Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Tooarts Multikas Loomade Kell, Õõtsuv Kaelkirjak Kell, MDF Puidust Seina Kella, Kell Lastele, Tuba, elutuba, Home Decor Vaata suuremalt

Tooarts Multikas Loomade Kell, Õõtsuv Kaelkirjak Kell, MDF Puidust Seina Kella, Kell Lastele, Tuba, elutuba, Home Decor

€13.12

-40 %

€21.87

Uus toode

Materjal Bambusest & Puust
Tüüp Seinakellad

Kirjeldus:

Cartoon kell on loominguliselt projekteeritud kaelkirjak vaadata alla, kusjuures suured ja väikesed punased täpid tema keha ja tema pikk kael on kiik koos kella.Numbrid pinnal kell saab lugeda selgelt, ilma klaasist kate ja raami.Lihtne konstruktsioon integreeritud kaelkirjak kuju, armas ja naljakas ja lihtne paigaldada.See on valmistatud MDF (keskmise tihedusega fiberboard), materjal.Ülesehitus on lihtne ja stabiilne, ja see on powered by ainult üks AA patarei (ei kuulu komplekti).Tuleb seinale riputada küüned.Kella ei ole tiksub heli, see on vaikne ja mingit müra, nii et see ei häiriks oma tööd, õppida või puhata.See on suurepärane valik, magamistuba, uuringu toad, laste toad.Loomade kuju ja ere värv sobitamine saab lisada palju lõbusam elukeskkonna ja on väga eriline kingitus.

Omadused:

Cartoon kell: cartoon kell on loominguliselt projekteeritud kuju kaelkirjak vaatab alla, tema pikk kael on kiik koos kella.

Disain: numbrid pinnal kell on selge, ei ole klaasist kate ja raam, ning seda on lihtne paigaldada.

Kvaliteetseid materjale: valmistatud eco-sõbralik materjal MDF (keskmise tihedusega fiberboard), see on lihtne ja stabiilne struktuur ja powered by üks AA patarei (ei kuulu komplekti).

Silent: See ei ole mingit müra, ei häiri oma töö, õppimise või puhata, ja see on suurepärane valik, magamistuba, uuringu toad, laste toad.

Kingitused: Loomade kuju ja erksad värvikombinatsioonid on võimalik lisada palju lõbusam elukeskkonna ja see on väga eriline kingitus.

Tehnilised andmed:

Materjal: MDF (keskmise tihedusega fiberboard)

Värv: Punane, oranž

Toote mõõdud: 26.5*5.5*31.5 cm / 10.4*2.2*12.4 punktis (L*W*H)

Pakendi suurus: 27.5*6.5*33cm / 10.8*2.6*13in (L*W*H)

Toote kaal: 270g / 9.52 oz

Pakendi kaal: 430g / oz 15.17

Pakett nimekiri:

1* Loomade kell ( sealhulgas õmblusteta küünte)

Märksõnad: vintage kella kid, käsitöö puit, sinine iron man, köök modulaarne, kella lapse maja, mdf plaat, rusikas käsi, natsume yuujinchou, saare köök, äratuskell number.

Kirjutage oma ülevaade

Tooarts Multikas Loomade Kell, Õõtsuv Kaelkirjak Kell, MDF Puidust Seina Kella, Kell Lastele, Tuba, elutuba, Home Decor

Tooarts Multikas Loomade Kell, Õõtsuv Kaelkirjak Kell, MDF Puidust Seina Kella, Kell Lastele, Tuba, elutuba, Home Decor

Seotud tooted