Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! ICERIO 10TK #4 Coral Krevetid Merevees Clouser Lepamaim Kalapüügi Hull Charlie, Lennata Bonefish Lendab Kalapüügi Lures Vaata suuremalt

ICERIO 10TK #4 Coral Krevetid Merevees Clouser Lepamaim Kalapüügi Hull Charlie, Lennata Bonefish Lendab Kalapüügi Lures

€6.72

-25 %

€8.96

Uus toode

Tüüp Kunstlik Sööt
Brändi Nimi ICERIO
Päritolu CN(Päritolu)
Kategooria Võltsitud Meelitada
suurus 4
Positsioon JÄRV, Veehoidla Tiik, Jõgi, oja
Mudeli Number #4

10TK #4 Coral Krevetid Merevees Clouser Lepamaim Kalapüügi Hull Charlie, Lennata Bonefish Lendab Kalapüügi Lures

Hull Charlie, Lennata

Konksu Suurus: #4

Pakendi Kogus:10 TK

Kogenud töötajate küljest seotud kalapüügi lendab

Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval www.tihendimeister.ee Tulevikus.

Oma raha on talletatud kindlalt, mida www.tihendimeister.ee.Raha lastakse meid alles siis, kui olete tellimuse kinnitada.

Kui teil on vaja rohkem abi eest tasumise, palun klikkige siia:

ICERIO Poe toetada kohaletoimetamine enamik riike maailmas, kui sa ei leia teie riigis aadress võimalus nimekirja, võtke meiega ühendust.

Kõik kaubad kontrollitakse hoolikalt enne pakkimist.Me laev tellimusi rangelt vastavalt tellimusele aadress, kui on mingeid muutusi, aadress, siis palun teavitage meid kohe, enne kui me shipping see välja.

Tarneaeg on arvestata pärast paketi välja veeti, ei aja tellimuse esitamist.

Tavaline condtions, paketid tuleb saata 3~5 tööpäeva jooksul pärast kehtiv makse.

Paketid saadetakse FedEx, UPS,EMS või muu kulleri, enamus pakette, oleks saabuvad 5 ~ 15 päeva jooksul.Palun saage aru, ja meiega koostööd teha, kui toll hoidke pakendi kontrollimiseks.

Tarneaeg kaudu postitus teenus(viide ainult, tarneaeg oleks mõjutatud paljude tegurite poolt):

1.7~22 Päeva: Aasia, Põhja-Ameerika

2.12~39 Päeva: Lääne-Euro, Kesk-Ida, Okeaania, Ida-Euro

3.30 ~ 65 Päeva: Lõuna-Ameerika, Aafrika, Lõuna-Aafrika Vabariik

Märkus:toll pidas paketid kontrolli, palun saage aru, ja palun oodake kauba eest, samuti saate meile teatada, et laiendada, et kaitse kord.Mingeid pabereid või abi vaja tolli selgitamine, palun teavitage meid, me ei vasta teile kohe.Toode müüki meie kauplusesse ei sisalda kohalikke makse, ega me ei ole kohustatud tasuma kohalikud maksud.Pange tähele, see enne tellimist.

Iga küsimus või probleem towarding tooteid müüakse või ei müüda alates ICERIO Salvestada, võite vabalt meiega, me ei vasta teile kohe.

Me kõik oleme kalapüügi entusiast, me oleks väga teretulnud, et kõik ettepanekud, et parandada meie toodete kvaliteeti ja teenuse standard.

Pakume garantii teenuse eluiga pikk, meie hoolitseme selle eest, mida sa hoolid.Asendamise või kompenseerimise tuleb teha vastavalt iga olukord.

Kättetoimetamise aeg: 8:20.m ~ 23: 30 p.m.Esmaspäev~ laupäev, saate ka jättis meile kirja, kui me pole vastanud teie reaalajas.

Teie rahulolu on meie persuite, palun hinnake meid 5 tähte määrad ja positiivseid kommentaare.

Palun anna negatiivseid kommentaare või 3 tähte või allpool enne ühendust meiega, parim viis lahendada probleem on meiega rääkida.

Kui te ei ole mingil põhjusel, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist tagasisidet.Püüame tagada, et olete rahul oma ostu ja teeme kõik, mis suudame, veenduge, et teil on positiivne kogemus.

Märksõnad: silma kalapüügi minnow, tellimisnumber metallist, fly fishing minnows, krevetid vib, leo kalapüügi minnow, clouser, meriahvena, must ja blond jutustama, clouser minnow, kunstlik krevette.

Kirjutage oma ülevaade

ICERIO 10TK #4 Coral Krevetid Merevees Clouser Lepamaim Kalapüügi Hull Charlie, Lennata Bonefish Lendab Kalapüügi Lures

ICERIO 10TK #4 Coral Krevetid Merevees Clouser Lepamaim Kalapüügi Hull Charlie, Lennata Bonefish Lendab Kalapüügi Lures

Seotud tooted