Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Hull hobune Klapp naha puhul Krediitkaardi Teenindusaegade ja seista funktsioon huawei ascend y600 Tasuta shipping Vaata suuremalt

Hull hobune Klapp naha puhul Krediitkaardi Teenindusaegade ja seista funktsioon huawei ascend y600 Tasuta shipping

€2.10

Uus toode

Ühilduva Brändi Huawei
Tüüp Flip Case
Brändi Nimi INSOU
Disain Tavaline
Funktsioon Mustuse-ja vastupidav

See kate on huawei ascend y600,100% brand new kõrge kvaliteediga.Seal on vastav auk kaamera, ilma et eemaldada mobiiltelefoni, saab teha fotosid.Ergonmic disain ja kohandatud sobivaks määratud mudel.Lihtne paigaldada, lihtsalt klamber telefoni arvesse plastikust kest lisatud paremal sisemine pool nii.Slim fit tagab teie telefon ei näe välja ega tunne mahukas. * Kui kaup teile ei saanud, nagu me kirjeldatud, saatke meile tagasi ilma vastutusel!Aga palun: põhineb erinevate display, värv on natuke aberratsiooni, loodan, et mu kallis ostja mõista,aitäh :) pildil:

Me jätkata parimat teenust, kui olete rahul meie kauba, palun andke meile positiivset tagasisidet, mis teeb meile parema arengu.Täname külastades.Nautida head shopping meie poe.

Tagasiside:

3. Ostja vastutab tagasi veokulud ja tehingu tasu kogu toote ostmiseks.2. Tagastamise või vahetuse, punkt tuleb tagastada uus tingimus, kui on saadud kõik koos tarvikud ja kirjandus, sealhulgas originaalpakendis.Punkt EI TOHI USDED üldse.

1. Pakume hea kvaliteediga toodet, kui teil on mingeid kvaliteedi probleem umbes punkt, palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul pärast seda vastu võtta.

Teenistus:

Me laev TINGDEPOSIIDILEPING aadress ainult.Palun veenduge, et teie aadress TINGDEPOSIIDILEPING on sobitada oma saateaadress enne maksad .Me laev TINGDEPOSIIDILEPING aadress ainult.Palun veenduge, et teie aadress TINGDEPOSIIDILEPING on sobitada oma saateaadress enne maksad Teenus: 1. Pakume hea kvaliteediga toodet, kui teil on mingeid kvaliteedi probleem umbes punkt, palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul pärast seda vastu võtta. 2. Tagastamise või vahetuse, punkt tuleb tagastada uus tingimus, kui on saadud kõik koos tarvikud ja kirjandus, sealhulgas originaalpakendis.Punkt EI TOHI USDED üldse. 3. Ostja vastutab tagasi veokulud ja tehingu tasu kogu toote ostmiseks.Tagasiside: Me püüdleme parima teenuse, kui olete rahul meie kauba, palun andke meile positiivset tagasisidet, mis teeb meile parema arengu.Täname külastades.Nautida head shopping meie poe.

Märksõnad: huawei p20, meedia pc, popsocket, kõik ühes i5, pcu, soojusvaheti vee jahutamise tk, oukitel ekraan, hauwei y9, f8 telefon, mi.

Kirjutage oma ülevaade

Hull hobune Klapp naha puhul Krediitkaardi Teenindusaegade ja seista funktsioon huawei ascend y600 Tasuta shipping

Hull hobune Klapp naha puhul Krediitkaardi Teenindusaegade ja seista funktsioon huawei ascend y600 Tasuta shipping

Seotud tooted