Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Looduslik Sile Yak Sarv Raseerimine Kaussi Vastupidav habemeajamisseep Cup Raseerimine Komplekt Meestele Vaata suuremalt

Looduslik Sile Yak Sarv Raseerimine Kaussi Vastupidav habemeajamisseep Cup Raseerimine Komplekt Meestele

€3.57

-48 %

€6.99

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon 4 habemeajamiskreem kauss
Funktsioon 2 Habemeajamisseep Kauss
Funktsioon 3 seep kauss
Funktsioon 5 Raseerimine Cup
Funktsioon 1 Raseerimine Kaussi
Funktsioon 6 Raseerimine Kaussi Kruus

Kirjeldus

Kerge ja Vastupidav Kirjeldada Raseerimine Kaussi Turul!Neile teist, kes nagu raseerima oma nägu (või jalad) duši all või vannis, see on kerge ja vastupidav kaussi ideaalne holding habet ilma kausi muutub liiga raske!See on VIIMANE Raseerimine Kaussi Sa Lähed Osta!

Funktsioon

- Värv: Nagu pildil näidatud.

- Materjal: Yak Sarv.

- Suurus: Umbes. 7.5 x 7,5 x 2,5 cm.

- Sile ning enne, Kui olete harjunud traditsioonilise habemenuga-stiilis raseerimine, siis sa pead olema varustatud sobivate vahenditega, et tagada sujuv, elegantne raseerima.

- Kasutada koos mis tahes habemeajamisseep, Lihtsalt lisa oma lemmik habemeajamisseep täitke käesoleva habemeajamisseep roog ja kasuta oma raseerimine harja töötada oma vaht.

- Trahvi-poleeritud ja sile disain, tee deluxe välimus, mis sobib otse oma vannituba.

- Vastupidav ja kulutõhus raseerima kruus, Seal on põhjus, miks maksta palju raha keraamiline kauss, mis murdub mõne nädala või kuu jooksul, kui saad täiesti purunematu raseerimine kruus sobib teie raseerimine peab!

- Läbimõeldud kingitus idee, olete hädas, et leida sobiv kingitus oma abikaasa, poiss-sõber, isa, grandad või?Vaata edasi!See raseerimine kaussi on hämmastav kingitus idee, et eriline inimene oma elu, või iga mees, kes oskab hinnata klassikalist, vana-kooli viis raseerimine!

Soe Nipp: Kallis ostja, tänu valgustus mõju, monitorid heledus, käsitsi mõõtmine, jne., seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi ja suuruse vahel, foto-ja tegeliku punkt.Siiralt loodan, et saate aru!Aitäh!

Komplekti Kuulub

1 x raseerimine kaussi

Märksõnad: harja raseerima, kiire raseerimine harja, raseerima brush set, pähkel raseerimine kaussi, raseerima seep mahuti, seaforthi raseerimine kruus, must raseerimine kaussi, raseerimine cup qshave, meeste raseerimine komplekt, syntatic raseerimine harja.

Kirjutage oma ülevaade

Looduslik Sile Yak Sarv Raseerimine Kaussi Vastupidav habemeajamisseep Cup Raseerimine Komplekt Meestele

Looduslik Sile Yak Sarv Raseerimine Kaussi Vastupidav habemeajamisseep Cup Raseerimine Komplekt Meestele

Seotud tooted