Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 【LPAILON】2021 uus naiste mood rendy kalle polariseeritud päikeseprillid, suur kaadri päikeseprillid naistele, D801 D Vaata suuremalt

【LPAILON】2021 uus naiste mood rendy kalle polariseeritud päikeseprillid, suur kaadri päikeseprillid naistele, D801 D

€13.12

-34 %

€20.18

Uus toode

Sertifitseerimine Puudub
Frame Material Sulam
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number D801
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Toote Tüüp Eyewear
Lenses Optical Attribute Polariseeritud
Brändi Nimi LPAILON
Stiil Ring
Eyewear Type Sunglasses
Sugu Naised

LPAILON on täiesti Hiinast .Tema Tooted on tuntud ja populaarne.Toote omadused on mood, mugav kanda ja hea kvaliteediga.Usu mind, nad võivad tuua teile uus kogemus.

VÄRV NÄIDATA:

Toote info:

~ Toote Mudel : D801 ~ Toode Värv : roosa Peegeldus Peegeldus, Hõbedane Must ~ Objektiivi materjal : TAC Polariseerivast ~ Raami materjal : Metall ~ Toote kaal : 28g ~ Toote Suurus: foto näidanud ~ Anti UV hinne :UV400 ~ Toote Stiil : Vintage & mood ~ Toote Pakend: Luksuslik pakend , Nagu fotol näidatud ~ Toote sisu:1 päikeseprillid , 1 pehme prillid riie , 1 nahkümbris ja 1 klaasi box ~ Sündmus: Sobib mitmel korral oma tarbeks või kingitus andes ~ Eesmärk: Kaitsta oma silmad, tugevad valguse ja Kaunistada ise rohkem moekalt ~ Kohaldatav rahvaarv: Naine

Toote omadused:

1. See päikseprille on objektiiv on lubatud kogupüük (TAC materjal ja väga kerge.Kui te kannate seda pikka aega, sa ei tunne väsinud.Polariseerivast päikeseprillid võimalik kaitsta oma silmi alates päikest .Meie kujundused on väga moes .Seal on 3 värvi saab valida. 2. Brändi LPAILON on hiinast .Bränd on kvaliteedi tagamine.Me loodame, et teile meeldib see .

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe,elemendi värv võib veidi erineda pildil.Palun mõista. 2. Kui teil on küsimusi,võite meiega ühendust võtta aega,me aitame teid.Tänan teid väga! 3. Kõik tooted selles poes on hiinast, laeva hinnanguline aeg on umbes 2-3 päeva jooksul alates tellimuse kuupäev,tavaliselt see jõuab umbes 12-45 tööpäeva jooksul .Palun oota kannatlikult.

Märksõnad: lühinägevus päikeseprillide läätsesid, el9, wireless remote for nikon d800, päikeseprillide läätsesid naine, nikon päästik ühik, UV400, klaasist mehed, aku grip nikon d5500, meeste päikeseprillide läätsesid, ishoot statiivi rõngas.

Kirjutage oma ülevaade

【LPAILON】2021 uus naiste mood rendy kalle polariseeritud päikeseprillid, suur kaadri päikeseprillid naistele, D801 D

【LPAILON】2021 uus naiste mood rendy kalle polariseeritud päikeseprillid, suur kaadri päikeseprillid naistele, D801 D

Seotud tooted