Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2021 Uus Looduslik Seedripuu Ööliblikas Tõrjuv , Aromaatsete Ööliblikas Seeder Plokid Riided Kaitse #566 Vaata suuremalt

2021 Uus Looduslik Seedripuu Ööliblikas Tõrjuv , Aromaatsete Ööliblikas Seeder Plokid Riided Kaitse #566

€4.36

-58 %

€10.62

Uus toode

Komplekt Tüüp Jah
Tõrjuv Tüüp Mosquito Repellent Käevõrud & Nupud
Päritolu CN(Päritolu)
Kahjurite Tüüp Sääsed
Pinge Puudub

100% Looduslik Seedripuu Ööliblikas Tõrjuv , Aromaatsete Ööliblikas Seeder Plokid Riided Kaitse

Toote müügiargument:

PUHAS LOODUSLIK JA TERVISELE MATERJALID - Valmistatud 100% looduslikest Põhja-Ameerika aromaatne punane seeder lisamata mingeid mürgiseid kemikaale, mis on tõhusalt tõrjuma koid, putukate ja hajutada lõhn, kaitsta oma väärisesemed ja riided.Nüüd hüvasti vanamoodne ööliblikas pallid.

KAUAKESTEV AROOM - originaal lõhn red cedar on hele ja püsiv, et sa võib ainult lõhna aroom kui panna alla oma nina, kuid see ei mõjuta toimet .Värskendamiseks puit, poleerimine puidu pinnale või pihustamine, seedriõli, on tugev uuesti.Hoida hakanud välja putukad ja kahjurid.

LEIBKONNA HEA ABIMEES - Natural red cedar loomulikult peletab koid, parasiidid, hallitus-ja mustiness, imab niiskuse ja lõhnad, annab värske ja puhas lõhn ja hoiab oma riideid, värske, ideaalne riidekapid, kapid, kapid, kummutid, jalanõude kapid, autode või kõikjal oma kodus.

C olema riputama riidepuud, mis on paigutatud kummutid, kapid või on sätestatud kinga kapis & ladustamise kott, autod.see on hästi tehtud, mis ei nullist õrnade kangaste saavad otse ühendust kampsunid, villased riided ja nii edasi.

Kirjeldus:

Materjal: Cedar plokk

Suurus: 4.8X0.9CM

Toode sisaldab:

30 × Seeder plokk

Märksõnad: must keraamiline vaadata, hinoki, mosquito killer, kahjurite tõrjuma, anti mosquito vaadata, sääsk tõrjuv toode, falcon star, kamper, balsa, loomade vesi repeller.

Kirjutage oma ülevaade

2021 Uus Looduslik Seedripuu Ööliblikas Tõrjuv , Aromaatsete Ööliblikas Seeder Plokid Riided Kaitse #566

2021 Uus Looduslik Seedripuu Ööliblikas Tõrjuv , Aromaatsete Ööliblikas Seeder Plokid Riided Kaitse #566