Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! HD 3MP Väljas IP Kaamera CCTV 360 PTZ 10X Suurenduse, WiFi, Kaamera Turvalisuse Järelevalve Järelevalvet Väljaspool Traadita WiFi Veekindel Kaamera Vaata suuremalt

HD 3MP Väljas IP Kaamera CCTV 360 PTZ 10X Suurenduse, WiFi, Kaamera Turvalisuse Järelevalve Järelevalvet Väljaspool Traadita WiFi Veekindel Kaamera

€33.52

-50 %

€67.04

Uus toode

Zoom 10X Digitaalne Zoom
Toetatud Operatsioonisüsteemid Windows 7, windows 8, windows 10
Paigaldamine Pool
Andur Brändi SONY
Voolutarve(W) 10W
Mõõtmed (L x W x D)(mm) 110*170*65mm
Tehnoloogia Pan Tilt Zoom
Megapikslit 3MP
Minimaalne Valgustus(Lux) 0.1 lux/F 1.2
Stiil Kuppelkaamera
Wifi Jaam Toetada ainult 2.4 ghz
Andur CMOS
Avaldaja Carecam
Säilitamine 128G
Alarm Tegevus telefon Alarm, Kohalik Häire,
Toetatud Mobiilne Süsteemid Android, ios
Video Pakkimise Formaat H. 265
Heli Väljund 1CH BNC
Värv valge
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi EVKVO
Toide(V) ALALISVOOLU 110V-240V
High Definition 3.0 Megapikslit
Võrguliides RJ-45 10/100Mb Ethernet Pesa
IR Kaugus(m) 30m
Ühenduvus IP/Traadita Võrk
Objektiivi (mm) 3.6 mm
Vaatenurk 360°
Mudeli Number PZT Mini Kaamera
Sertifitseerimine CE
Toide Tavaline
Tüüp ip kaamera
Seinale Pool
Erilised Omadused Veekindel / Ilmastikukindel
Liikumistuvastus Tugi
veekindel IP66

【Topelt 3MP HD Objektiiv】2*3MP high definition video oja ja pilt annavad edasi väga selge ja täpne live stseen.salvestatakse kõik, mida see kaamera tutvustatakse sa kaudu vabalt videod.living stream saab tutvuda iOS/Android mobiiltelefoni.(MÄRKIDA:Kaamera töötab 2,4 G WiFi,toetust ei 5G võrk).

【Smart Pan/Tilt/Zoom】Pakkudes 350° horisontaalne ja 110°, vertikaalne pöörlemine vaatamise vahemikus ja 10X digitaalne + optiline zoom saavutada peaaegu 360°panoraam vaatamine,hõlmab iga nurga oma koht.

【Motion Detection & kahesuunaline Audio】, Kui avastatakse liikumine,Häire teateid või avastamise video ja saadab telefoni reaalajas,siis võib seda kasutada ka väljas suhelda ladusalt ja selgelt inimestega lähedal kaamera kaudu AVALDAJA ja hirmutada ära sissetungijate eest.saab ka tegevus-või heli-või inimeste äratuse app, et vältida vale häire nagu mööduja algajatele tänaval või liigub jätab oma hoovis.

【Selge, Värviline Öise Nägemise】varustatud 8pcs Led(4tk tugev valge Led ja 4tk IR Led),isegi pigi pimedas selge, värviline öise nägemise kaugus kuni 10-20 meetrini,mis annab sulle super öise nägemise kogemus.

【Veekindel IP66 & Tolmukindel tasandil】IP66 suurepärane veekindel ja tolmukindel funktsioon on parim valik väljas kasutamiseks.Kasutame kvaliteetseid materjale, et tagada ohutu kasutada temperatuurivahemikus 14°F kuni 113°F(-10℃ kuni 45℃).Kas see on vihm või särada,see on raske piisavalt, et püsti halb ilm.

【Kaks Ladustamise Viis】SD-kaardi ja Pilv Ladustamiseks on olemas ja on vabatahtlik,Salvestada kõik oma 24 hr/7 päeva registreeritud järelevalve -, Julgeoleku-krüpteering protokolli valvurid teie eraelu puutumatust.

【Mitme Pere Liikmed Jagamine】Toetab mitut kasutajat et vaadata videot samaaegselt ja toetada multi kaamerad seadmed ühes AVALDAJA.

【Toetada AP ühendus Mode】, kui kaamera katkestab, kui teie võrk on maas,ära muretse,kaamera on sisse-ehitatud wifi AP,saate siiski luua ühenduse AP wifi tööle selle eest koos oma telefoni jooksul 10metres.

【Lihtne Üles Seada】samm-sammult juhiseid kaudu tasuta app.Saate kaugjuhtimise teel on juurdepääs telefoni/mobiili seade kergesti.

【PALUN ÄRGE kõhelge MEIEGA ÜHENDUST KUI TEIL ON MINGEID PROBLEEME, TÄIELIKU TOETUSE VÕI UUS ASENDAMINE ON VALMIS TEID】 SPETSIFIKATSIOON: Toide: DC 12V/2A Pildi Sensor: 1/3" CMOS Sensor Lääts: 3.6 mm Resolutsioon: 1920*1080P vaateväli: 110° lainurk IR-CUT filter: lüliti Automaatselt Öösel Nägemuse: Värvikas & IR Valguse Minimaalne valgustus: 4500mV/Lux-s Infrapuna Kaugus: 10-20m kahesuunaline Audio: Toetab Compression Format: H. 265 Ühendus viis: WiFi-ühendus ja RJ-45 KOHTVÕRGU ühendus AP Mode: Toetab Wireless Standard: 2,4 GHz,802 .11b/g/n(5G ei toeta) Storage: Cloud storage(lisatasu eest) - / SD-kaardi salvestamine(ei sisalda) Tekstuur Materjal: ABS Värv: Valge voolutarve: Pakkimis Lisatud: 1* WIFI IP Kaamera 1* toiteadapter 1* Kaabel(100cm) 1* Komplekti Paigaldus Kruvid 1* Kasutusjuhend Soe näpunäited: 1.SD-kaardile installida kaamera, kui sa korra kaart. 2.Toetust ei 5G,Kaamera toetada vaid siis, 2.4 G WiFi(wifi nime ja parooli peab olema inglise või araabia numbritega,muud Fondid ja Sümbolid ei toeta). 3.Kui te ei ühenda seda, kui olete kaamera,palun viide, nagu allpool foto või video müügi link. 4.Pane kaamera ruuteri nagu lähemal kui võimalik,kui on mingeid küsimusi paigaldamise ajal,vajutage hoidke all reset-nuppu 3 sekundi reset kaamera ja ühendage siis uuesti jälle. 5.Lae alla tasuta APP "Carecampro" või "Carecam", kui kasutaja on käsitsi või Google Play või APP Store ' i, et seda kasutada. 6.Kui on mingeid täiendavaid küsimusi,võtke julgelt meiega ühendust.me vastame teie probleemi maksimaalselt 24 tunni jooksul.

Märksõnad: 360 kaamera, tptek ptz kaamera, kaamera surveil, vstar cctv kaamera, PTZ, imou, kaamera vr, turvalisuse kaitse naised, digitaalne mikroskoop mac, telefon tablett.

Kirjutage oma ülevaade

HD 3MP Väljas IP Kaamera CCTV 360 PTZ 10X Suurenduse, WiFi, Kaamera Turvalisuse Järelevalve Järelevalvet Väljaspool Traadita WiFi Veekindel Kaamera

HD 3MP Väljas IP Kaamera CCTV 360 PTZ 10X Suurenduse, WiFi, Kaamera Turvalisuse Järelevalve Järelevalvet Väljaspool Traadita WiFi Veekindel Kaamera

Seotud tooted