Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! SOZO HB1 Nahast Töö Löömise Vahend Kolmepoolne Seeria Ruuduline/ Sile/Vertikaalne nikerdamist Templid 304 Roostevabast Terasest Vaata suuremalt

SOZO HB1 Nahast Töö Löömise Vahend Kolmepoolne Seeria Ruuduline/ Sile/Vertikaalne nikerdamist Templid 304 Roostevabast Terasest

€14.20

-20 %

€17.75

Uus toode

Tehnoloogia CNC peen nikerdus
Tüüp Hulgimüük No
suurus 3 Size
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi SOZO
Materjal 304 LK
Mudeli Number HB

Umbes SOZO

Tere kõigile, meil on sozo Leathercraft vahendid.Oleme tegelenud Teadus-ja arendustegevuse ning müük käsitsi valmistatud nahast kaupade ja käsitsi tehtud nahast nikerdamist professional tööriistad alates 2011. aastast. Kõiki tooteid müüme on toodetud meie tehases.Meie toodete hõivata valdavat osa turust kutseala käsitööna nahast nikerdamist Hiinas, kuna meie vahendid on fine, tootmise nõuded on kõrged, ja hind on mõistlik.Oleme müünud neid Hiinas juba palju aastaid, kuna meie vahendid on valmistatud 304 roostevabast terasest, CNC-tehnoloogiat.Printimise ajal iga töö on väga pikk, nii et pakkumine on alati napib.Aga me arvame, et me peaks kehtestama neile, et teil, kui soovite.

- Tehnoloogia: CNC peen nikerdus

CNC graveerimine on üks kõige keerukamaid trükkimine, tööriistad.Töötlemise ajal iga trükkimine on pikk.See on nn aeglane töö toodab head tööd.Ta on nikerdatud roostevabast terasest ning väga terava noaga pea.Noa pea on väga lihtne kanda.On vaja teha teist ja kolmandat korda, et tagada peenuse.Iga trükkimine on kontrollida nii, et suure võimsusega luup enne lahkumist masin.

Materjal: 304 roostevabast terasest

Pärast erinevaid materjale võrdlus, kuigi 304 roostevaba terase töötlemine on kõige raskem, kuid tema kõvadus on kõrge, nii hooldus-jõudlus on veel tasumata, eluiga on pikem.

Integreeritud pole: kogu masti pööramine

Kui keevitatud pole, on väga lihtne murd, kui on veenvalt.Kuigi lahutamatu rod on vaja tilk enamus materjali auto kogu baar, hind on kõrge, kuid integreeritud rod on vastupidav.

R & D: trahvi andmed

Kuna trükkimine pea on liiga hea, see on võimatu kindlaks määrata väärtuse mõõtmise kaudu, nii et iga trükkimine on kohandatud nii, et täpseid andmeid lugematuid tagamine, proovi ja tee uuesti.

Poleerimine: täielik käsitsi poleerimine

Tuginedes kogemusi kasutades trükkimine, tööriistad, poleerimine kapten võib mitte ainult tagada selgus trükkimine, vaid ka vältida söömist lehm peida protsessi kasutades, nii, et säiliks peenuse, et suurel määral.

【1】Teadus-ja arendustegevuse ideid

Kolmepoolne seeria

See on esimene kord, et sozo on arenenud Kolmnurk kombinatsioon seeria, ja on teinud kolme stiilid kokku.Tegelikult, kui kuju on sama, kuid tekstuuri mõju on erinev, mis võib jagada kolme tüüpi mõju: võred, vertikaalne tekstuuri ja sile pind.Ma arvan, et Saad Stiil või muud mustrid.Me sageli teha raami või piiride mõju kaunistada stiilis teravat pilti.

Siin võib kasutada kombinatsiooni sirge ja kaar-line, nii et ma spetsiaalselt valmistatud sirge mõju ja arc mõju kajastada tema paindlikkus.

*Arc kombinatsiooni mõju

Sirge rabav mõju ja arc rabav mõju

*Liin kombinatsiooni mõju

Lisaks eri laiusega ja eri kaugus on erinevaid mõjusid, nii et võib öelda, et see on väga muutlik.Lisaks on olemas kolm erinevat tekstuuri sarjas.

*Nelja erineva laiusega esitada erinevaid visuaalseid efekte

Ja see Kolmnurk kombinatsioon seeria, ainult trükkimine ühendada soovitud mõju, nii hinna poolest, või tasuvam.

*Neli erinevat kombinatsiooni meetodid sozo tõendamine

【2】Toote andmed

Märkus: võib esineda vigu käsitsi mõõtmine.Palun vaadake reaalset objekti andmed.

【3】üksikasjalik kuva

Loe Enne Ostmist

- Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu. -Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust. -Kui te ei leia kõiki objekt, mida oli tellitud,palun ära viska ära kõik pakendimaterjali, ja võtke meiega kohe. -Müüja vastu üksnes toetuse järgmistel põhjustel: A. Kvaliteedi probleem B. vale värv,vale punkt C. Pakett kahju või kaotuse -Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun tagastada 7 päeva jooksul jaoks resplacement või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.Laevandus tasu tasub ostja.KUI OLETE OSTU-SEE PUNKT,SEE NÄITAB, NÕUSTUTE NENDE MÄÄRUSED,AITÄH!

Märksõnad: selge, templid silikoon 2021, kell surra, 316l, kummist tempel, leathercraft tööriistad, keskmine, nahk käsitöö, ehted roostevaba teras, nahast stamp tool, tempel vaha, küünte silikoon tempel.

Kirjutage oma ülevaade

SOZO HB1 Nahast Töö Löömise Vahend Kolmepoolne Seeria Ruuduline/ Sile/Vertikaalne nikerdamist Templid 304 Roostevabast Terasest

SOZO HB1 Nahast Töö Löömise Vahend Kolmepoolne Seeria Ruuduline/ Sile/Vertikaalne nikerdamist Templid 304 Roostevabast Terasest

Seotud tooted