Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! KUUMUTI FILM CANON printer 2520/2525/2530 Vaata suuremalt

KUUMUTI FILM CANON printer 2520/2525/2530

€5.32

Uus toode

Liidese Tüüp USB
Trükikiirus 20ppm
Tüüp Dot-matrix
Toetab Võrgu Printimine Traadita
Kahepoolne Trükkimine No
Brändi Nimi CaoDuRen
Päritolu CN(Päritolu)
Paberisöödu Režiimi manuaal
Paberi Suurus Max A0

modname=ckeditor ladustama

Võite ka nagu KVALITEETNE TOODE Toote Kirjeldus KUUMUTI FILM CANON 2520/2525/2530 Kõrge Kvaliteediga Tooteid, komplekti kuulub: 1TK Makse Kohaletoimetamise andmed müügi Kohta usa võtke meiega Ühendust Tasumise makseviise

Me võtame www.tihendimeister.ee AINULT.See on lihtne ja ohutu teie jaoks, et maksta krediitkaardid, deebetkaardid, pangaülekanded ja www.tihendimeister.ee konto saldode.

Makse tuleb teha 14 päeva jooksul alates võitnud esimese punkti.

Mitte-maksmise võitjad teatatakse, et eBay.Tõsised pakkujad, ainult palun.Palun saatke meile kõik küsimused teil võib olla jooksul tehingu.Kohaletoimetamise andmed

LAEVANDUS JA KÄITLEMISE

1.Int ' l Postitus Lennupostiga:

Fikseeritud tasu Laevandus ja Käitlemise, sealhulgas pakendus -, lao -, jaotus -, et käitlemise ja töötlemise kulud.Punkt mida tarnitakse võitnud Ostjate 24 tunni jooksul pärast tasumist.Paki punktis saadetakse Hong Kong, mille Korter Air Mail või Registreeritud Air Mail.

Me kasutame E-PAKETTAKNAD HIINA POST ja HONGKONG POST INT ' l REGISTREERI LENNUPOSTIGA kogu maailmas.Enamik procuts on shipping tasuta riigi shipping tarne päeva

Usa E-Pakettaknad Hiina Posti 6~10 wroking päeva

Ühendkuningriik E-EXPRESS HONG KONG Post 6~12 wroking päeva

Austraalia , Kanada, venemaa E-EXPRESS HONGKONG Post 6~12 wroking päeva

Korea,Uus-Meremaa, Prantsusmaa, Saksamaa, Norra,Vietnam E-Express HONGKONG HONGKONG 6~12 wroking päeva

Jaapan,Taiwan,EL teised HONGKONG Post int ' l registreeri lennupostiga 6~18 wroking päeva

Brasiilia,Lõuna-Ameerika HONGKONG Post int ' l registreeri lennupostiga 14~28 päeva wroking

teised riigid HONGKONG Post int ' l registreeri lennupostiga 8~18 wroking päeva

Palun mõista, laevandus tasu hõlmab palju muid kulusid lisaks tegelik laevaliini kulud, nagu stock tasud, inimressursid, www.tihendimeister.ee tasud, ebay lõppväärtuse tasu, milles on tasu, kindlustus makse, pakkematerjali tasu, käitlemise tasu ja jne.Palun andke meile kõrge määr laevanduse tasu nii meie äri võib jätkuda.

Müügi müügitingimused

Kliendi rahulolu on meie top eesmärk.Kõik tooted on kvaliteeti kontrollida.See on uus ja heas seisukorras, kui saadetakse klientidele.Kui toode on defektne või kahjude saabumisel või vale toote veetud, palun võtke meiega kohe.Tagastab nõustunud 30 päeva jooksul pärast üleandmise kuupäev ja punkt peab olema originaal uus tingimus, ei ole kulunud ega muuta mis tahes viisil lisatud tags & wrap.Muidu asi on lõplik.Tagasi laevandus peab maksma ostja.

Palun võtke meiega ühendust esimesel kui teil on mingeid probleeme/küsimusi/probleeme.Meil on hea meel, et lahendada kõik küsimused teil võib olla on südamlik ja sõbralik viisil.

Me hindame teie Postive Tagasisidet, ja teeb sama tagasi.EI jäta negatiivset tagasisidet ilma esimese teatise koos meiega.Palun lubage max 2 tööpäeva jooksul meile vastuse.Firmast firmast

iSSCX Tehnoloogia (H. K./SHENZHEN) Co., Ltd esimene kujunenud spetsialist elektroonika ja Office ' i Toote ja Teenuse Osutaja 2005. aastal. iSSCX on nüüdseks omandanud maine tipptaset ja kogemusi elektroonika ja Office ' i toote/teenuse .Viimase kümne aasta jooksul, iSSCX on laiendada ja mitmekesistada võime ja oskus.

iSSCX on teie usaldusväärne elektroonika ja Office ' i Toote ja Teenuse partner.

Visioon :

Saada üks edukas elektroonika ja Office ' i Toote ja Teenuse osutajad , pakkudes klientidele kokku rahulolu kõige suurepärane teenuseid kõiki aspekte ettevõtte.

Missioon :

Et pakkuda Klientidele maailmatasemel tipptasemel elektroonika ja Office ' i Toote ja Teenuse

Pakkuda Klientidele kõrgeima kvaliteediga tasuvaid lahendusi

Et täita ja ületada Klientide ootusi

Võtke meiega võtke MEIEGA ÜHENDUST

Palun kasutage "Küsi Müüjalt" lingile, et meiega ühendust võtta küsimustele.Me tavaliselt vastus, et iga teade 24 tunni jooksul.KUUMUTI FILM CANON 2520/2525/2530

Märksõnad: canon ip7240, canon pixma, 304 kw, epson ink, epson l1800, qy6 0082, canon tint, hp printer, Söödav Printeri Tint, epson t3170.

Kirjutage oma ülevaade

KUUMUTI FILM CANON printer 2520/2525/2530

KUUMUTI FILM CANON printer 2520/2525/2530

Seotud tooted