Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 26 Kirjaga Võtmehoidja Arsti Meditsiiniline Vahend Stetoskoop Süstal Mask Võtmehoidja Õde Meditsiini Üliõpilane Kingitus Võtmehoidja Suveniiri Vaata suuremalt

26 Kirjaga Võtmehoidja Arsti Meditsiiniline Vahend Stetoskoop Süstal Mask Võtmehoidja Õde Meditsiini Üliõpilane Kingitus Võtmehoidja Suveniiri

€0.60

-48 %

€1.17

Uus toode

Sugu Unisex
Metallide Tüüp Tsingi Sulam
Mudeli Number 00023
Kuju\muster Ring
Materjal Metallist
Brändi Nimi ZBOZWEI
Trahvi või Mood Mood
Funktsioon Tuju Tracker
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Võti Ketid
Metalli värv Antiik Pronks Pinnatud, Must Tsink-Kroomitud, Antiikne Hõbe Pinnatud
Stiil TRENDIKAS
Ühilduvus Muud

Produktbeschreibung

kirjeldus

Stiil: fashion ehted tarvikud

Seisukord: 100% uhiuue

Materjal: alumiinium

Pakett sisaldab: 1TK

1. www.tihendimeister.ee pakub erinevaid makseviise, nagu Alipay, krediitkaardi reaalajas pangaülekandega, offline makse (panga ülekannet ja Western Union).Võite valida kõige mugavam.Selleks, et kaitsta oma huve, teie makse on ajutiselt reserveeritud Alibaba ja jagatakse meile pärast saate korra ja on sellega rahul.

Transport

1. Kui oleme saanud teie tellimuse andmeid ja maksta, me tavaliselt 2-5 päeva lõpetada sünnitust, anname logistika jälgimine teabega.Aga tingitud sellest, et mõned faktorid ja piirkondlikele probleemidele, mis võivad põhjustada viivitusi kohaletoimetamine, ma loodan, et saan aru, et transiidi aeg on tavaliselt 20-60 päeva jooksul, palun olla kannatlik.

2. Kui teil on vaja kiiremini shipping logistika mudeli, palun võtke meiega ühendust.

3. Rahvusvahelise ostjad, palun pange tähele: impordi tollimaksud, maksud ja tasud, mis ei ole arvatud kauba hind või kauba.See on teie privileeg ja vastutus, kui oma riigis on vaja maksta tollimaksu.

4. Tellimus saadetakse teile shipping company ajal tarneaeg, palun vaata shipping teenuste nimekirja allpool.Kui te ei ole saanud paki üleandmise ajal, palun võtke meiega ühendust.

Tagastamise poliitika

Me täielikult tagada meie esemed.Kõik esemed on uus riik, kui ei ole märgitud teisiti, kui mujal käsitsi.

2. Kõik tulu - defektse või muul viisil - peab olema eelnevalt lubatud.Palun võtke meiega ühendust loa ja saatja aadressi enne tagastamise punkt.

3. Kõigil juhtudel, ostja maksab laevandus tasu omal kulul tagasi toote või tagasiostmist.Me vastutab muutmine postikulu.

Võtke meiega ühendust

1. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust ning me vastame teie küsimustele nii kiiresti kui võimalik.

2. Me vastame teie küsimustele e-posti teel, kontrollige palun oma e-posti jaoks vastused.

Tagasiside

Palun ärge jätke negatiivne (1-2 tähte) või füüsiline tagasiside (3 tähte) enne meiega.

Teie rahulolu on meie eesmärk!Pakkudes negatiivne või neutraalne tagasiside on väga tõsine suhtumine, ja me teha kindel, et saame lahendada teie probleemi enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Me loodame, et te naudite meie toodete ja nautida shopping, ja loodan, et saate andke meile positiivset tagasisidet.Aitäh!

Märksõnad: plastikust süstal, suveniiri jope, visake mask, 3m n95, võtmehoidja, võtmehoidja multitool, kett võti, kirja e võtmehoidja, 925 keti, võltsitud taim.

Kirjutage oma ülevaade

26 Kirjaga Võtmehoidja Arsti Meditsiiniline Vahend Stetoskoop Süstal Mask Võtmehoidja Õde Meditsiini Üliõpilane Kingitus Võtmehoidja Suveniiri

26 Kirjaga Võtmehoidja Arsti Meditsiiniline Vahend Stetoskoop Süstal Mask Võtmehoidja Õde Meditsiini Üliõpilane Kingitus Võtmehoidja Suveniiri

Seotud tooted