Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 50/100/200 TK Ühekordsed Kindad nitriilkummi Naised Mehed Universaalne Kindad Aed Köögi Töö Lateks Kindad Sinine Roosa Lilla Vaata suuremalt

50/100/200 TK Ühekordsed Kindad nitriilkummi Naised Mehed Universaalne Kindad Aed Köögi Töö Lateks Kindad Sinine Roosa Lilla

€10.14

-65 %

€28.98

Uus toode

Sõjalise Guantes
Guantes Moto gant lateks jetable
Välimine Materjal Nitrile
Mudeli Number A
Ühekordselt nitriilkindaid guantes de nitrilo
luvas puhas
Ühekordsed Kindad Kindad
emo limpieza hogar
Arm Kasutuseks rekawiczki nitrylowe
Päritolu CN(Päritolu)
Paintball luvas descartaveis
Kasutamine Puhastus
Taktikalised Kindad guanti nitrile
nitril kindad guantes nitrilo
kalapüük Nitriilkindaid
Materjal Sile Vooder, Lateks
Paksus paks
Kaal >140g

Märkus : Ainult 100tk on pakitud kastidesse, muud kogused on pakitud plastikust opp kotid Omadused:

Korrosioonikindel, ei ole lihtne tungida.Väga vastupidav, väga elastne ja mugavam, kui lateks ja vinüül,Tekstureeritud sõrmede täiustatud haarduvus,Ideaalne valik nõudlikumad rakendused hõlmavad abrasiivid, tugeva lõhnaga toiduaineid jne.Sobib parem või vasak käsi.Kirjeldused: Nitrile Kindad on lateks tasuta, mitte-allergiat ja ei ärrita.Saab kasutada köögis või garaažis toidu prep, muru seadmete remondi -, puhastus -, hügieeni jne.Spetsifikatsioonid: Materjal: Nitrile Kogus: 50tk(25pairs)/100tk(50pairs)/200pcs(100pairs)

KLIENDI RAHULOLU

1. Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi võib kajastada tegelikku värvi punkt, tagame stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

TAGASISIDE

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.

Palun sõnum meile enne negarive tagasisidet,olgem lahendada probleeme koos!

Aitäh?väga palju!

LAEVANDUS

1.?Meil on alati laeva esemed ePacket,

www.tihendimeister.ee Standard Shipping Hiina Post Tavaline Väike Pakettaknad ja nii edasi, see näitas üksikasjade lehel.

2.?Hulgimüügi, saate meiega ühendust, ja me pakkuda parimat allahindlust või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.

3. Kuna eri kanaleid pala teabe kuvamise aega on erinevad ?rahvusvahelised kuller-tavaliselt 1 päeva jooksul näitas, kui tekib ülekoormus(puhkus, hõivatud hooaeg), jälgimise aeg teabe kuvamine on võimalik pikendada.

4. Rahvusvahelised kuller tavaliselt toota tariifid, palun mõista kohalikke kombeid maksu-standardid, et vältida tolli probleeme põhjustada toote tagastada või hävitada, kui on vaja, siis palun konsulteerige oma kohaliku tollivormistuse ettevõte või kanda teavet kohalike tollivormistus.

5. Ma soovin, et sa oleks õnnelik shopping, tänu teie toetuse ja usalduse!

Märksõnad: naine puhastus kindad, nitrile valged kindad 100 tk, köök roosa, gay lateks, komplekt microfiber kinnas, vileda kummikindaid, nitrile toru, 100 tk nitriilkindaid, kinnas koo, suured kindad 100tk.

Kirjutage oma ülevaade

50/100/200 TK Ühekordsed Kindad nitriilkummi Naised Mehed Universaalne Kindad Aed Köögi Töö Lateks Kindad Sinine Roosa Lilla

50/100/200 TK Ühekordsed Kindad nitriilkummi Naised Mehed Universaalne Kindad Aed Köögi Töö Lateks Kindad Sinine Roosa Lilla