Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 3D Printeri Osad SLA DLP Vaik Spetsiaalne Vahend Plastist Labidas Eemaldamise Tööriist Must Kollane Labidas Spaatliga Vaiguga mahutite Puhastamise tera Vaata suuremalt

3D Printeri Osad SLA DLP Vaik Spetsiaalne Vahend Plastist Labidas Eemaldamise Tööriist Must Kollane Labidas Spaatliga Vaiguga mahutite Puhastamise tera

€0.98

-2 %

€1.01

Uus toode

Toote Tüüp Eemaldamise Tööriist
suurus Removal Tool
Tingimus Uus
Mudeli Number 3d-printer
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi unikaalne lahendus

3D Printeri Osad SLA DLP Vaik Erilist Tööriista Komplekt Plastikust Labidas Removal Tool Musta Labidas Spaatliga Vaiguga Tank

1. Kui tellimuse maksumus on alla USD5, siis saadetakse see mida www.tihendimeister.ee saver shipping või tavalise posti teel (nr jälgimine teabega), kui pakett ei toimeta 70 päeva , me saata teile või tagasi sa .

2. Esemed saadetakse poolt ePacket, Hiina Posti Tähitud lennuposti, www.tihendimeister.ee strandard/premium shipping pärast seda, kui makse on tehtud.

3. Kui teil on erinõuded shipping, palun jätke teade, kui te tellida.

1. Kui toode tagastatakse meile turvakontrolli, me ei õnnestunud sõnumit edastada, kustutatakse see niipea kui võimalik.

2. Täies ulatuses tagasi pöörab, kui saadetis on kahjustatud või puudub transport.

3. Ostjad vastutavad tagasi laevandus tasu õige pakett.

Teie tagasiside on väga oluline meie poes samuti teiste klientide!

Meie eesmärgiks on pakkuda parimat teenindust ja toote meie klientidele,see teeb meie päev, kui jätad a 5 STAR TAGASISIDE meie toode!See on ka kasulik ka teistele klientidele.

Kui olete rahul meie toote või teenuse mis tahes viisil, saada palun sõnum või e-posti, meile vahetult enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Sest meil teeb kõik endast oleneva, 100% RAHULOLU!

K: ma olen edasimüüja, ma saan hulgi hind?

A: Kui te soovite osta suur kogus, siis on väga teretulnud meiega ühendust, me anname teile meie parim hind.

Q: Kuidas saada soodustust?

A: Positiivne tagasiside on suurepärane võimalus aidata teistel ostjatel teha oste.Klient, kes annab meile 5 Tähte positiivset tagasisidet saad $1-$2 allahindlus järgmise järjekorras.

Samm 1: Leave a 5 star tagasisidet oma viimase tellimuse ja tehke pilt.

Samm 2: Tee uus kord, ei maksa enne, kui me reguleerime hind

Samm 3: klienditeenindusse ja näita screenshot 5-tärni tagasisidet.Me reguleerida hind teile.

Step4: Makse.

Q: mis on teie ettevõtte poliitika defektse kauba?

A: Meie defektne määr on vähem kui 0,2% võrra.Kui seal on kõik defektsed kaubad tõttu tootmise vead, palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik.me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja et sa rahul.

Q: Mida ma peaksin tegema, kui kaitse aeg on otsa lõppemas, kuid pakend on veel saatmata?

A: Kui teie objekt ei jõua jooksul kaitse kord, palun võtke meiega ühendust, me laiendada üleandmise kuupäev teile ja veenduge, et olete kauba kätte nii kiiresti kui võimalik.

MEIL ON VÄGA HEA MEEL, ET VASTATA TEIE KÕIKIDELE KÜSIMUSTELE IGAL AJAL!VÕTKE MEIEGA JULGESTI ÜHENDUST!

Märksõnad: hifu 3d osad, dragon hotend, 3d kleebis sein, 3d-printer vaik, 3d emaplaadi, vaik palju 3d-printer, voron, 3d-printer, fep film, 3d kit printer.

Kirjutage oma ülevaade

3D Printeri Osad SLA DLP Vaik Spetsiaalne Vahend Plastist Labidas Eemaldamise Tööriist Must Kollane Labidas Spaatliga Vaiguga mahutite Puhastamise tera

3D Printeri Osad SLA DLP Vaik Spetsiaalne Vahend Plastist Labidas Eemaldamise Tööriist Must Kollane Labidas Spaatliga Vaiguga mahutite Puhastamise tera

Seotud tooted