Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Laser Elektroonilise Nõelravi Pen Ravi Terveks, Massaaž Pen Keha Punkt, Massaaž Meridian Energia Pen Leevendust Valu Vahendid Vaata suuremalt

Laser Elektroonilise Nõelravi Pen Ravi Terveks, Massaaž Pen Keha Punkt, Massaaž Meridian Energia Pen Leevendust Valu Vahendid

€6.21

-19 %

€7.76

Uus toode

Funktsioon 1 Tõhus ägeda ja kroonilise füüsilise valu
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon 2 õla/kaela/suu/reie massagee
Funktsioon 4 Meridian Energia Pliiats
Funktsioon 3 tagasi/arm/wais/kõhu massaaž
Brändi Nimi U-Kiss
Funktsioon 5 Akupunktuuri Punkti Pliiats
Taotlus Keha

Laser Nõelravi Pen Elektroonilise Ravi Terveks, Massaaž Pen Keha Punkt, Massaaž Meridian Energia Pen Leevendust Valu Vahendid

Omadused :

1. Suure tõhususega magnetic peatamise akustilise laine mootor: See toode on sisseehitatud kõrge-tõhususe magnetic peatamise acoustic wave mootor, mis saab ohutult ja tõhusalt läbi aktiivse, selge igasuguseid lisandeid meridian sadestumise ja plokk ühine, ja võib stimuleerida vibratsiooni epidermis ja kohandada keha immuunsust.Ja närvisüsteemi.

2. Mitme funktsiooniga massaaži pea: See toode on kolm massaaži pead, mis võib tuua teile erinevaid massaaži tundeid.Kui laseri tüüp on kasutatud, jõud on suurem ja toime on parem, kui massaaži liik on kasutatud, kontakt keha ala on suur, ja tugevus on suhteliselt pehme; et acupoint tüüp saab hõlbustada klõpsake punkti iga osa, eriti sobilik holograafiline akupunktuuri punkti.

3. Üheksa-speed mode: See toode on üheksa-speed mode madal kõrge impulsi osatähtsus, nii et saate kohandada seda vastavalt teie vajadustele, mis on mugavam.

4. Intelligentne automaatne sihitamise: See toode toetab intelligentne automaatne paigutamise funktsioon, nii et ta saab teha täpselt füsioteraapia ja parema tervishoiu mõju.

5. High-klassi veekindel: See toode on kõrge veekindel, reiting, toetab keha pesemiseks, on vastupidavam, ja on pikk kasutusiga.

Kirjeldused :

1. See toode kuulub fitness seadmeid saab kasutada fitness keha, tervise massaaž, jne.Seda saab kasutada kodus või mis tahes ajal, väga praktiline.

2. Seda toodet on lihtne kasutada, ohutu ja tõhus, ei ole kõrvaltoimeid, ei ole vaja purustada naha nõelravi, mis on hea tervise edendamine.

Tehnilised andmed :

Värv: hõbedane

Suurus: 180*30*30mm

Materjal: plastik pluss tsingi sulam

Aku: 1 * AA patarei (ei kuulu komplekti)

Komplekti Kuulub:

1 x Elektrooniline Nõelravi Pliiats

1 x sfääriline metalli juht

1 x ümmargune metallist peaga

1 x punktis tüüp metalli juht

1 x Kasutusjuhend

Märkused :

1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Märksõnad: elektroonilise nõelravi pliiatsid, professionaalne nõelravi pliiats, laser pointer, laseri võimsus, külma laser, rgb laser, leiva tegija, kaasaskantav ravi, 360 laser tasandil, automaatne tasandi instrument.

Kirjutage oma ülevaade

Laser Elektroonilise Nõelravi Pen Ravi Terveks, Massaaž Pen Keha Punkt, Massaaž Meridian Energia Pen Leevendust Valu Vahendid

Laser Elektroonilise Nõelravi Pen Ravi Terveks, Massaaž Pen Keha Punkt, Massaaž Meridian Energia Pen Leevendust Valu Vahendid

Seotud tooted