Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Süsti ABS Voolundi Kit Kere Ducati 848 1098 1198 07-11 2007-2011 Vaata suuremalt

Süsti ABS Voolundi Kit Kere Ducati 848 1098 1198 07-11 2007-2011

€183.02

-21 %

€234.64

Uus toode

Brändi Nimi MORUIBAO
Päritolu CN(Päritolu)
Materjali Tüüp Süsti ABS-Plastist
Värvitud Jah
Motobike Teha DUCATI
Vormimise Injection

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise / osta.

See punkt on Brand New Järelturu Mootorratta Voolundi Komplekt, Valmistatud Kõrge Kvaliteediga ABS Plastikust.99% sama nagu originaal voolundi.Kõik osad on paksus on sama nagu originaal,Pre-Drilledfor Täpsusega Sisseseadet.

Paigaldamiseks: Ducati 848 1098 1198 2007-2011 Rohkem Pildi Stiil 2 Style8 ,palun võtke meiega ühendust.

Omadused: 100% Kõrge kvaliteediga ABS plastikust (mitte PVC), et tagada pikem kasutusiga.Materjal:Kõrge Kvaliteediga ABS Plastikust,mis on Valmistatud Kasutades Algse Väljaande Survevalu Tehnoloogia Värv: sama mis pildil Voolundi Komplekti kuuluvad:11 tk voolundi osad , Tasuta Kingitus Tuuleklaas , Vaba Soojuse Varjestus Nr paigaldus sissejuhatus,Professionaalne paigaldamine soovitatav.

Umbes Kliendile Töö: Selle voolundi komplekt on järelturul voolundi mabe Hiina ,EI ole OEM voolundi või originaal voolundi !Meil on Kõrge Kvaliteediga Värvi Töö,väga täiuslik.3 kihti värvimistööd, et tagada parem elu ajal.kaks selget mantel + kleebised ,kui teil on vaja alasti värvimata voolundi on odavam.Me värv on väga lähedal pilte võrgus, kuid ei saa olla täpselt sama.See töö on selline sellel turul.Meil võib isegi pakkuda voolundi kit oma konkreetset custom disain.Nii kaua, kuni saate esitada üksikasju oma nõuded kujul sobivad digital photos/graafiline kunstiteos, me ei saa muuta disaini -, Maantee-või Race spec.Pärast selle suvandi valimine palun võtke meiega ühendust ebay massaaž kohta andmeid !( Racing Voolundi Kohandatud Töökoht On olemas ) Me ei värvi voolundi värvi koodi , nii et värvus võib olla natuke erinev OEM voolundi,teil on vaja vaadata ettevaatlik, meie pilti enne tegema, et !

Umbes menetlemise Aeg ja Shipping : Iga voolundi komplektid on vaja 7-10 tööpäeva tegemist meie tehases enne shipping out .Nii et kõik kliendid on vaja kannatust, siis pakume jälgimise numbri ostja kui punkt shipping out !(mõned ajad see võtab kauem aega, kuid mõnikord võtab ta lühemat aega, see sõltub meie tehase töö ja ilm meie linna !)

Umbes Pakett : Sisemised pakett:Iga väike osa on pakitud eraldi vahtplasti.Välimine pakend:Iga komplekti voolundi on pakitud 7-kiht extra tugev karp.

KKK :

1.Q: Kuidas on kvaliteet Fairings?

A: Meie fairings ei ole OEM, ega originaal.Nad on järelturul ABS Fairings.

2. Q: Kuidas on kit ja voolundi värv?

A: Me ei kasuta värvi kood maalida, nii et me ei saa garanteerida 100%, et meie voolundi värv on 100% sama, mis teie algne komplekt.Me ei saa anda värvi koodi, nii et enne kui osta seda, mida sa peaksid lugema meie toote pilt hoolikalt.

3. Q: Umbes komplekti paigaldus sissejuhatus.

A: Kõik meie tooted ei ole varustatud paigaldus sissejuhatus.Kui teil on mõni probleem installimisel meie toodete, palun võtke meiega ühendust.

4. Q: Kui kaua läheb aega, enne voolundi kohale?

A: Enne sünnitust iga voolundi vajab 7-10 päeva teha.Kuid mõnikord mõju tõttu ilm, värvimine lükkub umbes 2-3 päeva.

5. Q: Umbes voolundi pakkimine.

A: Me kasutame professional pakett saata oma voolundi, mille kaitse vaht ja käsn materjali.

6. Q: Kas te müüte ühe või mõnede teatud osad voolundi?

A: Me müüme ühe või osad voolundi.

7. Q: kas punkt ostan nõuda kohandatud maksab?

A: Custom pöörates on erinevad vastavalt eri riikides.Me püüame oma parima, et vältida võimalikke kohandatud teie jaoks, nagu USA,AAFRIKA liidu,SUURBRITANNIA ja Kanada, custom ei tohi maksta nendes riikides tavaline, kuigi mõned riigid, nagu Itaalia, Prantsusmaa, Saksamaa ja Belgia, custom on väga ranged, nii et see on väga tõenäoline, et tuleb maksta.

8. Q: Mis on kantud seeria voolundi?On seal kruvi sees, mida on vaja paigaldamisel?

A: voolundi pakett sisaldab teatud koguse voolundi osad, tasuta tuuleklaasi ja installitud heatshield.kuid voolundi kruvi ja muu riistvara paigaldus ei kuulu.

9. Q: Kas olete nõus kohandatud voolundi nagu me nõuda?See maksab?

A: Me saame teha voolundi teie jaoks, kui soovite, tasuta, rohkem raha.Me võime teha või personaliseeritud oma värv, pilt ja logo.Selleks, et saada hea mõju, palun saatke meile palun proovi pilti enne teeme seda teie eest.

10. Q: Umbes ühendada shipping, me saame osta palju punkte, kuid lihtsalt maksta ühe laevaliini kulud?

A: Meie saatmise hind sõltub kaalust meie tooted, nii et kuigi sa ostad palju punkte, peate maksma iga merevedude kulusid.Aga kui kogus on suur, me anname teile mõned allahindlus.

11. K: Kas fairings müüte värvitud?Kas neid saab paigaldada jalgratta otse, ilma millega?

A: fairings meil müüa on värvitud juba, neid saab paigaldada oma bike otse, ei ole vaja määrata.

me võtame Alipay,Paypal,Visa,Master Card,Western Union,Moneybookers ja Deebetkaardi makse meetodit.

Makse peab olema laekunud 7 päeva jooksul tihe oksjonil,kui te ei saa tasuda,võtke palun meiega ühendust,me aitame teid kontrollida, kas seal on mingi probleem sellega.

Rohkem Makse imformation saamiseks Klõpsake Meie Poest Poliitika.

Esemed on tavaliselt lähetatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul pärast makse on kustutatud.Ostjad on täieliku vastutuse, et anda meile õige kohaletoimetamise aadress.Kui ostja tahavad muuta postiaadress sa pead andma meile kohaletoimetamise aadress checkout lehel enne maksmist.Kõik muudatused aadressi pärast kassasse ei loeta kehtivaks.

Märksõnad: ducati 1098 fairings abs, ducati voolundi 748 clip, Ducati 1098, ducati 1198 osad süsiniku, voolundi z650, yzf600r, zzr1100, kit deco ducati 848, voolundi kit ducati 848, ducati monster summuti.

Kirjutage oma ülevaade

Süsti ABS Voolundi Kit Kere Ducati 848 1098 1198 07-11 2007-2011

Süsti ABS Voolundi Kit Kere Ducati 848 1098 1198 07-11 2007-2011

Seotud tooted