Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! TPÜ tagakaas HTC U Ultra Pehmest Silikoonist Armas Kass Mustriline Telefoni Puhul HTC U Ultra Juhul Vaata suuremalt

TPÜ tagakaas HTC U Ultra Pehmest Silikoonist Armas Kass Mustriline Telefoni Puhul HTC U Ultra Juhul

€1.07

-35 %

€1.67

Uus toode

Tüüp Pool-pakitud Juhul
Omadused Lahe Mustriline Maali Silikoonist Pehme Telefoni Juhul Katta
Tugi Segatakse Värv/Tilk Laevandus/Free Shipping/Whosale
Pakendi Kaal 0.03kg (0.07lb.)
Brändi Nimi jun yi meng
Disain Läbipaistev
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Silikoon on Pehme TPU Juhul
Pakendi Suurus 16cm x 8cm x 3cm (6.30in x 3.15in x 1.18in)
Üksuse Tüüp töö
Ühilduva Brändi HTC
Ühilduv Mudel Näiteks HTC U Ultra

Värviline Pehmest Silikoonist Telefoni Juhul ühildub HTC U Ultra

Kooskõlas HTC U Ultra

Pehmest silikoonist materjal: lihtne võtta/maha, vastupidav ja pestav

Kaitseb teie mittevajaliku muhke, mõlgid ning kriimustused.

Lihtne haare annab teile mugav tunne.

Kiire ja lihtne juurdepääs pordid ja nupud,sobib HTC

1 Teie tellimus saadetakse 1-3 päeva kui teie makse on kinnitatud www.tihendimeister.ee. 2, Oma tellimus saadetakse aadressile, mis on loetletud teie www.tihendimeister.ee, kui sa tahad, et laev muu aadress, palun andke meile teada, enne kui teete makse. 3, Kui sa ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me võtame teiega võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 1 Kui te ei ole rahul meie toodete ja seisundis, nagu uus, kui me saata, siis palun see tagastada 3 päeva jooksul, kui sa seda vastu võtta, ja klient peaks maksma kauba returing, pärast me saada punkte, tagastame või saata teile esemed. 2, Kui saate kahjustatud või katki punkt võtke meiega ühendust esiteks, me hüvitame või asendada uuega pärast uurimise.Ma olen kannatlik ja tahaks, et lahendada mis tahes probleemid, oleme alati pakkuda parimat teenust ja usaldusväärne toode iga kliendi jaoks.Kõik tooted on kontrollitud ja pakendatud heas enne lähetatakse. 1, Meil on hea meel, et jätta positiivne tagasiside teile ja loodan, et te teete seda sama meile.Teie tagasiside on väga oluline meile.Palun veenduge, et jätke 5 star reitingud meile, kui alla 5-star on võrdne negatiivne. 2, Kui teil on midagi, rahul, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet või madalad reitingud.Me vastame teile 24 tunni jooksul ja hoiab suhtlemine teile, kuni probleem on lahendatud. 3, Meil on väga teretulnud see, kui sa võiksid meile anda võimalust, et parandada meie teenust. 4, Siiralt loodan, et te jätate meile tagasisidet, teie toetus on liikuvate meid edasi.

'

Märksõnad: htc u ultra juhul custom, htc u12, eelarve htc nutitelefoni, htc u11, HTC, htc u ultra juhul hulk, kiicaa, 27 mhz raadio, dispenser sooda, htc u ultra juhul pet.

Kirjutage oma ülevaade

TPÜ tagakaas HTC U Ultra Pehmest Silikoonist Armas Kass Mustriline Telefoni Puhul HTC U Ultra Juhul

TPÜ tagakaas HTC U Ultra Pehmest Silikoonist Armas Kass Mustriline Telefoni Puhul HTC U Ultra Juhul

Seotud tooted