Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Pardel Meeste Elektrilised Clipper Niiduk+ninakarvade Trimmer Professionaalset Juuksuri Juuksed Kõrva-Nina Eemaldamine Kulmu ja Lemmik Kujundamine Vaata suuremalt

Pardel Meeste Elektrilised Clipper Niiduk+ninakarvade Trimmer Professionaalset Juuksuri Juuksed Kõrva-Nina Eemaldamine Kulmu ja Lemmik Kujundamine

€17.41

-76 %

€75.69

Uus toode

Sertifitseerimine CE
Kasutamine Nägu
Toote Tüüp Electric Pardlit
Pesemise Režiim Mitte pesta
Päritolu SM(Päritolu)
Sugu Mees
Funktsioon Ühe Teraga
Võimsus Tüüp Aku

Kui Fakir 3-Touch Kõrva & Nina Karvade Eemaldamine, Kulmude ja Lemmik Kujundamisel Seade suudab täita oma paljud vajadused on tänu oma erinevate peade.Toode, mis võimaldab teil teha oma isikliku hügieeni kodus mugavas keskkonnas on hoolikalt kavandatud, võttes arvesse ka kõige väiksemad üksikasjad, et täita kõik teie ootustele parimal moel.Nii, kõik teie vajadused on täidetud ja esitatud teid parimal viisil.

Saate Hõlpsasti Vabaneda Soovimatud Karvad Koos Fakir 3-Touch

Fakir 3 Puudutage õnnestub pakkuda kõige sobivamaid lahendusi oma palju erinevaid vajadusi oma lemmik, kuklal, kaelal juuksed ja üksikasjalikult, pea, kulmude korrastamine ja korrastamist pea ja nina ja kõrva karvade eemaldamine pea.

Toode, mida saab hõlpsasti kontrollida läbi Sisse-Välja nupp, mis võimaldab teil kohaneda nõutud võimsus tööks koos akupesa.

Selle abiseadmete (näiteks 5-etapil detail pea kamm, kaks erinevat kulmude korrastamine pea kammid, puhastushari ja hooldus: õli, toote teeb seda väga lihtne kasutada.

Tänu oma kuulmatu funktsioon, see ei häiri sind ja sind ümbritsevate kasutamise ajal.

Juhid Fakir 3 Puudutage saab kergesti pesta ajal iga kasutamist.Sel viisil, mugavust on ette jooksul puhastamine toode.

Selle ergonoomiline disain, toote tagab parima haardumise täitmise ajal kasutada ja ei tüüta sind mingil viisil.

Tehnilised Esile

Tera Materjal: Roostevaba teras

Kuulmatu: Jah

Juhid: Kaela -, sideburn ja kaela juuste, kulmude korrastamine, nina ja kõrva karva mütsid

Töö Funktsiooni: 1 AA patarei

Sisse Välja Nupp: Jah

Vasta Fakir, Pioneer parematele Tehnoloogiatele

Asutatud aastal 1933 Stuttgart, Saksamaa, Fakir puudutab paljude inimeste elu toodete kohta, mida ta toodab.Pakkudes kasutajate enim arenenud riik, tehnoloogia, Fakir jätkuvalt uuendada ja parandada ise päevast päeva.

Märg / Kuiv Kuiv Kasutada

Juhtmeta Kasutamine Saadaval

Kasutusala Nina -, Kõrva -, Habe, Nägu

Kasutamine Tüüpi Aku Jõul

Värv Must

Nr Laetuse Indikaator

Samal ajal kui mehed peavad raseerima peaaegu iga päev, selle asemel, et raisata aega koos vee, vahuga raseerimine jne., nad annavad võimaluse raseerima peaaegu kõikjal pardlid.Samas raseerimine on nii lihtne saada koos nende masinatega, on vaja, et teha hea hinnangu, valides asendada tavalise žiletiterad.Sel hindamine, lisaks, kus ja kuidas pardel kasutatakse, saame õige tulemuse, valides masin sobib meie naha tüüp.Üks puudusi pardlid ei tohiks unustada, mis on võimetus toota võimalikult sile nahk, kui on võimalik saavutada žiletiterad.

Kõige elektrilised pardlid on nüüd laetav, nii et nad on valmis kasutamiseks mis tahes ajal.Mõned mudelid on tooted, mis on nii juhtmega ja juhtmeta kasutus valdkonnad, suurim eelis nende toodete on, et mõned masinad on oodata raseerimine pärast laadimine on lõppenud, kui need masinad saab kasutada kohe, kui juhe on paigaldatud.

Mudelite laetav andma rohkem vabadust.Lisaks, märg ja kuiv mudelid pakkuda mugavuse teile.See on sellepärast, et sa ei saa kasutada elektrilisi mudeleid, dušš.

Kasutades pardel muutub lihtsamaks tava ja harjumus.Tavaliselt esimese paari kasutusalad on ebamugav, kuid siis saab mugavamalt, kui sa saad sellega harjunud.Üldine arvamus meestel on see, et raseerimine on rohkem rahul žiletiterad, ja mõned mehed on isegi arvamusel, et see on mugavam ja kiirem raseerima klassikaline žiletiterad.Kuid kui järele mõelda, siis, kui saad raseerivad kergesti ka teedel, on ilmne, et see on lihtsam raseerida.

See on täiesti normaalne, et on kaks kuni kolm nädalat vaeva ülemineku perioodil.Kui nahk ei saa kasutada selleks, et seda muuta, saad oma raha tagasi andes pardel tagasi, kasutades ära 30-päevase raha tagasi poliitika pardlid.

Kas te kasutate pöörlevad pardel või sirge pardel, aitab saavutada peaaegu sama tulemuse.Võttes pehme habe on väga hea parem raseerimine kogemus, kuid see võtab aega, et kasutada pardel.Kui teil on hakanud just läbi, pehmendada oma habe poolt leotamine oma nägu sooja veega ja kuivata seda põhjalikult, või kasutades sooja rätikuga.Sel moel on lihtsam harjuda kasutada.

See on lihtsam, inimesed, kellel on tundlik nahk harjuda kasutada pehmendav nende habe.Mõned pardlid võib natuke kuum kasutamise ajal, mis võib põhjustada ärritust kasutamise ajal.Samuti, kui raseerimine, vajutades pardel liiga raske võib põhjustada ärritust, mis parandab aja jooksul harjumus ja praktika.Kui see toimub, saate kogemusi raseerimine ilma nupule liiga raske, ja te saate teada, kui suur surve sul vaja vajutada.

Ümberringi head masinad on mitmeid ümmarguse elektri eemaldaja, mis on tavaliselt paigutatud kolmnurk.Parim raseerima, on vaja pööra nägu ja liigutada nahka, muutes aeglane liikumine.

Sirge tüüp pardlid, teiselt poolt, eesmärk on tihendada raseerima, tõstes karvad ja kasutades vibreeriv labad koos erinevat lähenemist.Need masinad on mitmeid vibreeriv labad peidetud ristkülikukujuline struktuur.Raseerimine, tehes pika ja sirge liikumise ajal raseerimine annab väga edukas tulemus.

Pardlid on vuntsid ja habeme trimmer nagu ekstra funktsiooni.Need nõuanded on paigutatud pop-up mehhanism kõige pardlid.Tänu masinad, mis sisaldavad lisateenused nõuanded, mida ei ole vaja, et teha paus otsa jooksul muutuda raseerimine.Tänu nendele ajastiga pop-up vihjeid, muutub see väga lihtne teha habe ja vuntsid toimetamine, samal ajal kui hinnad masinad, mis sisaldavad neist võib olla veidi suurem kui teised.

Märksõnad: ulike karvade eemaldamise seade, juuksed eemaldamise seade dis, elektrik naiste karvade eemaldamise seade, karvad eemaldatakse seade, hea karvade eemaldamise seade, juuksed eemaldamise seade mees, juuksed eemaldamise seade privaatseid, püsivad juuksed eemaldamise seade, juuksed eemaldamise seade eemaldatav, lasear karvade eemaldamise seade.

Kirjutage oma ülevaade

Pardel Meeste Elektrilised Clipper Niiduk+ninakarvade Trimmer Professionaalset Juuksuri Juuksed Kõrva-Nina Eemaldamine Kulmu ja Lemmik Kujundamine

Pardel Meeste Elektrilised Clipper Niiduk+ninakarvade Trimmer Professionaalset Juuksuri Juuksed Kõrva-Nina Eemaldamine Kulmu ja Lemmik Kujundamine

Seotud tooted