagastamise või vahetamise.

Ostja Maksab tagasi laevandus tasu.

Kui mingil põhjusel osa on saadud ebarahuldav seisund.palun võtke meiega ühendust www.tihendimeister.ee.Me vastame jooksul 24 tundi, välja arvatud juhul jooksul nädalavahetusel või puhkuse ajal.

Esemed ostetud viga võib olla ka tagasi, kuid on suhtes 25% taasasustamist tasu ja laevandus ja käitlemise kulud on tagastamatud.Esemed tagastama peab olema korralikult pakendatud, et saada toetust.

Me testime iga ekraani enne saatmist teile.Paigaldus, palun lahkesti märganud: 1, Professionaalset abi, on väga soovitav.Palun küsida kogenud tehnik paigaldada ekraani teie jaoks. 2, võtke Palun ühendust ning ekraani liides, vältida põletamine liides ja see ei käivitu. 3, Kontrollige, et ekraani kaabel on terve, siis ühendage toide. 4 Kui teil tekib tehnilisi probleeme, siis võtke meiega ühendust aega, me anname insener aidata teil probleemi lahendada, aitäh.

Märksõnad: 15 tolline lcd-paneel, sülearvuti lcd ekraan macbook, asus palmrest, sdhs 256 gb, vaip laud, macbook air, laua tv lg, sülearvuti ekraani, 4gb ddr3 sülearvuti mälu, 2012 macbook air 13 lcd.

Kirjutage oma ülevaade

Täiesti Uus A2337 LCD Ekraan Assamblee Retina Macbook Air 13.3

Täiesti Uus A2337 LCD Ekraan Assamblee Retina Macbook Air 13.3" A2337 Täis Ekraan Hall/Hõbe/Kuld EMC 3598 2020

Seotud tooted