Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! MDEAN Valge Kulla Värvi Rõngad, Naiste Kaasamine Roheline AAA Tsirkoon Ehted Klassikaline Pulm Ehteid Suurus 6 7 8 MSR188 Vaata suuremalt

MDEAN Valge Kulla Värvi Rõngad, Naiste Kaasamine Roheline AAA Tsirkoon Ehted Klassikaline Pulm Ehteid Suurus 6 7 8 MSR188

€0.84

Uus toode

Pinna Laius 2,5 mm
Rõngad Tüüp Pulm Ansamblid
Funktsioon Muud
Sugu Naised
Materjal Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid
Stiil Classic
Brändi Nimi MDEAN
Päritolu CN(Päritolu)
Trahvi või Mood Mood
Mudeli Number MSR327
Kuju\muster TAIM
Metallide Tüüp Vask
Toote Tüüp Rõngad
Sündmus Pulmad
Seade Tüüp Piik Seade
Ühilduvus Kõik Ühilduvad

TOOTE KIRJELDUS

Sõrmus Suurus 1.valmistada aslip paber-ja siduda see oma sõrme 2.Märgi ristmikul paberile 3.Mõõta pikkust, siis saada ümbermõõt MÄRKUS: 1. Palun rangelt järgida suurustabelit, et valida suurus.Ärge valige otse vastavalt oma harjumusi.

2. Suurus võib olla 2-3mm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.Pange tähele, kui sa mõõta.Küsimused klientidelt 1. See on shipping tasuta? JAH.www.tihendimeister.ee Standard Shipping.eeldatav aeg:30-60 päeva, Et>= 200$ laeva via DHL.eeldatav aeg: 3-7 päeva, saate vaadata teie merevedude teavet järgmise lingi oma tracking nr : ( kopeerida brauseri). 2. Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud.

Hulgimüügi, siis pakume soodustust või tasuta üleandmise põhjal kogus, mida soovite tellida.Transpordi aeg on umbes 3-7 tööpäeva.(Kui soovite määratud meile oma kolmanda isiku, saame laeva lasti oma kliendile otse!Olge kindlad, ja usaldage meid, Me ei jäta mingit infot meile.)

Näiteks drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.

3. On olemas tollimaksud?

Tavaliselt me kinnitame madalaima hinna vältida tollimaksud.Tänu erinevate riiklike strateegiate erinevates riikides, tollimaksud, oleks ostjaid, " kontole.Seega, Palun jätke meile sõnum, kui te osta, et meile öelda, kui palju saab maksta tollimakse. 4. Ei värvi tulevad maha või lülitage must?

Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest vask püsiv ja Anti-fade, keskkonnakaitse, mugav ja kerge kanda, allergia vaba tagatud.

5. On olemas probleem, umbes suurus?

Palun rangelt vastavalt meie mõõtmise meetod osta. 6. Tooteid saab kohandada.Palun võtke meiega mis tahes täiendavat teavet.

Märksõnad: lubadus rõngas, 925 sõrmus hõbedane, Platinum, pt950 ringi, sõrmus tsirkoon, ringi wed, ringi tsirkoon, femal ringi, emerald ehted, ringi tsirkooniumoksiid.

Kirjutage oma ülevaade

MDEAN Valge Kulla Värvi Rõngad, Naiste Kaasamine Roheline AAA Tsirkoon Ehted Klassikaline Pulm Ehteid Suurus 6 7 8 MSR188

MDEAN Valge Kulla Värvi Rõngad, Naiste Kaasamine Roheline AAA Tsirkoon Ehted Klassikaline Pulm Ehteid Suurus 6 7 8 MSR188