Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Sissepääs Jalamatt Teenetemärgi Köök, Magamistuba Vaip Vannituba Anti-Slip Korrusel Esik Rõdu Vaibad Kaasaegne 3D Printimine Muster Matt Vaata suuremalt

Sissepääs Jalamatt Teenetemärgi Köök, Magamistuba Vaip Vannituba Anti-Slip Korrusel Esik Rõdu Vaibad Kaasaegne 3D Printimine Muster Matt

€6.53

-49 %

€13.05

Uus toode

Taotlus Kodu, KÖÖK
Muster Tüüp 3D
Vaipade Müük Lõpetanud Vaip (tükk)
Muster TRÜKITUD
Spetsifikatsioon 60x90, 40x120, 50x160, 60x180, 70x140, 80x120
Technics Mitte-kootud Tekstiilmaterjalist
Mudeli Number VB0629
Vanus Täiskasvanud
Funktsioon veekindel, Anti-Bakterid, Korts-Vastupidavad, Anti-Slip, Liim-Kaitsevahendid
Stiil Kaasaegne
Disain ORIENTAL
Brändi Nimi YIMENG
Kasutamine UKS, Vannis, Palve, Väljas, Harjutus
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal 100% Polüester

Toote Funktsioon:

1.Pehme ja mugav, keskkonnasõbralik ja vett hülgav ja saab otsest kontakti nahaga. 2.Anti-Slip,Tolmu-Tõend,Vee Imendumine,Kulumiskindlus,Korrosiooni-Vastupidav,Korts-Vastupidavad. 3.Lihtne puhastada, võib pesta otse pesumasina või käsitsi, ilma pleegib. 4.Toode muster võtab keskkonnasõbralik trükkimine ja värvimine, nr omapärane lõhn, ei ole kahjulikke aineid. 5.Kohaldamisala: Köök, Uks, Esik, elutuba, Magamistuba, Sissepääs -, Öö -, Vannituba, Rõdu.

Toote Mõõdud:

60x90, 40x120, 50x160, 60x180, 70x140, 80x120 Märkus: 1 toll = 2.54 cm ,andmed on mõeldud ainult viitamiseks, palun vaadake tegelikust tootest.

Toote Ees :

Ökoloogiliselt sõbralik trükkimine ja värvimine mustrid, puudub lõhn, ei ole kahjulikke aineid.

Toote Materjal:

Polüester materjal,pehme ja mugav, keskkonnasõbralik ja hingav, saab otse kontakti nahaga.

Hemming Protsess:

Servad toode on hoolikalt õmmeldud tagab kvaliteedi ja pikaajalise kasutamise.

Toote Tagasi:

Mitte-kootud mittelibiseva põhjaga, millel on hea anti-slip efekti, ja saab ka kaitsta korrusel.

Laevandus Juhiseid:

1.Me laev jooksul 2-3 pangapäeva jooksul pärast makse ei olnud edukas. 2.Veenduge, et teie aadress ja telefoni number on õige, enne kui osta. 3.Tolli mõnes riigis või piirkonnas teostab pistelist kontrolli ning teiega ühendust telefoni teel.

Umbes suurus: Tänu käsitsi mõõtmine, suurus võib olla viga, 1-2 cm, tänan teid teie mõistmist.Umbes värv: erinevad, monitorid, värv võib olla väike erinevus, tänan teid teie mõistmist.Umbes pakend: Kuna pakend probleeme, seal võivad olla mõned kortsud vaip.Nii kaua, kui gravitatsioon on kohaldatud vaiba 1-2 päeva, kortsu kaob, või see kaob automaatselt pärast kasutamise aeg.

Loodame siiralt, et sa annad meile hea hinnangu.Teeme oma parima, et parandada meie toodete kvaliteeti ja teenuseid.Kui teil on mingeid küsimusi, saate vestelda meile või jätke teade online ja me probleemi lahendada enne, kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta.

Märksõnad: vaip köök, 067, jalamatt matt, ukse mati väljas, vaip vannituba, carpet kitchen pvc, vaip trepikoda, vaip uks, süttib, rinne.

Kirjutage oma ülevaade

Sissepääs Jalamatt Teenetemärgi Köök, Magamistuba Vaip Vannituba Anti-Slip Korrusel Esik Rõdu Vaibad Kaasaegne 3D Printimine Muster Matt

Sissepääs Jalamatt Teenetemärgi Köök, Magamistuba Vaip Vannituba Anti-Slip Korrusel Esik Rõdu Vaibad Kaasaegne 3D Printimine Muster Matt

Seotud tooted