Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2021 jaoks AMG Motorsport F1 Team T-Särk Pikad Varrukad Kampsunid Mootorratas Motokross MX Dirt Bike Jalgrattasõit T-särk Jersey Täis Varrukas Vaata suuremalt

2021 jaoks AMG Motorsport F1 Team T-Särk Pikad Varrukad Kampsunid Mootorratas Motokross MX Dirt Bike Jalgrattasõit T-särk Jersey Täis Varrukas

€12.26

-46 %

€22.71

Uus toode

Spordi Tüüp Rattasõit
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Tõmblukk Pikkus Nr tõmblukk
Kanga Tüüp JERSEY
Materjal Polüester
Toote Tüüp Kampsunid
Funktsioon Anti-Pilling, Anti-Kahaneb, Vett hülgav, Kiire Kuiv, Anti-higi
Hooaeg Kevad, Suvi, Sügis
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu Unisex
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus

Me aktsepteerime, Et Mix/Lahtiselt, Et...

See on meie rõõm, et ehitada pikaajalise ärisuhte teiega.Oleme ettevõte asub Hiinas ja meil on tugev meeskond, et toetada thetransaction ja proovige teha parim teenindus siis, vahepeal me toetame ka OEM-ja Hulgimüük,täiendava info,plz võtke meiega igal ajal!

Ostu Info:

1. Meie pildid on Shooting Lahke.

2. Kogu kaup on täiesti uus, Kasutamata.

3. kui on küsimusi, palun võtke minuga võrgus või e-Posti teel.

4. Palun pange tähele:kui olete pärit Brasiilia, Mehhiko ja Aafrika,seda saad viivitus palju rohkem aega, tolli ja mõnikord võib maksta tulumaksu.

5. Palun kinnitage tehing kohe pärast saate pakett.

Shipping info--Tasuta Shipping

1. Tarneaeg: 15-30 tööpäeva tasuta kohaletoimetamine Posti teel, posti 7 - 15 tööpäeva Express shipping (Sealhulgas DHL,UPS,EMS....)

2. Pange tähele, võime me laeva paki poolt EMS või muu sobiva tarneviisi( DHL,UPS......) selle asemel, et Hiina Post, Kui kogusumma kaal pakk on rohkem, kui 2KG, kuna Weght Piirangu poolt Hiina post .

3. Me loodame, et teie saabumist punkt on õigeaegne, Kuid kuna see on rahvusvaheline tarne, tarneaeg on väga sõltuv kuller ettevõtted ja kohalikud Tollimaksud (kui on kohaldatav) ja täiesti väljaspool meie kontrolli, kui postitad.Kui on mingeid küsimusi, mis tulenevad käesoleva saatmist, palun võtke meiega ühendust.Kui me püüame pakkuda vastastikust ja positiivne tehingute

4. Laevandus sisaldab postikulu, käitlemine.

5. tracking number antakse ainult, Registreerimise Shipping.

6. Me laev 6 päeva nädalas, välja arvatud laupäev ja puhkus

7. Pakid tavaliselt laeva 2 kuni 4 tööpäeva ja saab vaadata online (välja arvatud laupäeval ja pühad) pärast makse laekumist.Haruldased esemed ja suuri tellimusi võib võtta veidi kauem aega.

Maksmine:

1. Raha broneerija

2. Western Union,Money Transfer

3. Krediitkaardi

4. Pangaülekandega

5. Muud

Toetuse poliitika:

Kui olete saanud vale, rikutud, defektne, või üksust ei ole kirjeldatud, palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul vahetada või tagastada.tagastatav kaup peab olema algne seisukorras ja kõik originaal pakendi, - käsiraamatute ja-tarvikud.teeme oma parima, et lahendada probleeme! .

Tagasiside

Püüame teha iga tehing positiivne kogemus ja teeme kõik võimaliku, et õige mingit probleemi.Hindavatele oma väärtuslikke märkusi või ettepanekuid.Oma Positiivse vastuse, kus 5 Tärni on hing ja vägi meie jaoks põhjus, mida me töö jaoks on oma rahulolu ja luba isegi aplaus.

Märksõnad: f1 t-särk, tsükli jersey mehed, jersey mtb, meeste kampsunid, oneal motocross, f1 särk, bmw m performance pool seelik, cycl jersey, camisas de ciclismo, anime rinnahoidja ja sukkpüksid komplekt.

Kirjutage oma ülevaade

2021 jaoks AMG Motorsport F1 Team T-Särk Pikad Varrukad Kampsunid Mootorratas Motokross MX Dirt Bike Jalgrattasõit T-särk Jersey Täis Varrukas

2021 jaoks AMG Motorsport F1 Team T-Särk Pikad Varrukad Kampsunid Mootorratas Motokross MX Dirt Bike Jalgrattasõit T-särk Jersey Täis Varrukas

Seotud tooted