Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Kaasaskantav Konditsioneer Fänn Laetav Kütuseaurude Konditsioneer Fänn Kodu Külma Süsteemide Desk Fan Vaata suuremalt

Kaasaskantav Konditsioneer Fänn Laetav Kütuseaurude Konditsioneer Fänn Kodu Külma Süsteemide Desk Fan

€23.07

-60 %

€59.15

Uus toode

Materjal Plast
Tüüp Käsi-Tööriistade Osad
Mudeli Number A
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi ISHOWTIENDA
Kasutamine Home DIY

Kaasaskantav Konditsioneer Fänn, Laetav Kütuseaurude kliimaseadme Ventilaator, 3 Kiirust 7 Värvid, Juhtmeta Isiklik Õhu Jahuti Käepide Kodus, Kontoris ja Ruumi

Funktsioon:

【JUHTMETA KONDITSIONEER FÄNN】: True juhtmeta ja kaasaskantav disain, väiksus, mis ei võta palju ruumi ja võib kergesti viia kuhugi.Suvel, on parim valik telkimine ja võite kergesti teha see välja väga sobib kodude, kontorite, väljas piknikud jne. (Laetav DC/USB/Power bank).

【SUUR VÕIMSUS & 2000mAh】: Suur 300ML veepaak saab kasutada 4-5 tundi, Siis täitke see üles.Külm õhk võib pritsida pidevalt mitu tundi, et hoida keha jahtuda öösel hea une. 4-5 tundi tööaega 2000mAh aku mahutavus; lisaks 5-10 tundi tööaega kaudu 20000mAh power bank, ära muretse elektrikatkestus.

【7 VÄRVI-TSÜKLI VALGUSTUS】: 7 Erinevat Värvi Värvi-Tsükli Valik!Saate määrata, et seade automaatne värv tsükkel, või saab määrata värvi soovite.See võib tuua teile hea meeleolu ja aitab teil magama parem.

【UDU PIHUSTI AMETIKOHT & 3 KIIRUST TUUL MODE】: õhk jahedam funktsioonid 3 tuule režiimid (Low/Med/high (Kõrge) .Isiklik õhu konditsioneer, külmik, ventilaator, õhu niisutaja, 3 ühes multifunktsionaalne disain teid ära kuuma suve, nautige oma jahutust suvel.

【SAVNG ENERGIA ja TERVISLIK ÕHK RINGLUSPUMP】: See ei sisalda kahjulikke külmutusagens, samuti ei kasuta kompressor nagu tavaline energiakulukas konditsioneer.Kõrge kasutegur madal võimu töö võimsus:1W-8W, see säästab teie elektriarveid ning ei kahjusta keskkonda.

Pinge, vool: DC5V/1A

Võimsus: 3W-8W

Aku mahutavus: 2000mAh

Pakendi Sisu:

1 x Konditsioneer Fänn

1 x USB Kaabel

Märksõnad: 12v konditsioneer, õhk jahedam tuba, kaasaskantav cb raadio, konditsioneer veoauto, acer aspire 7736 emaplaadi, acer v3 471 emaplaadi, auto sülearvuti laadija, ekraan sülearvuti, dell kleebis, mpp päikese.

Kirjutage oma ülevaade

Kaasaskantav Konditsioneer Fänn Laetav Kütuseaurude Konditsioneer Fänn Kodu Külma Süsteemide Desk Fan

Kaasaskantav Konditsioneer Fänn Laetav Kütuseaurude Konditsioneer Fänn Kodu Külma Süsteemide Desk Fan

Seotud tooted