Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 1/2/3/4TUYA WiFi 433MHZ Uus Graffiti Smart Touch Lüliti Kodus Seina Nupp (eest Alexa Ja Google ' i Kodu Assistent) Smart Home Vaata suuremalt

1/2/3/4TUYA WiFi 433MHZ Uus Graffiti Smart Touch Lüliti Kodus Seina Nupp (eest Alexa Ja Google ' i Kodu Assistent) Smart Home

€2.83

-51 %

€5.89

Uus toode

Kaamera Varustatud No
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Riigi Ühendamine Ready-to-Go
Mudeli Number Smart Touch Lüliti
Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine CE, ROHS
Brändi Nimi centechia

Kirjeldus:

【 KAKS juhtmestik meetodid 】 Toetus Neutraalne süsteem ja Ei ole Neutraalne süsteem.Toetust ühe tulekahju süsteemi, kuid sa pead kondensaator, kui te Ei kasuta Neutraalne süsteem.(kondensaator on lisatud.)

【 Neli kontrolli meetodit 】 APP kontrolli +hääljuhtimine+433 MHZ RF wireless switch +lüliti touch control

【 Wi-Fi direct connection 】 Ei gateway hub on vaja, lihtsalt installida ja seda kasutada.Otse Interneti-ühenduse luua, saate kontrollida oma mobiiltelefoni aru, smart elu. (Vaja 2,4 GHZ)

【 APP puldiga 】 Tuya või smart elu APP saab eemalt kontrollida sisse-ja väljalülitamine.Näete avatud o r suletud riik, lülitub RAKENDUS siis, kui olete ära.

【 Seos teiste arukate seadmete 】 See võib olla ühendatud teiste arukate seadmete aru, mugav smart elu koos.Kodu režiimis saab luua ja sellega seotud teiste arukate seadmete automaatseks avamiseks tuli niipea, kui te koju minna.

【 Toetada hääl speaker kontrolli 】 lüliti ühildub Alexa ja Google ' i Kodu Abiline, võimaldades teil kasutada hääljuhtimine smart lülitit, et lülitada sisse/välja.

【 Ajastus 】 smart switch on automaatselt sisse ja välja lülitada korraga läbi taimeri funktsioon.Valige soovitud aeg ärgata, automaatselt avatud valguses, nii et võite hõlpsasti siseneda päev; valida aja, mille soovite sulgeda tuli.

【 Jagada 】 kontrolli lüliti, saab jagada koos pere liikmed.

【 TUNDLIK TOUCH CONTROL 】 Karastatud klaasist puuteekraan käesoleva smart switch on tundlik touch kontrolli, premium vastupidav klaas materjal annab kuni 20 miljonit touch arvandmed läbi meie range testimise.See on vesi-tõend,Niiskuse-Tõend, Mis on Kriimustusi.

【 LIHTNE SEADISTAMINE 】 Scan Kasutusjuhend QR-koodi alla Laadida Smart life/TUYA APP, või alla laadida App Store või Google Play Store ja mobiilsideseadme ühendamine teie 2.4 GHz Wi-Fi-võrguga, et leida oma tulede lüliti, siis saab keerata tulede kontrolli või muude elektri seadmete kergust .

Tehnilised andmed:

1. Töö sagedus: 433MHZ

sertifitseeritud satndard: IEEE 802.11 b/g/n

2.Nimipinge:110-250V,50-60HzRF

3.Koormuse võimsus:3-500W/Gang.500W/kokku

4. Maksimaalne vool: 10A

5. Karastatud klaas

6. Toetus Neutraalne süsteem ja Ei ole Neutraalne süsteem.

7. Nõrk helendav disain öösel ei häiri ülejäänud

8. Iga lüliti on erinev, saab eristada erinevaid tuled

9.appi: smart elu, TUYA

10. Touch karastatud WIFI lüliti

11. Anti-tilk, anti-scratch, märgade kätega

12. CE, ROHS sertifitseerimine

Komplekti Kuulub:

1*switch, 1* käsitsi, 1* kondensaator, 1* paigaldus kruvi pakett

Märksõnad: xr iphone juhul nahast adidas.

Kirjutage oma ülevaade

1/2/3/4TUYA WiFi 433MHZ Uus Graffiti Smart Touch Lüliti Kodus Seina Nupp (eest Alexa Ja Google ' i Kodu Assistent) Smart Home

1/2/3/4TUYA WiFi 433MHZ Uus Graffiti Smart Touch Lüliti Kodus Seina Nupp (eest Alexa Ja Google ' i Kodu Assistent) Smart Home

Seotud tooted