Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 0-100mm Täpsusega Elektrooniline Digitaalne LCD Vernier Paksus Vahend Valitseja Mõõtmise Vahendid Näidik Kaliiber Vernier Vaata suuremalt

0-100mm Täpsusega Elektrooniline Digitaalne LCD Vernier Paksus Vahend Valitseja Mõõtmise Vahendid Näidik Kaliiber Vernier

€1.93

-39 %

€3.20

Uus toode

Paksus Tüüp Vernier Pidurisadulad
Mõõtepiirkond 0-100mm
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi OUTAD
DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Täpsus 1mm
Mudeli Number Digitaalne Ekraan Kaliiber Vernier
Materjal Süsinikusisaldusega teras
Sertifitseerimine Puudub

Omadused:

1. Täpne mõõtmine: See toode on sile metallist rull, mida saab kiiresti mõõdetud ja lihtne lugeda.Loeb see toode on täpne kuni 0,01 mm ja vigade hulk on ainult ±0.02 mm.

2. Suur-ekraan, digitaalne ekraan: toode on klaasist digitaalse peegel ekraan, mis toetab kahte liiki meeter-tollise tasuta lülitus.

3. Kinnitus mutter: See toode on kinnitus mutter.Saate reguleerida tihendus pöörleva mutri määrata mõõtmine (päripäeva karmistamist, vastupäeva vabastamine).

4. Mänd sõrme disain: See toode võtab vastu mänd sõrme disain, mis ei tee haiget valitseja keha, ja mõõtmine on lihtne ja mugav.

5. Laser skaala: See toode võtab lasergraveerimine, trahvi metalli sepistamine töötlemine, selge skaala, mugav ja täpne lugemine.

Kirjeldus:

See toode võtab kaasaskantav nupp disain, lihtne kontrollida, null, alustades täpne mõõtmine.

Tehnilised andmed:

Värv:must

Materjal: plastik

Mõõtepiirkond: 0-100mm

Resolutsioon: 0.01 mm

Pakendi tüüp:opp kott ,kaardi paketi,kasti

Komplekti Kuulub:

1 x Digitaalne Ekraan Kaliiber Vernier

Märkused:

1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Märksõnad: väikese kaliibriga digitaalne, relva kaliiber, mini 14 kaliiber, kaliiber mini plastikust, tint jinhao väikese kaliibriga, väikese kaliibriga relva, kassett väikese kaliibriga, väike haara kott, relva kaliiber väikseim suurim, optika väikese kaliibriga püss.

Kirjutage oma ülevaade

0-100mm Täpsusega Elektrooniline Digitaalne LCD Vernier Paksus Vahend Valitseja Mõõtmise Vahendid Näidik Kaliiber Vernier

0-100mm Täpsusega Elektrooniline Digitaalne LCD Vernier Paksus Vahend Valitseja Mõõtmise Vahendid Näidik Kaliiber Vernier

Seotud tooted