Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Uus Mini Usb To Hdmi Adapter Juhtmega HD 1080P Android TV Mini Usb Hdm Adapter Kaabel Arvuti Vaata suuremalt

Uus Mini Usb To Hdmi Adapter Juhtmega HD 1080P Android TV Mini Usb Hdm Adapter Kaabel Arvuti

€2.56

Uus toode

Sisend Pinge MicroTO HDMI
Mudeli Number MicroTO HDMI
Brändi Nimi NoEnName_Null
Väljund Pinge MicroTO HDMI

Tere tulemast LAMCHIN

Firmast

1. Tere tulemast meie poodi!Meil on professionaalne maailmas hulgimüügi firma.Toote kõrge kvaliteet, mõistlik hind, hea klienditeenindus ja usaldusväärne laenuvõime on meie juhtmõte.

2. Kui sulle meeldivad meie tooted, siis võib lisada mu poodi oma "Minu Lemmikute" list.

Toote Kirjeldamine

Uus Mini Usb to Hdmi Adapter Kaabel HD 1080P Android TV Mini-Usb-Hdmi Adapter Kaabel Arvuti

toote kirjeldus : kompaktne adapter võib väljund video ja pildid mobiiltelefonist HDTV, ekraan ja projektor.Suurim resolutsioon on 1920x1080/60Hz täis-vormingus full HD.Toetab audio: 192KHz on kooskõlas uusima standardi 7.1-channel LPCM (lineaarne impulsi kodeerimise).Modulatsioon) Surround-ja tihendatud audio, sobib Android (Android) platvorm sisseehitatud mikro-usb-saatja kiip tooted, toetab praegu HTC Sensation (HTC G14), HTC Flyer, HTC EVO 3D, MOTO, Samsung SAMSUNG I9100, NOKIA N10 ja nii edasi.Areng nutitelefonid ja tabletid, rohkem ja rohkem tooteid tuleb kooskõlas.MICRO-USB-HDMI-Sobib mobiiltelefonide, mille MICRO-USB (nt Samsung, HTC, Xiaomi, Meizu MX, jne.) HDMI HD output HDTV HDMI liides, HD projektor jne.Peamised tulemuslikkuse 1. High-definition video ja audio signaalid on saadaval vaid 5 nööpnõelad, mis võimaldab kääbus-liides kaasaskantavaid seadmeid. 2. Ultra-madala tegutsevad praegu ja ooteseisundis, see võib säästa aku eluiga. 3. Toetust kvaliteetne digitaalne kõrglahutusega video kuni 1080p resolutsiooni, milles üks kaabel. 4. Kooskõlas HDMI-sisendi liides, mida kasutatakse kõige digitaaltelevisioon täna. 5. Sisaldab integreeritud CEC funktsionaalsus ja loogika.

Märksõnad: dashcam usb, cvbs) ja usb, VGA, usb-rca video, chromecast, hdmi test, scart usb, miracast, kohandada hdmi, klaviatuur touchpad.

Kirjutage oma ülevaade

Uus Mini Usb To Hdmi Adapter Juhtmega HD 1080P Android TV Mini Usb Hdm Adapter Kaabel Arvuti

Uus Mini Usb To Hdmi Adapter Juhtmega HD 1080P Android TV Mini Usb Hdm Adapter Kaabel Arvuti