Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Kolmnurk Tabel Teenuse Hammas Dekoratiivsed Köök, Vannituba Korraldaja Vaata suuremalt

Kolmnurk Tabel Teenuse Hammas Dekoratiivsed Köök, Vannituba Korraldaja

€16.74

Uus toode

Brändi Nimi BINO
Päritolu SM(Päritolu)
Funktsioon Öko-Sõbralik
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid

VogHome brändi sisaldab tema seiklus, mis algas projekteerimine oma tooteid ja sisekujundaja Istanbulis.Kui soovite lisada selle aja jooksul, saab kommenteerida, et parandada meie tooteid.Meie eesmärgiks on anda sulle parim moto parim meie kodu.

Toote mõõdud:

38,00 cm Kõrgus

16,00 cm Sügavus

42,00 cm, Pikkus

Puud, mida kasutatakse meie tooted on täiesti originaalne, looduslik tohutu, et see ei kahjusta inimese tervist, ja on vastupidavad vee -, niiskus-ja koormus.Naturaalne puit on puit, mis saadakse raie puit, toored palgid pärast lõikamist puu.Lühidalt, see on kindel ja puhas puidu ilma kate või täidis.Nagu võib aru saada sellest määratlus, täispuidust, on täiesti loomulik.

Muud tooted on valmistatud odav sünteetiline kate on tihendatud alates saepuru ja jääkained ning seega ei ole vee -, niiskus-ja-koormuse takistus.

Meie kujundused on nii selge ja ere, nagu näete pildid, millel on spetsiaalne kate meetod.See on toodetud tehnikat, et saate kasutada palju aastaid, sama kvaliteediga ja heledus.

Tooted, mis lähevad läbi Nikkel, Kroom ja Hõbe Katmine protsessi ja teha vahet oma elektri värvimine töö võib nüüd jõuda oma kodus on palju odavam hind alates luksus-segmendis.2020. aasta Gold Series on pakkuda oma kasutada kõrge kvaliteediga.

Kuna juhtmed või triikrauad näete muud alternatiivsed tooted on valmistatud ahi värvi, märga värvi või käsi maali meetod, nad kaotavad oma esimese päeva omadused väga lühikese aja jooksul.Et paint kvaliteeti ei saa tagada, heledus näinud pilte ja neil ei ole vee -, niiskus-ja korrosioonikindlus.

Seda saab kasutada mitmeks otstarbeks köögis, vanni -, elu-ja uuringu tuba, elutuba, ja kõigis valdkondades.Tänu oma lihtsale paigaldusele ja ratsionaalne disain, saate lisada täiesti uus kaasaegne õhkkond koju installides mõne minuti.

Märksõnad: xr iphone juhul vedelik.

Kirjutage oma ülevaade

Kolmnurk Tabel Teenuse Hammas Dekoratiivsed Köök, Vannituba Korraldaja

Kolmnurk Tabel Teenuse Hammas Dekoratiivsed Köök, Vannituba Korraldaja

Seotud tooted