Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Diamond Maali Harry styles Kodu Kaunistamiseks Täis Puurida Square Tikandid Rhinestone Laulja Pilt Käsitöö Kit FH271 Vaata suuremalt

Diamond Maali Harry styles Kodu Kaunistamiseks Täis Puurida Square Tikandid Rhinestone Laulja Pilt Käsitöö Kit FH271

€2.30

-28 %

€3.20

Uus toode

Vahendid sisaldab Pintsetid, Salve, point diamond drill pen, Liim
Kasutamine Kodu kaunistamiseks/Seina kleebised/kingitus
Värvide arv 1-30
Kleepides Ala Täielik
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Funktsioon lõpetamata, vaja lõpetanud poolt ostjale, Diy toode
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Väline Pakend PABERKOTT
Teemant Kuju Ruut
OEM või tilk laevandus Jah, tere OEM või tilk laevandus
Vorm Eraldi
Raam No
Tellimus kord pärast seda, kui olete tellimuse 72 Tundi
Komplekt Tüüp Jah
Kiire Kohaletoimetamine jah.Tavaliselt 15-55 päeva
Technics käsitöö, KÄSITÖÖ, Näputöö
Hea Kvaliteet Jah, Ei reostust
Muster Tüüp PORTREE
Brändi Nimi Ida-Õie Park
Stiil Kaasaegne
Materjal Akrüül

Diamond Maali Harry styles Kodu Kaunistamiseks Täis Puurida Square Tikandid Rhinestone Laulja Pilt Käsitöö Kit FH271 Funktsioon: Täielik Ruut/Ring DIYdiamond maali Rakendus: kodus/hotellis/kontori kaunistamiseks & kingitus Värvi Kogus: 10-50 Värvid Umbes Puurida: 100% Täis ruudu/ringi puurida see link Materjal: Ruut/Ring Vaik Teemant, Teemant Suurus : Ruut puurida 2.5x2.5mm, Ringi puurida 2.8x2.8mm Pildi suurus: suurus saab kohandada Kohta Raam: raamita, kui olete valmis vaja haardumine kohaliku osta Raami Lõuend Package: Roll up,Vältida Kortsud Pakett Sisaldab: Täis puurida teemant,trükitud riie, tööriistad .

Tere tilk laevandus ja OEM!Mis tahes küsimusi, võtke julgelt lepingu mind.Ma ei vasta teile 12 tunni jooksul.

Pilt on internetist.Kui on mingi rikkumine, palun võtke ühendust kustutada.Mida suurem suurus, seda parem efekt pilt.

Ostjad töid näidata:

....Tagasiside....Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng,me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See on lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!Kui te ei ole rahul toote ja teenuse,palun võtke meiega enne lahkumist kõik negotive ja mis tahes neutraalse tagasiside.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Aitäh! ....Kullerpostiteenuse....Tähelepanu!meil on rahvusvaheline müüja Hiina mandriosas.PALUN OLE KANNATLIK!Me tavaliselt pakkuda standard rahvusvahelise lennupostiga.Seda võib teha umbes 10 kuni 25 tööpäeva jooksul tarnimiseks.Kui sul on mõni küsimus või mis tahes eritellimusel,palun võtke meiega ühendust.me vastame 24 tunni jooksul, kuna aega vahe meie vahel. ....Märkus....Burer vastutab maksude,tolli-ja muid tasusid ajal shipping!Kõik teemad peaksid olema veeti www.tihendimeister.ee berified aadress ....Müügitingimusi....Kui te ei ole rahul punkt,see võib tagasi selle algne seisukorras nädala jooksul pärast kättesaamist.saadame teile kogu toetust, koos transpordi maksumus niipea, kui saame punkt.Kuid ostja tuleb maksta tagasi laevandus.

Umbes laevandus meetodeid ja tarneaeg:

Tavapärane saabumisaeg on 10-40 päeva.Olukorda igas riigis on erinevad.Maksimaalne lubatud saabumise aeg on 60 päeva. 1. Tavaliselt me laeva välja esemed, et sa jooksul 1-5 päeva jooksul, kui me saame oma makse andmeid. 2. Pakume nelja viisi, kuidas transportida kokku, nad on EMS, www.tihendimeister.ee Standard Shipping, DHL ja Hiina Postitus Lennupostiga.Saadame pakid teile oma nõutud saadetise viisil. 3. Tähelepanu!meil on rahvusvaheline müüja Hiina mandriosas.PALUN OLE KANNATLIK!Me tavaliselt pakkuda standard rahvusvahelise lennupostiga.Seda võib teha umbes 10 kuni 25 tööpäeva jooksul tarnimiseks.Kui sul on mõni küsimus või mis tahes eritellimusel,palun võtke meiega ühendust.me vastame 24 tunni jooksul, kuna aega vahe meie vahel.

Meie Kohandatud teenus:

Märksõnad: harry styles 3d, diamand maali complet, eevee diamond maali komplekt, Näputöö, harry styles seljakott tooted, hary potter teemant, diamond tikandid harry styles, kott naistele, teemant värvi harry potter, harry styles hirv.

Kirjutage oma ülevaade

Diamond Maali Harry styles Kodu Kaunistamiseks Täis Puurida Square Tikandid Rhinestone Laulja Pilt Käsitöö Kit FH271

Diamond Maali Harry styles Kodu Kaunistamiseks Täis Puurida Square Tikandid Rhinestone Laulja Pilt Käsitöö Kit FH271

Seotud tooted