Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 5D DIY täis square diamond maali Vaata suuremalt

5D DIY täis square diamond maali "karu" loom, teemant tikandid ristpistes kit mosaiik pilt rhinestone teenetemärgi kingitus

€3.45

-39 %

€5.74

Uus toode

Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Eelis Dropshipping ; Tasuta Kohaletoimetamine; Factory Outlet
Teemant Täielik Square Drill447colors
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Muster Tüüp Loomade
Teemant Kuju Ruut
Brändi Nimi SAGLY
Technics Kõrge Kvaliteediga Printimine Masin
Kasutamine Kodu kaunistamine; kingitused; pulm teenetemärgi; Diy on hobi
Komplekt Tüüp Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Vorm Üksik
Materjal Vaik
Värvide arv 30-45
diamond tüüp 5D
Raam No
Väline Pakend Värviline Karp
Stiil Pastoraalne
Kleepides Ala Täielik

Sest keskenduda, nii professionaalne.Meil on kõige advanced design-tehnoloogia, selged sümbolid ja täiuslik disain, ja pöörama rohkem tähelepanu shopping kogemus igale kliendile.Kui sa leiad kvaliteedi probleeme, palun võtke meiega ühendust aega.Annab rahuldavaid tulemusi.

Müük teenindus

1. Seoses klienditeeninduse Kallid ostjad, kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Me vastame 24 tunni jooksul.Kui te ei ole rahul meie tooted ja teenused, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet, ja siis me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja et sa rahul.

2. Seoses kromaatilise aberratsiooni ja suurus lõikamine, tootmise, kromaatilise aberratsiooni on põhjustatud jälgida, ilm, valgusest ja muudest teguritest.Värv pildist eri monitoridel on erinev, kuid see ei mõjuta välimus pildil.Palun mõista, see pilt.

3. Umbes teemant täiendada teenust, oleme 20-30% rohkem teemandid igas pakendis.Meil on hea kvaliteedi kontroll.Kui leiate, et seal ei ole piisavalt teemandid, saadame teile esimene saadetis tasuta.Järgnevate shipping, peate maksma merevedude kulusid.

4. Meie eelis, tehase otsene müük (3000 tükki sunrise), kõige advanced design, tehnoloogia ja tootmise tehnoloogia, seadmete (kõik valige keskkonnasõbralik tarbekaubad).

5. Ettevõtete koostöö, palun võtke ühendust klienditeenindusega.

SAGLY diamond maali

Märksõnad: ristpistes, av diamond maalid, eevee diamond maali komplekt, 5d diamon maali, pokeball diamond maali, teemant värvi, mõõde ristpistes komplekt, diamond pant, diamond tikandid pojeng, diamond maali lastele öökull.

Kirjutage oma ülevaade

5D DIY täis square diamond maali

5D DIY täis square diamond maali "karu" loom, teemant tikandid ristpistes kit mosaiik pilt rhinestone teenetemärgi kingitus

Seotud tooted