Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Xiaomi Intelligentne Kaugjuhtimispult RC Auto Road Racer Elektriline võidusõiduauto puldiga Vormitud DIY Osad Mänguasi Lastele Poiss Jimny Vaata suuremalt

Xiaomi Intelligentne Kaugjuhtimispult RC Auto Road Racer Elektriline võidusõiduauto puldiga Vormitud DIY Osad Mänguasi Lastele Poiss Jimny

€3.94

-6 %

€4.20

Uus toode

Brändi Nimi xiaomi
Mudeli Number xiaomi rc auto
Sertifitseerimine Puudub
Päritolu CN(Päritolu)

Andmed:

*Täielikult laetud olekus, temperatuur on umbes 20 ' C ja maksimaalne kiirus on mõõdetud kuiva ja otse betooni maantee on 4,5 km/h; kiirus väheneb vastavalt teeolude ja elekter.

*Asjaomaste andmete sellel lehel on alates Chuangda tähistaeva Laboris välja arvatud juhul, kui ei ole sätestatud teisiti.Erinevad eesmärk keskkondade, katse andmed, mis võivad olla kallutatud või erinevad.

*1:16 tõeline auto suhe on seotud see toode on korrastatakse vastavalt suurusele tõeline Jimny auto.

*Aku ekraan kaasatud "Smart Kaugjuhtimispult Auto" APPI võib varieeruda või erineda tulenevalt erinev toote kasutus keskkondadesse ja erinevaid töömeetodeid; toode võib ajakohastada ja uuendada, ning füüsiline toode ja APPI kasutajaliidese ja skeem võib olla veidi erinev.

Palun vaadake tegelik toode; palun järgige instruktsioone ja seadeid asjakohaselt, kui kasutate RAKENDUST, et saavutada parimaid tulemusi.

*Sest sõiduki edastamine struktuur on käik vähendamise edastamine ja universaalne ühine edastamine, teatud müra tekitab, kui sõiduk töötab, mis ei ole toote rike.

*Kui kaugjuhtimispuldi auto on tavapärase kontrolli, palun ärge ülekanne kaugjuhtimispult seadme teistele, et vältida juhuslikku touch ja kaotab kontrolli.

Smart kaugjuhtimispult auto

Ka liigub, ka vaikne, mitte lihtsalt "mängib"

Subvert uus elu, mängida lahe lõppu

Nelivedu, custom rehvid

Näidata võimu ronida igas suunas

Kõrge-täppis osad, vedrustus

Väga taastada tõeline auto šassii

Paindlik rool, tõhus edastamine

Skaala täpsus kontrolli

Suzuki Jimmy tehase volitatud

laekuva puldiga mudel

Bluetooth-ühendus),

intelligentset suhtlust, tasuta fun minna

Kujutage ette koostoime

Lõbus ja ei korduv

Tarkus andmed ja kõikjal

Uuendada ja reform, järgige oma südant

Põhiparameetrid

Pakkeleht

Inglise keel on õppekeeleks lisatud

DIY Kerge

Märksõnad: xmykc01cm, official xiaomi, mi xiomi, xaomi ir remote, qiomei kaugjuhtimispult, xiomi, relv ps4, ir remote xiaomi, jimny, xiaomi suzuki jimny rc auto osad.

Kirjutage oma ülevaade

Xiaomi Intelligentne Kaugjuhtimispult RC Auto Road Racer Elektriline võidusõiduauto puldiga Vormitud DIY Osad Mänguasi Lastele Poiss Jimny

Xiaomi Intelligentne Kaugjuhtimispult RC Auto Road Racer Elektriline võidusõiduauto puldiga Vormitud DIY Osad Mänguasi Lastele Poiss Jimny

Seotud tooted